Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εκεί άσχετοι μόνο ο δεινόσαυρος είναι σχετικός και ας μην έχει παίξει με crossfire ποτέ στην ζωή του.

'Έχω παιξει και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Τα ίδια θα σου έλεγα αν έκανες αυτό το cf και με τον i5. Δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής το πρόβλημα στη σύνθεσή σου, απλά αυτό είναι το πιο κραυγαλέο.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Flame πες το...εμπαθεια...δε ξερω κ'εγω τι.

Μη χαλασει μονο το status quo παιδες εδω στο forum.

Οι ξενοι ειναι κουτοφραγκοι που τους βλεπεις σε αλλα forum να λενε διαφορετικα πραγματα απο οτι λενε καποιοι εδω συνηθως.

• Like 1
Δημοσ.

ρε κοφτε το επιτελους ηρεμηστε λιγακι ελεος..

Ναι εκεί άσχετοι μόνο ο δεινόσαυρος είναι σχετικός και ας μην έχει παίξει με crossfire ποτέ στην ζωή του.

εσυ καταλαβες αυτο που σου λεω για την συνθεση σου ?δες πρωτα τι αναλυση παιζει και μετα βαλτου οτι θες και κρινει το παιδι...αλλα να ειναι σωστα δομημενο το μηχανημα

Δημοσ.

Η σύνθεσή μου παίζει 3D με οποιονδήποτε τίτλο ! Η σύνθεσή μου κάνει EYEFINITY με οποιονδήποτε τίτλο και σου δίνει στιγμές απόλαυσης , η σύνθεσή μου θα αντέξει να παίζει όλα τα games τουλάχιστο +2 χρόνια από την δική σου. 

και όλα αυτά στο ίδιο κόστος !

ρε κοφτε το επιτελους ηρεμηστε λιγακι ελεος..

εσυ καταλαβες αυτο που σου λεω για την συνθεση σου ?δες πρωτα τι αναλυση παιζει και μετα βαλτου οτι θες και κρινει το παιδι...αλλα να ειναι σωστα δομημενο το μηχανημα

Δηλαδή τι ένσταση έχεις ? 

Δημοσ.

Flame πες το...εμπαθεια...δε ξερω κ'εγω τι.

Μη χαλασει μονο το status quo παιδες εδω στο forum.

Οι ξενοι ειναι κουτοφραγκοι που τους βλεπεις σε αλλα forum να λενε διαφορετικα πραγματα απο οτι λενε καποιοι εδω συνηθως.

Όλοι οι ξένοι ή μόνο όσοι μας βολεύουν?

Τεσπα, βαρέθηκα να αντιδικώ για τα αυτονόητα.

ΤS καλές αγορές. Όταν το στήσεις περιμένουμε φωτογραφίες.

Δημοσ.

Στη πλειοψηφια τους απο αυτους που εχουν ναι.Οσοι ψαχτηκαν και εστησαν ναι.Ακομα και ατομα που γουσταρουν intel εχουν παρει και αρκετοι λενε καλα λογια.

Δημοσ.

Η σύνθεσή μου παίζει 3D με οποιονδήποτε τίτλο ! Η σύνθεσή μου κάνει EYEFINITY με οποιονδήποτε τίτλο και σου δίνει στιγμές απόλαυσης , η σύνθεσή μου θα αντέξει να παίζει όλα τα games τουλάχιστο +2 χρόνια από την δική σου. 

Δηλαδή τι ένσταση έχεις ? 

η μητρικη ειναι για πεταμα και στο λεω ετσι χοντρα να το καταλαβεις(χωρις να σημαινει οτι δεν κανει) ....δεν ειναι δυνατον σε 1200 ευρω συνθεση να μην του βαζεις τουλαχιστον μια  fxa οτιδηποτε σκατα και αν ειναι και να του βαζεις μια μητρικη η οποια επαιρνε τους πρωτους fx με bios update  ποσο μαλλον τους vishera...

βαλτου μια 7970 ενα καλο συστημα ψυξης h80 πχ για να χωραει κιολας στο κουτι βαλτου μια μητρικη αλλη πχ sabertooth  και οποτε γουσταρει να τον ανεβασει τον επεξεργαστη οσο γουσταρει το παιδι...και να του ερθει και πιο οικονομικα

και μετα αν γουσταρει να κανει και cf me 7970 αν ειναι τοσο απαιτητικος χρηστης που δεν πιστευω αλλα ολα να δενουν πανω σε μια καλη μητρικη η οποια δεν κολλαει πουθενα.γιατι αν καπου καποια στιγμη χανεις ειναι στην μητρικη οταν θες να βαλεις πραγματα πανω στο συστημα σου..

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω ..

Δημοσ.

ενοείτε θέλω 1920χ1080 ρε παιδιά και σε τέρμα γραφικά να παίζει.. αυτό με τις θερμοκρασίες που λέτε μου ακούγετε λογικό.. τώρα τι να πω δεν ξέρω με μπερδέψατε λίγο! να έβαζα ι5 με 7970 και στο μέλλον άλλη μια 7970?

Δημοσ.

ενοείτε θέλω 1920χ1080 ρε παιδιά και σε τέρμα γραφικά να παίζει.. αυτό με τις θερμοκρασίες που λέτε μου ακούγετε λογικό.. τώρα τι να πω δεν ξέρω με μπερδέψατε λίγο! να έβαζα ι5 με 7970 και στο μέλλον άλλη μια 7970?

Στο πολύ μέλλον θα βάλεις αν είναι μια 7970 και πάλι κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να σε συμφέρει και οικονομικά και από άποψη επιδόσεων να πας σε άλλη. Το σίγουρο είναι ότι για πολύ καιρό θα είσαι άριστα.

Δημοσ.

Δεν σε πιάνω, ποια μητρική έπαιρνε με bios update του πρώτους FX? Ολες το ίδιο έκαναν αφού το AM3+ socket κυκλοφορησε πριν τους FX.

Η μητρική που έβαλα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια lanes διασύνδεση με τις πανάκριβες μητρικές του 1155 socket ! Ναι καλά άκουσες και με την μισή τιμή ! 

Από εκεί και πέρα νομίζω πως είδη έχω δώσει τέσσερεις συνθέσεις από την αρχή του θέματος !

Μια έχει και H100 μέσα !

Όμως η γνώμη μου είναι πως το μέγιστο αποτέλεσμα θα έρθει από τις κάρτες και όχι από την ψύξη ! Καταλαβαίνεις τι λέω ! 

Εν τέλη μια  aftermarket ψύκτρα μπορεί να μπει επιπλέον και στο τελευταίο σύνολο με κόστος 30€

Και να έχεις ΤΟΤΕ  αυτό που μπορείς να έχεις απο ΣΗΜΕΡΑ  και με μεγαλύτερο κόστος .... 

Αυτό δεν έχει λογική που λες !

Με 1200€ παίρνεις ΑΠΟ σήμερα ΔΥΟ κάρτες πολύ υψηλών επιδόσεων ! Στην άλλη περίπτωση παίρνεις μια και τα ΞΑΝΑΣΚΑΣ για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το πρώτο ΑΥΡΙΟ ... Αυτό είναι άτοπο. :shock:

Δημοσ.

σε 1920 χ 1080 ετσι ολα αυτα....ρε πατε καλα ?και με μια 7950 μια χαρα θα ειναι ....το παιδι παιρνει υπολογιστη και πολυ πιθανον να επαιζε σε καμια παιχνιδομηχανη πρωτα (χωρις ιχνος κοροιδιας ) και ζητα τερμα γραφικα...μετα τα 60 fps  δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να καταλαβεις διαφορες στο οτιδηποτε ποσο μαλλον στην αναλυση αυτη και σε μια οθονη full hd...

• Like 2
Δημοσ.

σε 1920 χ 1080 ετσι ολα αυτα....ρε πατε καλα ?και με μια 7950 μια χαρα θα ειναι ....το παιδι παιρνει υπολογιστη και πολυ πιθανον να επαιζε σε καμια παιχνιδομηχανη πρωτα (χωρις ιχνος κοροιδιας ) και ζητα τερμα γραφικα...μετα τα 60 fps  δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να καταλαβεις διαφορες στο οτιδηποτε ποσο μαλλον στην αναλυση αυτη και σε μια οθονη full hd...

όχι δεν έπεζα σε κονσόλα pc έχω απλά είναι 6-7 χρονων και δεν έχει νόημα για αναβάθμιση απλά θα πάρω ένα καινούργιο

Δημοσ.

Και με μικροτερη μια χαρα θαναι.

Mill το θέμα δεν είναι αν θα βολευτεί με κάτι μικρότερο ! Και με μια 6870 θα παίξεις.

Όταν όμως δίνεις κάποια χρήματα για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θες να πάρεις τις μέγιστες επιδόσεις μέσα σε αυτό το budget ...

Διαφορετικά να του ποστάρω ένα σύστημα των 600€ να κάνει την δουλειά του.

Δημοσ.

όχι δεν έπεζα σε κονσόλα pc έχω απλά είναι 6-7 χρονων και δεν έχει νόημα για αναβάθμιση απλά θα πάρω ένα καινούργιο

δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες απλα προσπαθω να πω τι ειναι πιο σωστο οικονομικα για την περιπτωση σου .. :-D

Mill το θέμα δεν είναι αν θα βολευτεί με κάτι μικρότερο !

Οταν δίνεις κάποια χρήματα για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θες να πάρεις τις μέγιστες επιδόσεις μέσα σε αυτο το budget ...

δλδ πιστευεις τωρα εσυ οτι ειναι πιο vfm για 1920χ1080 2χ7950 απο οτι μια 7950 / 7970?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...