Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με αυτο το ρουτερ καθως δεν μπενει στο ιντερνετ!ξαφνικα το ανοιξα το πρωι και δεν μπορουσα να μπω στο ινετρνετ!τα φωτακια αναβαν εκτος απο αυτο για το ιντερνετ και ετσι πηγα στην διευθηνση ιπ μου για να κανω συνδεση!μολις πατησα το κουμπι conect ανοιξε το λαμπακι αλλα ηταν χρωμα κοκκινο και μετα απο λιγο εσβησε εντελως!το και ρεσετ αλλα τιποτα!αυτο που ξερω μονο ειναι οτι δεν φταιει η γραμμη μου καθως χρησιμοποιω αλλο ενα παλλιο μοντεμ που προς το παρων για λιγο καιρο μπορω να κανω την δουλεια μου!ξερει κανεις τι μπορει να φτιαει;

Δημοσ.

Μαλλον εχεις χασει με καποιο τροπο τις ρυθμισεις (user,password κλπ..) Θα πρεπει να το ξαναρυθμισεις αρκει βεβαια να εχεις το user Και το pass που σου εχει δωσει ο παροχος σου..

Τωρα γιατι...Δε ξερω.Ισως εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..?

Δημοσ.

Μαλλον εχεις χασει με καποιο τροπο τις ρυθμισεις (user,password κλπ..) Θα πρεπει να το ξαναρυθμισεις αρκει βεβαια να εχεις το user Και το pass που σου εχει δωσει ο παροχος σου..

Τωρα γιατι...Δε ξερω.Ισως εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..?

τιποτα εκανα και επαναφορα!

Δημοσ.

ξεκινα με κανα firmware update απο εδω

http://leoforeia.gr/thomson/

μετα ξανασεταρε το βαλε τα στοιχεια σου και πατα connect.πες μου τι error σου βγαζει οταν δεν συνδεεται.

concentrator not reachable

could not bring up link

authentication failed?

Δημοσ.

κατι βαζεις λαθος στα στοιχεια σου η το Password σου εχει μεσα καποιο παραξενο συμβολο που δεν το δεχεται το thomson

Δημοσ.

οχι γιατι αυτο το μοντεμ δουλευε με τους ιδιους κωδικους!το τομσον χρησιμοποιουσα!αυτο παρουσιαστηκε προχτες!το βραδυ δουλευε κανονικα και μολις ξυπνησα το πρωι να μπω στο πσ δεν δουλευε!

Δημοσ.

ξαναδοκιμασε τα στοιχεια σου παλι.και ριξτου κανα δυο Hard reset μπας και στρωσει.και για μενα καλο θα ηταν και ενα firmware update.

Δημοσ.

ναι

ευχαριστω ολα τα μελη για την βοηθεια που μου δωσατε και ειδικα τον πουλινο!η λυση στο προβλημα μου ηταν οτι επρεπε να βαλω τα στοιχεια που μου ειπε ο πουλινος και στη συνεχεια να βαλω τα δικα μου στοιχεια!

Δημοσ.

δεν ηταν οτι επρεπε να βαλεις τα στοιχεια που σου εδωσα.απλα στα ειπα να τα δοκιμασεις για να δουμε αν παιρνει ip.κατι πρεπει να ειχε γραφτει λαθος πριν η να ειχε αποθηκευτει λαθος δεν ξερω.τελος καλα ολα καλα.

Δημοσ.

παιδια βιαστηκα να μιλησω!εκει που δουλευι ξαφνικα χαλαει ,το φτιαχνω αλλα παλι τα ιδια!και τωρα μου βγαζει και το μυνημα disconnected by peer!τι στο καλο γινεται;μηπως φταιει ο οτε για ολο αυτο ;βοηθηστε με :-(

αν γινεται δωστε μου ολοκληρες τις λυσεις αν εχετε να μου δωσετε γιατι με αυτο το μοντεμ που μπαινω πεφτει συχνα το ιντερνετ(φταιει το μοντεμ)και μερικες φορες δεν κανει συνδεση ουτε αυτο και ετσι δεν μπορω να μπω!

Δημοσ.

υπαρχει και περιπτωση το ρουτερακι μετα απο τοσο καιρο να εχει αρχισει να καταρεει.μην σε παραξενευει.ειναι αρκετα παλιο μοντελο

Δημοσ.

υπαρχει και περιπτωση το ρουτερακι μετα απο τοσο καιρο να εχει αρχισει να καταρεει.μην σε παραξενευει.ειναι αρκετα παλιο μοντελο

μετα απο δυο restart και ενα χαρντ ρεσετ επανηλθε!σε περιπτωση που βγει σε συνταξη το ρουτερ μπορω να κανω κατι μεσω του οτε που ειμε για καινουργιο ρουτερ χωρις να πληρωσω; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...