aneurysm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά και όχι. Βγαζεις ποσα θέλεις να δωσεις και προσπαθείς να τα μοιράσεις αξιοκρατικά στα υποσυστήματα του υπολογιστή σου σε συνάρτηση με την δουλειά που θέλεις να επιτελέσει. Σε κάποια πράγματα καλό ειναι να μην γίνονται γυφτοτσιγκουνιές, και όσον αφορά τα υπόλοιπα, δίνουμε βαση εκεί που μας απασχολει και τα σκάμε στο υποσύστημα που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας χωρίς υπερβολές. 1200 ευρω για ενα πισακι που θελεις να ειναι τουμπανο και σε 2 χρόνια δεν φτανουν ουτε για ζήτω, γιατι πίστεψε με θα σε τρωει η τσεπουλα σου με το που βγει καμια νεότερη σειρά και πάλι θα βάλεις το χεράκι μεσα. Γνωμη μου ειναι να κάνεις μια συνθεση σε πλατφόρμα που θα κρατήσει για αρκετό καιρό, γυρω στα 800-900 ευρώπουλα και μετα απο δυο χρόνια σκας αλλα 300-400 και της δίνεις ένα φιλάκι της ζωής με προσθήκες σε καιρια σημεια, γιατι κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι αυτο που ζητας θα το εχεις σε βάθος χρόνου διετίας+.. δηλαδή τα μόνα που πρέπει να ξοδευτώ είναι επεξεργαστής-κάρτα γραφικών? και τα υπόλοιπα με 300euros? Φυσικά και όχι. Βγαζεις ποσα θέλεις να δωσεις και προσπαθείς να τα μοιράσεις αξιοκρατικά στα υποσυστήματα του υπολογιστή σου σε συνάρτηση με την δουλειά που θέλεις να επιτελέσει. Σε κάποια πράγματα καλό ειναι να μην γίνονται γυφτοτσιγκουνιές, και όσον αφορά τα υπόλοιπα, δίνουμε βαση εκεί που μας απασχολει και τα σκάμε στο υποσύστημα που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας χωρίς υπερβολές. 1200 ευρω για ενα πισακι που θελεις να ειναι τουμπανο και σε 2 χρόνια δεν φτανουν ουτε για ζήτω, γιατι πίστεψε με θα σε τρωει η τσεπουλα σου με το που βγει καμια νεότερη σειρά και πάλι θα βάλεις το χεράκι μεσα. Γνωμη μου ειναι να κάνεις μια συνθεση σε πλατφόρμα που θα κρατήσει για αρκετό καιρό, γυρω στα 800-900 ευρώπουλα και μετα απο δυο χρόνια σκας αλλα 300-400 και της δίνεις ένα φιλάκι της ζωής με προσθήκες σε καιρια σημεια, γιατι κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι αυτο που ζητας θα το εχεις σε βάθος χρόνου διετίας+.. Edited και ενανα λαλακια γιατι βιαζομαι..
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δες τα παραπάνω παιχνίδια φίλε ! Δες πως πάνε οι 2X 7950 CROSSFIRE εναντίον μια 7970 ! και αναλόγως πράξε ! Το σύστημα που σου προτείνω είναι πάνω κατω στο κόστος συστήματος που θες και νομίζω πως τα παραπάνω γραφήγματα θα σε πείσουν για το υψηλότερο αποτέλεσμα που θα έχεις !
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 H πλάκα είναι ότι τα ....190 fps τα επικαλείται άνθρωπος που δεν θεωρεί σημαντική τη διαφορά των 45 με τα 60... Τι να πει κανείς τώρα? Ότι τα μονιτορ κλειδώνουν στα 60? Μάταιο.
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι να πει κανείς για κάποιον που κρίνει τους επεξεργαστές για το αν θα βγάλουν 100 ή 103 FPS με την ίδια κάρτα γραφικών ...... Αφού έτσι κι αλλιώς η οθόνη κλειδώνει στα 60 FPS !! Αυτός να δεις πλάκα που έχει ...... Και το θέτει και σαν επιχείρημα κιόλας κατά του απέναντι ...... Αυτός είναι ακόμα ποιο ........
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ο TS εφυγε κ'εσεις ακομα συνεχιζετε... 1
3DJIN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δες τα παραπάνω παιχνίδια φίλε ! Δες πως πάνε οι 2X 7950 CROSSFIRE εναντίον μια 7970 ! και αναλόγως πράξε ! Το σύστημα που σου προτείνω είναι πάνω κατω στο κόστος συστήματος που θες και νομίζω πως τα παραπάνω γραφήγματα θα σε πείσουν για το υψηλότερο αποτέλεσμα που θα έχεις ! αν τα συνδυασει με οποιοδηποτε κλοκαρισμενο fx απλα αφαιρεσε στα 1920χ1200 30fps κατα μεσο ορο .γιατι δεν φταιω εγω που το cpu (fx8350/8320) ειναι πατατα για enthusiast gaming.Ηρεμηστε οι οπαδοι της amd,τι να κανουμε οι εποχες που μας χρεωνε τους κορυφαιους 939 χ2 απο +300 ευρω περασανε.Τωρα απλα για gaming πας σε i5 ,απλα τα πραγματα χωρις δογματισμους.
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι έτσι όπως τα λες ! Σε οποιοδήποτε σύγχρονο game (σύγρχονης μηχανής) με κλοκαρισμένα τα cpu και 2X7970 οι διαφορές είναι της τάξης του 5% μια μπροστά ο ένας και μια ο άλλος ! Την άλλη εβδομάδα θα έχεις την απάντηση που θες ! Screens γραφήματα και ότι άλλο με τους δυο παραπάνω επεξεργαστές ! Θα ήθελα πολύ να δω τότε τι έχεις να πεις !
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εδω και καιρο εχει ξεφυγει το πραγμα στις αναβαθμισεις.Το ζητουμενο ειναι μονο προταση αναβαθμισης και οχι διαμαχη ποια εταιρια ειτε intel ειτε amd βγαζει καλυτερους επεξεργαστες μεταξυ αυτων που προτεινουν οντας υποτιθεται γνωστες. Το θεμα ειναι περιπλοκο ακομη και στο τι ειναι value for money.Καλλιστα μπορει να υποστηριξει ο οποισδηποτε,οτι vfm ειναι ειτε η AMD, ειτε η intel με πολυ ισχυρα και λογικα επιχειρηματα γιατι οι παραμετροι ειναι πολλες.Αλλα δεν γινεται καθε φορα που καποιος ζηταει συμβουλες για αναβαθμιση να γινονται προσωπικες κοντρες για το τινος οι συνισταμενες και οι τεχνικες γνωσεις ειναι οι καλυτερες,Και αυτο γιατι μερικοι δεν δεχονται το σωστο οταν τους το επισημαινουν,αλλα το αγνοουν και επιμενουν σε μια τακτικη κοντρας που χαλαει την καλη διαθεση και την φιλικοτητα που υπηρχε μεχρι προτινος στο φορουμ των αναβαθμισεων. Για μενα περισσοτερο ευθυνεται ο Δεινοσαυρος για αυτο και του το εχω πει απεριφραστα,αλλα για να μην χειροτερευσει το θεμα νομιζω οτι σωστο ειναι να λεει οποιος εχει διαθεση και τον χρονο,μια φορα ,την γνωμη του σε οποιον θελει να κανει αναβαθμιση και μετα να μην πηγαινει κοντρα σε καποιον που διαφωνει και προτεινει αλλη λυση αλλα να αφηνει το θεμα στην κριση του καθε τοπικ σταρτερ. Μην ξεχναμε οτι μερικες φορες εχουν γινει η απο τον Δεινοσαυρο η απο αλλα μελη σωστοτατες προτασεις για συγκεκριμενους χρηστες και αυτοι λογω ελλειψης κατανοησης δεν την εισακουσαν και προτιμησαν υποδεεστερη λυση.Επομενως τον τελικο λογο τον εχει το καθε μελος που ξεκινα το θεμα αναβαθμισης. Ο μονος τροπος να ξαναερθει η ηρεμια στα νηματα αναβαθμισης ειναι να κανουμε ολοι αυτο που εγραψα παραπανω γιατι ουτε σε 1000 χρονια δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη οι διαφωνουντες αρα ελπιζω να αντιλαμβανονται ολοι το ματαιο και ασκοπο της συνεχισης της διαμαχης στο θεμα αναβαθμισης.
cyberrobot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγώ άμα ήμουν mod ή admin ή κάτι σχετικό με το φόρουμ, μόνο και μόνο για να πάψουν αυτά τα flame θεματάκια θα τσίμπαγα 6 μητρικές (μία για κάθε πλατφόρμα και price range) και 4 CPU(8320,8350,i5,i7 π.χ.) θα έκανα τα bechmarks μου και θα τα πόσταρα και μετά να δείς πόσο χώρο θα γλίτωνα για το φόρουμ! Προσωπικά εγώ θα του πρότεινα τον i5 με μία κάρτα αν και σκέφτομαι τον 8320 για μένα αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου gamer πλέον όσο hardware enthusiast γουστάρω 8 πυρήνες και δεν ντρέπομαι να το πω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το αν θα αλλάξει πάλι το socket της η Intel... Το έχει ξεφτιλίσει και αυτή! Για το θέμα κάρτα το "μια και καλή" είναι η καλύτερη λύση πιστεύω για όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω.
petranthe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Έλεος με την AMD ρε Adtakh.Εχεις κουράσει το ξέρεις; Δε γίνεται υποστηρίζεις δε ένα section του φόρουμ όπου το διαβάζουν πολλοί που θέλουν βοήθεια κάτι που το διαψεύδουν όλα τα σοβαρά site παγκοσμίως. Καταντάει εκνευριστικο να προσπαθείς να πεισεις ότι οι FX που προτεινεις ειναι οι καλυτεροι για gaming. Φιλε TS απλα για να ξέρεις αν εισαι ακόμα εδώ ο 3570Κ σχεδόν σε όλα τα games σε όλες τις αναλύσεις είναι μπροστα από τον 8350 .Δεν μιλάω καν για άλλους FX γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Οπότε σε θέματα gaming δεν υπάρχει καν συγκριση ...3570Κ> Vishera .-
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έλεος με την AMD ρε Adtakh.Εχεις κουράσει το ξέρεις; Δε γίνεται υποστηρίζεις δε ένα section του φόρουμ όπου το διαβάζουν πολλοί που θέλουν βοήθεια κάτι που το διαψεύδουν όλα τα σοβαρά site παγκοσμίως. Καταντάει εκνευριστικο να προσπαθείς να πεισεις ότι οι FX που προτεινεις ειναι οι καλυτεροι για gaming. Φιλε TS απλα για να ξέρεις αν εισαι ακόμα εδώ ο 3570Κ σχεδόν σε όλα τα games σε όλες τις αναλύσεις είναι μπροστα από τον 8350 .Δεν μιλάω καν για άλλους FX γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Οπότε σε θέματα gaming δεν υπάρχει καν συγκριση ...3570Κ> Vishera .- Κερδίζοντας από την διαφορά του κόστους της πλατφόρμας τους δουλεύω με μεγαλύτερη κάρτα γραφικών, οπότε σαν σύστημα βγαίνει δυνατότερο σχεδόν στο 80% των games και ταυτόχρονα έχεις και καλό multitask και multithread . Οι ξένες ιστοσελίδες δεν σου λένε ότι πχ. το κόστος μια πλατφορμας ανάμεσα σε intel και amd είναι 30% για ίδιας ποιότητας και χαρακτηριστικών, οπότε ας βάλουμε την διαφορά σε δυνατότερη κάρτα ! Παίρνουν ότι ποιο δυνατό υπάρχει και το βάζουν επάνω, το σετάρουν και το μετρούν. Δεν είναι θέμα I5 VS Vishera είναι θέμα που περιλαμβάνει και διαφορετικές κάρτες γραφικών. Ο I7 3820 σε σχέση με τον I7 3770 τι διαφορά έχουν στα games έχεις δει? Από που προέρχεται αυτή η διαφορά έχεις σκεφτεί ? Είναι από τον πυρήνα που τερματίζει ή από κάτι άλλο ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από adtakhs
TEOKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εδω και καιρο εχει ξεφυγει το πραγμα στις αναβαθμισεις.Το ζητουμενο ειναι μονο προταση αναβαθμισης και οχι διαμαχη ποια εταιρια ειτε intel ειτε amd βγαζει καλυτερους επεξεργαστες μεταξυ αυτων που προτεινουν οντας υποτιθεται γνωστες. Το θεμα ειναι περιπλοκο ακομη και στο τι ειναι value for money.Καλλιστα μπορει να υποστηριξει ο οποισδηποτε,οτι vfm ειναι ειτε η AMD, ειτε η intel με πολυ ισχυρα και λογικα επιχειρηματα γιατι οι παραμετροι ειναι πολλες.Αλλα δεν γινεται καθε φορα που καποιος ζηταει συμβουλες για αναβαθμιση να γινονται προσωπικες κοντρες για το τινος οι συνισταμενες και οι τεχνικες γνωσεις ειναι οι καλυτερες,Και αυτο γιατι μερικοι δεν δεχονται το σωστο οταν τους το επισημαινουν,αλλα το αγνοουν και επιμενουν σε μια τακτικη κοντρας που χαλαει την καλη διαθεση και την φιλικοτητα που υπηρχε μεχρι προτινος στο φορουμ των αναβαθμισεων. Για μενα περισσοτερο ευθυνεται ο Δεινοσαυρος για αυτο και του το εχω πει απεριφραστα,αλλα για να μην χειροτερευσει το θεμα νομιζω οτι σωστο ειναι να λεει οποιος εχει διαθεση και τον χρονο,μια φορα ,την γνωμη του σε οποιον θελει να κανει αναβαθμιση και μετα να μην πηγαινει κοντρα σε καποιον που διαφωνει και προτεινει αλλη λυση αλλα να αφηνει το θεμα στην κριση του καθε τοπικ σταρτερ. Μην ξεχναμε οτι μερικες φορες εχουν γινει η απο τον Δεινοσαυρο η απο αλλα μελη σωστοτατες προτασεις για συγκεκριμενους χρηστες και αυτοι λογω ελλειψης κατανοησης δεν την εισακουσαν και προτιμησαν υποδεεστερη λυση.Επομενως τον τελικο λογο τον εχει το καθε μελος που ξεκινα το θεμα αναβαθμισης. Ο μονος τροπος να ξαναερθει η ηρεμια στα νηματα αναβαθμισης ειναι να κανουμε ολοι αυτο που εγραψα παραπανω γιατι ουτε σε 1000 χρονια δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη οι διαφωνουντες αρα ελπιζω να αντιλαμβανονται ολοι το ματαιο και ασκοπο της συνεχισης της διαμαχης στο θεμα αναβαθμισης. Έλα ρε Παναγιώτη τώρα , αυτά τα flames ειναι το αλάτι και το πιπέρι σε όλα τα τεχνολογικά forums. Μέσα από αυτά βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του . Δεν ειναι τυχαίο ότι αυτού του είδους τα posts έχουν και τις συντριπτικά περισσότερες αναγνώσεις. Όσο για τον Δείνο που αναφέρεσαι είναι από τους λίγους ΑΥΤΗΝ την περίοδο που συστηματικά προσφέρει με όσες γνώσεις έχει την βοήθεια του σε ένα σωρό συνφουρίτες (μέχρι να βαρεθεί και αυτός όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν ) Μπορει να μην έχει δίκιο στο 100% των γραφόμενων του αλλα ευτυχώς υπάρχει και ο αντίλογος στην πλειάδα των περιπτώσεων. Αυτό είναι το θεμιτό και ο σκοπός ενός forum. Έτσι δεν είναι;;;
benign Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Έλα ρε Παναγιώτη τώρα , αυτά τα flames ειναι το αλάτι και το πιπέρι σε όλα τα τεχνολογικά forums. Μέσα από αυτά βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του . Δεν ειναι τυχαίο ότι αυτού του είδους τα posts έχουν και τις συντριπτικά περισσότερες αναγνώσεις. Όσο για τον Δείνο που αναφέρεσαι είναι από τους λίγους ΑΥΤΗΝ την περίοδο που συστηματικά προσφέρει με όσες γνώσεις έχει την βοήθεια του σε ένα σωρό συνφουρίτες (μέχρι να βαρεθεί και αυτός όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν ) Μπορει να μην έχει δίκιο στο 100% των γραφόμενων του αλλα ευτυχώς υπάρχει και ο αντίλογος στην πλειάδα των περιπτώσεων. Αυτό είναι το θεμιτό και ο σκοπός ενός forum. Έτσι δεν είναι;;; Δεν αρνουμαι τη θετικη συνεισφορα του Δεινοσαυρου οπως και τις καλες τεχνικες του γνωσεις. Για αυτους τους λογους και αλλες γενικες θεσεις του αλλωστε τον εχω και στους φιλους μου.Και συνεχιζω να τον θεωρω φιλο,μια εντονη προσφατη διαφωνια με εναν ανθρωπο δεν μηδενιζει τις καλες εντυπωσεις και γνωμη που εχεις για αυτον. Δεν διαφωνω επισης με ολα οσα ειπες για το τεχνολογικο ενδιαφερον που προκυπτει απο τις διαφωνιες μεταξυ μελων η ενσταση μου ειναι οτι ο Dino οταν του δειχνουν σωστα το λαθος σε καποιες θεσεις του,δεν το δεχεται και αρχιζει και γινεται προσβλητικος.Εχει κατηγορησει μελη για πωλητες της AMD ,αναφερει οτι δεν εχουν τσιπα οσοι προτεινουν αυτην την εταιρια και αλλα ευτραπελα. Δεν θελω να το αναφερω ξανα και ξανα σαν παντιερα γιατι δεν μου αρεσει αλλα θα το πω για τελευταια φορα.Σε γνωστο αλλο αξιολογο φορουμ,κατεκρινε moderator που εκανε review θετικο για τους Trinity με χαρακτηρισμους που ξεφευγουν της απλης διαφορας αποψεων και παραπεμπουν σε εμπαθεια επιπεδου ψυχολογικου προβληματος.Στα ορια της γραφικοτητας. Οταν μαλιστα του απαντησε πολυ σωστα και ορθοτατα ο mod ο Dino επεμενε γιατι απο το μισος του εχει αρνηση στο να καταλαβει πραγματα απλα.Δεν εχει να κανει με τεχνολογικες αποψεις ειναι θεμα δικαιας στασης και αποδοχης των λαθων σου. Υπαρχει και μια αλλη διασταση.Ολοι αυτοι που κανουν benches δεν εκπροσωπουν τον καθημερινο χρηστη που τον ενδιαφερουν πραγματικες real life εφαρμογες.Παιρνουμε μονο σε γενικες γραμμες υποψη μας τις ''μετρησεις'' τους για τις οποιες δεν τους ελεγχει καμμια ανεξαρτητη αρχη.Ξερω προσωπικα ατομα και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο που κανουν benches και εχουν sites μερικοι μαλιστα ειναι δημοσιογραφοι.Μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι κανεις τους δεν ειναι πραγματικα ανεξαρτητος οχι σε ολα παντως.Ενας γνωστος μου Αμερικανος,για παραδειγμα σε ενα bench που εχει ανεβασει και στο Youtube μαλιστα με intel συστημα και με amd συστημα ειχε τις ιδιες καλες επιδοσεις με την 6970 αν θυμαμαι καλα.Μολις εβαλε την αντιστοιχη της Nvidia οι επιδοσεις στο amd συστημα επεσαν 40% !(Υπαρχει ακομη το βιντεο οποιος θελει λινκ p.m.) Ο γνωστος μου αυτος δεν εκανε κανενα σχολιο για αυτο ,γιατι απλα αν θελει να ξαναπαρει Nvdia vgas δεν τον συμφερει.Ξερεις τι μου απαντησε οταν τον ρωτησα?''Ο καθενας ας βγαλει το συμπερασμα του.'' Ο χρηστης που ζητα συμβουλες δεν εχει γνωσεις και ερχεται με ενα τσουβαλι προκαταληψεις πολλες φορες στην πλατη του λογω αμαθειας.Αντι να του δωσουμε καποιες σαφεις οδηγιες που κατα κυριο λογο πρεπει να εχουν θεμελιωδη την αξια του value for money αρχιζουν οι αντιπαραθεσεις με τον Dino που δεν παραδεχεται μερικες φορες οσα δεν τον συμφερουν.Εκει παμε πλεον στην παραπληροφορηση.Ετσι λοιπον σε καθε νημα θα γινεται διαμαχη μεταξυ του Dino και του adtakhs η αλλων παιδιων που εχουν την γνωμη οτι η amd συμφερει σε μερικες περιπτωσεις.Ο TS μπερδευεται και στο τελος το νημα παει στην γνωστη κοντρα που δεν εχει νοημα γιατι ποτε δεν εχει λυση,παντα θα υπαρχει. Εγω προτεινω καθε μελος να κανει μια προταση στοιχειοθετημενη,χωρις κοντρες με καποιον που διαφωνει και να αφησει τον καθενα να διαλεξει με την κριση του,ποια προταση του ταιριαζει.Ετσι και ο σκοπος θα επιτελειται και δεν θα γινεται συνεχης διαμαχη για τις εταιριες.Εσυ ,εγω και ο Dino μπορουμε να διαφωνησουμε χωρις προβλημα και να βγαλουμε ισως και καποια συμπερασματα.Ο απλος αδαης χρηστης που ζητα συμβουλες δεν ωφελειται απο τις διαμαχες,που πολλες φορες ξεφευγουν. Επισης πιστευω οτι οποιος δεν εχει δοκιμασει εναν FX8350 ο ιδιος προσωπικα,το να αναμασαει σαν παπαγαλος τις μετρησεις ατομων,την σοβαροτητα και την εντιμοτητα των οποιων περιεγραψα στο παραδειγμα παραπανω,ειναι τουλαχιστον γραφικο.Εχουμε μερικες γνωσεις μερικοι και το παιζουμε ,ισως αθελα μας,το μεγαλο ψαρι στην μικρη λιμνη. Στον δικο μου υπολογιστη εχω εναν i7 2700K επειδη τον βρηκα σε τιμες AMD.Διαφορετικα θα πηγαινα καρφωτος στον 8350.Πριν απο αυτον ειχαν σαφες προβαδισμα οι intel καθως και οι Sandy (περισσοτερο απο τους Ivy κατα την ταπεινη μου γνωμη)αλλα και οι Ivy ειναι υπεροχα τσιπς.Τωρα ομως ,με εξαιρεση πολυ extreme gamers ενα hobby που στις μερες μας ειναι μονο για τους πλουσιους και καποιους που κανουν επεξεργασια εικονας επαγγελματικα πολλες ωρες την ημερα(και εδω οχι για θεμα επιδοσεων αλλα για θεμα καταναλώσης ρευματος σε εντονη χρηση 24αωρης βασης)σε ολες τις αλλες περιπτωσεις η προταση του 8350 ειναι η καλυτερη για value for money με επιδοσεις i7 σε 100 ευρω λιγοτερη τιμη. Εν τω μεταξυ ο αδελφος μου που ειναι τσιγγουνης εχει ακομη εναν amd dual X2 7750 BE και με μια ATI 4850 παιζει σε μια 22αρα οθονη σε αναλυση 1680Χ1050 το Skyrim χωρις υποψια κολληματος,σφαιρα. Και ειναι αληθεια οτι εδω και 2 χρονια πλεον δεν ασχολουμαι με συμβουλες στις αναβαθμισεις πρωτον γιατι υπαρχουν μελη που κανουν πολυ καλη δουλεια σε αυτο(και ο Dino μεσα σε αυτους)αλλα και γιατι ομολογω οτι θελω να αφιερωσω λιγο περισσοτερο χρονο στο να διαβασω καποια βιβλια που με ενδιαφερουν πολυ.Κυριως ιστορια,αρχαιολογια αλλα και αλλα θεματα.Ειναι πολυ βαρετο να λες και να ξαναλες τα ιδια και τα ιδια σε ατομα που ζητουν αναβαθμιση,χωρις πρωτα να ριξουν μια ματια σε φρεσκα παρομοια νηματα.Δεν το αντεχω αυτο και εδω βγαζω το καπελο σε οσους εχουν την υπομονη και βοηθανε σε καθημερινη βαση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα