giorgosxristou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Έχω βάλει και εγώ VDSL στο ηράκλειο κρήτης,κόμβος κνωσού,αποτελέσματα mtorrent που κατέβασα για πλακα μια ταινία... αυτή είναι μια στιγμιαία ταχύτητα αλλα κατέβαζα από 4.6 έως 5.1 σταθερά,βεβαια να σημειώσω πως παίζει τεράστιο ρολο το πως θα συνδέσεις τις λοιπές συσκευές και φίλτρα πάνω στην γραμμή,μια λάθος συνδεσμολογία που cha κάνει, μου κλειδώνω στα 4000/35000 περίπου,έκατσα και τα "φτιαξα" μερακλίδικα και όλα ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ωραίος... ξέρεις πόσα μέτρα είσαι απτο Α/Κ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Λογικα ουτε 50 μετρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Λογικα ουτε 50 μετρα!! εγώ στα 400μ απο Α/Κ έχω δεί και sync 49.167 οπότε παίζει ρόλο και ο χαλκός κτλπ... γιαυτο ρωτάω... κάτι μου λέει οτι μπορώ να πιάσω και τα 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Για αξιόλογα επαγγελματικα τεστακια με πολλες μετρησεις..... εδω. http://broadbandtest.eett.gr/?v=n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 15ms PING ?? Πολύ είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ερώτηση προς όλους όσοι έχουν vdsl στη 4νετ ή έχουν γνώση. Η σύνδεση που έχετε εσείς ή γνωστοί σας είναι από το ΑΚ ή από KV του ΟΤΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 και εγώ πρώτη φορα τον poulino άκουσα να λέει οτι δίνουν απο KV... αλλα στο adslgr έχω δεί άτομο με 50/5 sync... (οχι οτι λέει κάτι δηλαδή, και εγώ 49 φτάνω με πόσα μέτρα απόσταση) edit: τώρα είδα και ο giorgosxristou πάνω 50 πιάνει αν μας πεί το attenuation θα ξέρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο adslgr υπάρχει topic στο οποίο έχει αναφέρεται ότι η 4νετ και η Wind δίνουν vdsl μόνο από ΑΚ, και αυτό γνωρίζω και εγώ. Επειδή ο poulinos έχει αντίθετη άποψη, έβαλα το ερώτημα για να μαζέψουμε πληροφορίες από όσους έχουν βάλει vdsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κι εγώ για ΟΤΕ & HOL ήξερα ότι δίνουν μόνο από KV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 λολ... βροχή... Uptime: 0 days, 0:32:39 DSL Type: ITU-T G.993.2 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 3,542 / 4,048 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 6.1 / 18.8 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13.7 / 28.3 και τηλέφωνο νεκρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 awesomeness, άντε να βρουν τώρα το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 awesomeness, άντε να βρουν τώρα το πρόβλημα... τι να βρούν, εγώ πιστευω απτον άλλο μήνα... απο χτές δεν έχω ουτε ιντερνετ ουτε τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Υποθέτω ότι, η βροχή στην περιοχή σου ευθύνεται για το πρόβλημα, γιατί για μάτιασμα δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 τι να βρούν, εγώ πιστευω απτον άλλο μήνα... απο χτές δεν έχω ουτε ιντερνετ ουτε τηλέφωνο καλό αυτό, η διακοπή τηλεφώνου θα επιταχύνει τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα