Hamurabi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Παιδια λεω να παρω αυτο το access point www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Access-Point-TL-WA701ND-150Mbps-TL-WA701ND.htm Γινεται να ρυθμισω ποσο δυνατα θα εκπεμπει?
coffeex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε το manual και κοίτα να δεις αν γίνεται.
Hamurabi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 λεω τελικα να προτιμησω αυτο.... http://www.msystems.gr/index.php?category=1820&product=14237 Στο μανουαλ του λεει "transmit power: Choose 100%, 50%(-3dB), 25% (-6dB), or12.5% (-9dB" να υποθεσω οτι αυτο ειναι το ποση ακτινοβολια θα εκπεμπει?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 λεω τελικα να προτιμησω αυτο.... http://www.msystems.gr/index.php?category=1820&product=14237 Στο μανουαλ του λεει "transmit power: Choose 100%, 50%(-3dB), 25% (-6dB), or 12.5% (-9dB" να υποθεσω οτι αυτο ειναι το ποση ακτινοβολια θα εκπεμπει? αν το βαλεις πολυ χαμηλα μπορει μεν να συνδεεσαι αλλα λογο οτι το σημα μπορει να ειναι πιο οριακα να μην μπορεις να παιξεις full σημα.επισης κατι που δεν πολυσκεφτονται οι περισσοτεροι.να υποθεσω οτι οκ το κανεις αυτο για να ριξεις την ισχυ του ρουτερ για να μην εκμπεμπει στο max που το max ειναι πολυ λιγοτερο απο ενα τηλεφωνο dect η απο ενα κινητο αλλα οκ.το max της ασυρματης καρτας σου πως θα το μειωσεις αφου και αυτη με την σειρα της παιζει στο 100 της 100 συνηθως.εκτος αν η καρτα το κανει αυτοματα αλλα.... χλωμο μου φαινεται.αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει. και ναι αποτο tp link προτιμησε το d link
Hamurabi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μονο απο το κινητο θα συνδεομαι στο wifi. Ολες οι αλλες συσκευες μου συνδεονται εν συρματα στο οιοιακο Μου δικτυο.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 απλα ενα κινητο συνηθως εχει λιγοτερο σημα απο οτι ενα λαπτοπ.δηλαδη ενα pc Μπορει να βγαζει 2/5 ενω ενα κινητο 1/5.καποιες φορες και λογικο διοτι στο λαπτοπ μεγαλυτερος χωρος για κεραια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα