MindControl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγαπητοί συνάδελφοι Insomniacs,Μετά απο μήνες ταλαιπωρίας με BSOD's , με κυρίαρχο κωδικό σφάλματος αυτόν που αναγράφεται στο θέμα του παρόντος ποστ , χωρίς να μπορώ με μια πρώτη ματιά να διαπιστώσω την αιτία , έχοντας ελέγξει τις μνήμες RAM με το memTest+ , έχοντας ελέγχξει την υγεία του δίσκου , και ακόμα περισσότερα σενάρια , διαπίστωσα ότι τελικά έφταιγαν οι Drivers της κάρτας γραφικών !Γενικά ισχύει το δόγμα , ότι αυτό που αποκλείεις εξ ορισμού, είναι αυτό που τελικά έχει το πρόβλημα.Μετά απο απεγκατάσταση τους λοιπόν με το DriverSweeper , και ReInstallation της last version , είμαι χαρούμενος που το σύστημα ξανα απέκτησε την σταθερότητα του !Εύχομαι στον καθένα σας , μια καλή computeriki χρονιά με 2013 computerikes συγκινήσεις για κάθε λειτουργικό σύστημα ; )MindControl. 4
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τέλος καλό όλα καλά και κυρίως μέσα στο 2012 οπότε θα μπει το 2013 "καθαρό" Καλή απροβλημάτιστη Χρονιά λοιπόν.. 2
lexmark Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μήνες;! OMG! Oh, well... ελπίζω τώρα να έμαθες το άλλο ρητό για τις BSODs: Όταν αντιμετωπίζεις μια, δεν παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο! Δεν είμαι καλός στα υπόλοιπα κοινωνικοεθιμοτυπικά οπότε καλή χρονιά και ότι είπε ο movie από πάνω 3
MindControl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 lexmark , ούτε και εγώ είμαι καλός στα εθιμοτυπικά , αλλά όπως παρατήρησες προσδιόρισα συγκεκριμένες computerikes ευχές ; )MindControl. 1
Sadamiraq Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Οταν σου πεταει BSOD υποπτο ειναι ακομα και ο ανεμιστηρας κανεις δεν ειναι αθωος μεχρι να βρεθει ο ενοχος 1
MindControl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω ανεμιστήρα αγαπητέ Sadam ! Είναι παθητικής ψύξης ; )Ο ένοχος βρέθηκε και απαγχωνίστηκε !MindControl.
άδικος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τα δέοντα και από μένα .... .- .--. .--. -.-- / -. . .-- / -.-- . .- .-. / . ...- . .-. -.-- --- -. .
MindControl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 .... .- .--. .--. -.-- -. . .-- -.-- . .- .-. - --- -.-- --- ..- - --- --- .- -.. .. -.- . -.--.-MindControl.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Και μπηκα κεφατος να παταξω το πρωτο ατιμο μπλε του 2013, αλλα φευ! Καλη χρονια σε ολους Εχουμε ασυρματιστες στην παρεα? 4
MindControl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλη Χρονιά Gi0 && Luciddream ! αλλά + σε όλους τους υπόλοιπους !Μόλις επέστρεψα απο τα ποτά και τα ξενύχτια που έχουν κλήσει τα καλύτερα τα σπίτια ! ; )Επιστροφή στην αυστηρότητα της πληροφορικής τώρα ... !MindControl.
lexmark Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 .... .- .--. .--. -.-- -. . .-- -.-- . .- .-. - --- -.-- --- ..- - --- --- .- -.. .. -.- . -.--.- MindControl. -... .- --.. . / -.- .- .. / -.- .- -. . -. .- / -.- . -. --- / .-. .- .- .- Ευτυχισμένο το 2013 boys! 1
MindControl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 . -. - .- ...-- . .. / --..-- / -- .. -. / -... .- .-. .- ... / .-.-.- .-.-.- .-.-.- MindControl. 1
άδικος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Συνεχίζοντας το offtopic Αχ μου τον χάλασες τον MindControl. Σωστά το είχε στην αρχή. Ο μόνος λόγος ύπαρξης των καθέτων είναι για να εξυπηρετεί στη διάκριση μεταξύ των λέξεων για κάποιες σελίδες αυτόματης μετάφρασης. That's adikos geeking now. Watch out!
lexmark Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 When Adikos is speaking I am Πάντως δεν το ήξερα αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα