Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι πατε και βαζετε 2 τεμαχια 7950 σε amd ! Ξερετε τι μπουκαλι θα τρωνε οι καρτες...

για πες μας να δουμε....ειμαι πολυ περιεργος να μαθω..και πες μου ποιος στο πιπιλισε αυτο στο αυτακι

βλέπω υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις...

φιλε μου καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθες στο ινσομνια...

οι αποψεις ειναι διαφορετικες

και απο κει και περα εχουν να κανουν καθαρα με δικια σου επιλογη....

απο κει και περα να χαμε να λεγαμε...κρινεις εσυ και αποφασιζεις ...

αν ημουν στην θεση σου θα κανα υπομονη η θα πηγαινα σε αλλα πραγματα μιας και καρτες γραφικων ερχονται νεες και ιντελ ερχεται καινουργιο σοκετ...και επειδη χτες ειχα μια παρομοια συζητηση με μια φιλη εχω λιγο διαφορετικη αποψη περι αυτων των επιλογων..

βεβαια για να παραθεσω μια εναλλακτικη το προβλημα με εσενα ειναι οτι τα θες απο ενα και μονο καταστημα.... οποτε αν ημουν στην θεση σου θα πηγαινα προς δεινοσαυρο μερια

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

βλέπω υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις...

Μπορείς να το πεις κι έτσι. Και για να μην μπερδεύεσαι με το μακρύ μας και το κοντό μας ρίξε μια ματιά τι λέει για το θέμα το guru3d (=το πλέον αξιόπιστο site αναφορικά με το pc gaming παγκοσμίως).

PC Buyers Guide Winter 2012 kstar.gifkstar.gifkstar.gifkstar.gifkstar.gif Posted by: David Gunning on: 12/10/2012 08:57 AM [ 1 comment(s) ]
245
Processor

As much as we like competition unfortunately Intel stands unchallenged for gaming CPUs. Yes I know there will be angry emails from people claiming "but most games are GPU limited." True, but some are not and when they aren't the Intel processors race way ahead. We wish it was more balanced, but honestly Intel is the way to go if gaming is concerned.

http://www.guru3d.com/articles_pages/pc_buyers_guide_winter_2012,1.html

Συμπέρασμα. Βάζεις τον καλύτερο gaming επεξεργαστή που υπάρχει μαζί με τη δυνατότερη αυτή τη στιγμή κάρτα γραφικών.

Εδώ μπορεί -όλως παραδόξως- να υπαρχει "αντίλογος", αλλά αν πρότεινε κανένας 8350 σε gaming pc των 1200 ευρώ τα κουδούνια δεν θα ήταν μακριά. Μια βόλτα από τα μεγάλα ξένα sites του χώρου θα σε πείσει.

Δημοσ.

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι  λένε στο χωριό μου !!

Εδώ μιλάμε για AMD 8350 + 2X 7950  VS 3570K +7970 !!!

Μάντεψε ποιο συνολο παίρνει τα σώβρακα στο άλλο !  

Και πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες !

Δημοσ.

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι  λένε στο χωριό μου !!

Εδώ μιλάμε για AMD 8350 + 2X 7950  VS 3570K +7970 !!!

Μάντεψε ποιο συνολο παίρνει τα σώβρακα στο άλλο !  

Και πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες !

φιλε μου ξερεις οτι πασχουν και η δικια σου και του δεινοσαυρου σαν προσφορες ετσι ?

εχετε φτιαξει 1200 ευρω συνθεση χωρις ψυκτρα...

καλα ο δεινοσαυρος την γλυτωνει γιατι ειναι ηρεμες οι  ιντελ....

εσυ θα του δωσεις ωτοασπιδες ?

του εχεις βαλει σε 8350 στα 1200 ευρω 990ΧΑ μητρικη για να χωρεσεις 2χ7950 επειδηθες προφανως να του κανεις του παιδιου crossfire μεσα σε 300r... τις εχεις σκεφτει τις ρημαδες τις καρτουλες πως θα περνανε το καλοκαιρακι ?

πριν προτεινουμε να σκεφτομαστε πιο ειναι το σωστο και οχι τι θα θελαμε εμεις .

Δημοσ.

Μόνο τα σώβρακα! Και τα κομπινεζόν. :P

Όταν θα βάλει να παίξει skyrim, witcher 2, hitman, farcry3 και δεν ξέρω και γω πόσoυς άλλους AA τίτλους και το μπουκάλι θα πάει σύννεφο, θα φταίνε οι προγραμματιστές των παιχνιδιών και όχι το "τέρας" που χρειάζεται να κάψει όσο μια ηλεκτρική κουζίνα για να περάσει οριακά τον i3.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ocn ειναι ασχετοι που κανουν combo 8350 με μεγαλες καρτες και στηνουν μηχανακια για παιχνιδια.

Λιγος ανταγωνισμος δε βλαπτει.

δεν παει να γινει κοντρα amd vs intel  αλλα πιο ειναι πιο σωστο.. μην γραπωνεις και εσυ κατευθειαν χεχεχε

π

Δημοσ.

Μόνο τα σώβρακα! Και τα κομπινεζόν. :P

Όταν θα βάλει να παίξει skyrim, witcher 2, hitman, farcry3 και δεν ξέρω και γω πόσα άλλα και το μπουκάλι θα πάει σύννεφο, θα φταίνε οι προγραμματιστές των παιχνιδιών και όχι το τέρας που χρειάζεται να κάψει όσο μια κουζίνα για να περάσει οριακά τον i3.

παει το ξεφτυλισες και εσυ ρε τωρα...σιγα μην βαλουμε και celeron 640  και να ειναι μπροστα ....

• Like 1
Δημοσ.

1) Εχω 2X5870 οι οποίες είναι ποιο θερμές κάρτες μέσα σε THERMALTAKE BACH VX

2) Έχω μεσα κλοκαρισμένο CPU από τα 3Ghz στα 4Ghz με μια SCYTHE MUGEN 2 !!

3) Στο ίδιο κουτί είχα 2X 4870  σε CROSSFIRE ακόμα ποιο θερμές κάρτες, πάλι με κλοκαρισμένο CPU !

Το κουτί μου είναι πολύ χειρότερο από το 300r ! 

Στην πρώτη σύνθεση που έκανα αν θυμάμαι έχω ψύκτρα .

Δημοσ.

Εμ διαβαζω για μπουκαλια ενω ποσοι χρηστες λενε αλλα.Τι να πω.

Υπαρχουν και παιδια εδω που χουν 2 7900 με FX.Να τους ρωτησουμε.

μιλαμε για μη ορατες διαφορες  και διαφορες που μονο σε νουμερα φαινονται τα χουμε ξανα πει ολα αυτα ...

η amd πηρε intel/amd fans και τους καθησε μπροστα σε μηχανηματα με ιδιες καρτες και σχεδον κανεις δεν βρηκε το μηχανημα στο οποιο επαιζε....τελειωστε το τωρα ομως το flame και μεινετε στις προτασεις για το παιδι

1) Εχω 2X5870 οι οποίες είναι ποιο θερμές κάρτες μέσα σε THERMALTAKE BACH VX

2) Έχω μεσα κλοκαρισμένο CPU από τα 3Ghz στα 4Ghz με μια SCYTHE MUGEN 2 !!

3) Στο ίδιο κουτί είχα 2X 4870  σε CROSSFIRE πάλι με κλοκαρισμένο CPU !

Το κουτί μου είναι πολύ χειρότερο από το 300r ! 

το καταλαβαινεις οτι προταση 1200 ευρω εχεις κανει η οποια δεν ειναι vfm ?πασχει σαν προταση ..

αυτο σου λεω...

Δημοσ.

Ναι ρε Σωτο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τα ξανάπαμε, όσα flame γίνανε σε 15 μέρες δεν έχουν γίνει σε ένα χρόνο. Απλά είναι τα πράγματα.

Πολλά μπορεί να καταπιεί κανείς αλλά το παρόν δεν καταπίνεται αν έχει κάποιος λίγη τσίπα και στοιχειώδη γνώση.

Δημοσ.

Ναι ρε Σωτο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τα ξανάπαμε, όσα flame γίνανε σε 15 μέρες δεν έχουν γίνει σε ένα χρόνο. Απλά είναι τα πράγματα.

εγω γιατι κοβω το πουλι μου οτι θα παιζει το παιδι σε 1920χ1080 αναλυση ?

Δημοσ.

Στο ocn ειναι ασχετοι που κανουν combo 8350 με μεγαλες καρτες και στηνουν μηχανακια για παιχνιδια.

Λιγος ανταγωνισμος δε βλαπτει.

Ναι εκεί άσχετοι μόνο ο δεινόσαυρος είναι σχετικός και ας μην έχει παίξει με crossfire ποτέ στην ζωή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...