adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 VALUE FOR MONEY είναι ένα σύστημα που θα μου δώσει ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ επιδόσεις ΜΕΣΑ ΣΤΟ BUDGET μου ! Αν το budget διαμορφωθεί σε χαμηλότερο επίπεδο τότε κάποια άλλη σύνθεση θα είναι VALUE FOR MONEY για εκείνο το επίπεδο τιμών! Διαφορετικά Value for money ΔΕΝ ορίζεται σαν ΟΡΟΣ !
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 value for money. Ο sobi εξηγεί ότι δεν υπάρχει λόγος να προπληρώσεις κάρτα που δεν θα χρησιμοποιήσεις ουσιαστικά. Όταν και αν χρειαστεί δεύτερη βλέπεις τι επιλογές θα έχεις τότε.
flashja Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 καμία παρεξήγηση το pc που έχω τώρα είναι σάπιο οι κονσόλες πολύ καλύτερες οπότε με ι5 + 7970 είμαι τζετ
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη κάρτα γραφικών απλά μειώνεις το Budget σου και βάζεις 5 φράγκα στην άκρη , ΔΕΝ το σπαταλάς σε αηδίες ... Από την στιγμή που θα σου φύγουν από την τσέπη τα 1200€ τότε Value for Money είναι αυτό που επιτυγχάνει το μέγιστο αποτέλεσμα ! Μην ξεχάσουμε και την έννοια των πραγμάτων .... καμία παρεξήγηση το pc που έχω τώρα είναι σάπιο οι κονσόλες πολύ καλύτερες οπότε με ι5 + 7970 είμαι τζετ Πόσο κοστίζει αυτό ? 1200€ ? Αν κιστιζει 1200€ ΔΕΝ είναι value for money! Είναι σπατάλη χρημάτων !
flashja Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη κάρτα γραφικών απλά μειώνεις το Budget σου και βάζεις 5 φράγκα στην άκρη , ΔΕΝ το σπαταλάς σε αηδίες ... Από την στιγμή που θα σου φύγουν από την τσέπη τα 1200€ τότε Value for Money είναι αυτό που επιτυγχάνει το μέγιστο αποτέλεσμα ! Μην ξεχάσουμε και την έννοια των πραγμάτων .... ναι το pc που θα πάρω θέλω να είναι τζετ και μελλοντικά όχι σε 2 χρόνια να θέλει αναβάθμιση..
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τότε σου απάντησα παραπάνω με ποιο συνδυασμό επιτυγχάνεις το μέγιστο αποτέλεσμα ! 2X 7950 + την μεγιστη συμπίεση κόστους χωρίς να χάνεις σε πληρότητα και ποιότητα.,
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 flashja, αν τα αγγλικά σου είναι ικανοποιητικά κάνε μια βόλτα και σε μεγάλα ξένα φορουμ γιατί κρίμα είναι να δώσεις ένα τόσο μεγάλο ποσό και να το πετάξεις. Εδώ έχει γίνει λίγο παράλογη η κατάσταση.
flashja Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή τα μόνα που πρέπει να ξοδευτώ είναι επεξεργαστής-κάρτα γραφικών? και τα υπόλοιπα με 300euros?
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή τα μόνα που πρέπει να ξοδευτώ είναι επεξεργαστής-κάρτα γραφικών? και τα υπόλοιπα με 300euros? Οχι ποιος το λέει αυτό! 500€ πάνε στα υπόλοιπα μέρη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή τα μόνα που πρέπει να ξοδευτώ είναι επεξεργαστής-κάρτα γραφικών? και τα υπόλοιπα με 300euros? Σε μπερδεύει αυτή η λογική. Τη σύνθεση τη βλέπεις ολοκληρωμένα.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή τα μόνα που πρέπει να ξοδευτώ είναι επεξεργαστής-κάρτα γραφικών? και τα υπόλοιπα με 300euros? Μονο που κοιταξε μην σου πουν για καναν i7 για παιχνιδια. Για FX ή i5 κοιτα. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μονο που κοιταξε μην σου πουν για καναν i7 για παιχνιδια. Με 7750! Είχε κάτι τέτοια το πλαίσιο έναν καιρό.
flashja Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 την παλεύουν τα αγγλικά μου. ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά θα ψαχτώ καμιά βδομάδα ακόμα και θα πάρω ανάλογα με την δική μου κρίση φυσικά! 1
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το βγαλες το like στο post 72 Δεινοσαυρε? Μολις ειδες FX? Α ρε αντικειμενικε...lol ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα