Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα ενος δισκου μεγαλης χωρητικοτητας για να αναβαθμισω λιγο τον αποθηκευτικο μου χωρο που αυτη τη στιγμη περιοριζεται με ηρωικες προσπαθειες στα 500gb.

Ετσι θα προχωρησω στην αγορα δισκου απο 2tb και ανω αλλα την βοηθεια σας την ζητω γιατι χρειαζομαι προτασεις που να πληρουν τα παρακατω κριτηρια κατα το δυνατον:

1. Αξιοπιστια (ξερω αυτο ειναι σχετικο, αλλα αν υπαρχει κανενα μοντελο που βγαζει προβληματα συνεχως, ας το αποφυγουμε)

2. Χαμηλος θορυβος λειτουργιας (διοτι θα αντικαταστησει εναν αρκετα θορυβωδη WD black και με τον ηχο εχω τα κολληματα μου, θελω ησυχια). Αρα και χαμηλες στροφες.

3. value for money σε καλα επιπεδα, με ενα τελικο μπατζετ στα 150 ευρω.

4. Επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν, sata 2 ή sata 3 ενα και το αυτο, δεν με απασχολει.

5. Μαγαζι αγορας δεν με ενδιαφερει οποιο κι αν ειναι, αρκει να στελνει Ελλαδα χωρις να ξεπερνω το μπατζετ των 150 ευρω με την αποστολη. Αρα amazon.co.uk κλπ ειναι μεσα στο παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα ενος δισκου μεγαλης χωρητικοτητας για να αναβαθμισω λιγο τον αποθηκευτικο μου χωρο που αυτη τη στιγμη περιοριζεται με ηρωικες προσπαθειες στα 500gb.

Ετσι θα προχωρησω στην αγορα δισκου απο 2tb και ανω αλλα την βοηθεια σας την ζητω γιατι χρειαζομαι προτασεις που να πληρουν τα παρακατω κριτηρια κατα το δυνατον:

1. Αξιοπιστια (ξερω αυτο ειναι σχετικο, αλλα αν υπαρχει κανενα μοντελο που βγαζει προβληματα συνεχως, ας το αποφυγουμε)

2. Χαμηλος θορυβος λειτουργιας (διοτι θα αντικαταστησει εναν αρκετα θορυβωδη WD black και με τον ηχο εχω τα κολληματα μου, θελω ησυχια). Αρα και χαμηλες στροφες.

3. value for money σε καλα επιπεδα, με ενα τελικο μπατζετ στα 150 ευρω.

4. Επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν, sata 2 ή sata 3 ενα και το αυτο, δεν με απασχολει.

http://www.skroutz.gr/s/332141/Western-Digital-WD30EZRX-Caviar-Green-3TB.html

Για αυτά που ζητάς σε καλύπτει ο Caviar Green. Τους δουλεύω πολύ για storage και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.  Στα 5400 rpm είναι αθόρυβος και δεν ζεσταίνεται με ότι αυτό συνεπάγεται στην αξιοπιστία. Το μόνο σκούρο σημείο που δεν με πειράζει προσωπικά είναι τα 2 χρόνια εγγύηση αντί 5 που δίνουν άλλοι.

Επεξ/σία από agent_smith
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2195771/Western-Digital-Red-3TB-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html?from=account_favorites

κι αυτός λέει πάντως, αν και φεύγεις για 7-8 euro :P

Το μόνο σκούρο σημείο που δεν με πειράζει προσωπικά είναι τα 3 χρόνια εγγύηση αντί 5 που δίνουν άλλοι.

οι Caviar Green έχουν 2, οι Red έχουν 3...

• Like 1
Δημοσ.

Kαταρχην ο green εκ πρωτης οψεως μου φαινεται οκ. Ο red σε τι αλλο διαφοροποιειται περαν του επιπλεον χρονου εγγυησης?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι και καλά για NAS, 24/7 λειτουργία και παίζει σίγουρα με platters του 1ΤΒ για λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες...

Δημοσ.

Α, οχι ο υπολογιστης μου δεν δουλευει παραπανω απο 6 ωρες το 24ωρο -εκτος ελαχιστων περιπτωσεων-, ενω σε αυτο το 6ωρο μπορει να μετρησει αρκετα power on/off ενδιαμεσα. Το NAS μαλλον δεν θα με απασχολησει στο προσεχες μελλον.

Δημοσ.

Και 7200rpm, οχι δεν χρειαζομαι παραπανω θορυβο απο τις 5400:)

Και με το getitnow στην μεση, ευχαριστω, αλλα σας τον αφηνω... :P

Δημοσ.

Και 7200rpm, οχι δεν χρειαζομαι παραπανω θορυβο απο τις 5400:)

Και με το getitnow στην μεση, ευχαριστω, αλλα σας τον αφηνω... :P

Εγώ δεν μπορούσα να μην στο πω.. φίλος είσαι .. :P ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...