Luciddream Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 καλα αν ειναι έτσι όπως το λές θέλει πέταμα το router μετά βασικά δοκίμασα με ftp για να έχω upload limiter και το κάνει πάλι, όχι τόσο πολύ όμως όσο με το torrent... αλλα το κάνει. π.χ μου ανεβάζει το ping γύρω στα 40ms. me 100 KB/s δεν μου ανεβάζει το ping ούτε έχω lag spikes... έλεος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι θεμα ρουτερ.απλα τα τορρεντς γενικοτερα σκιζουν την γραμμη και ειναι vdsl δεν ειναι ουτε οπτικη ινα Ουτε leased line. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Uptime: 0 days, 0:28:33 DSL Type: ITU-T G.993.2 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 49.176 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 5,6 / 18,9 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 2,2 / 14,1 SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,1 / 8,3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 like a baus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το αστείο ειναι με τα download... βάζω να κατεβει ένα torrent π.χ (μια νόμιμη διανομή linux π.χ των 3-4gb, τι νομίσατε??) και μετά απο λίγο κοιτάω να δώ πόσο έχει κατεβάσει. και βλέπω την μπάρα στο 40% και εκνευρίζομαι... ε μετά απο λίγα δευτερόλεπτα συνηδητοποιώ οτι έχει ήδη κατέβει και ειναι και 40% στο seeding για να πιάσει το ratio. (interleaved) http://www.speedtest.net'> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το μονο που θα σχολιασω.στην φωτο Isp fourthnet??? αντι για forthnet??wtf?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το μονο που θα σχολιασω.στην φωτο Isp fourthnet??? αντι για forthnet??wtf?? τους έχω στείλει να το φτιάξουν πριν κανα 5μηνο, ακόμα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 βλαχοISP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 χαχα. fourthnet. παντως οι ταχυτητες σου τουμπανατες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 4.998 / 45.263 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 6,2 / 18,6 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,6 / 15,1 SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,0 / 7,8 ενεργοποιηθηκα και γω σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 καλώς τον ετοιμάσου για πολλά κόκκινα λαμπάκια αν έχεις το technicolor 788vn σε ποια περιοχή είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 καλώς τον ετοιμάσου για πολλά κόκκινα λαμπάκια αν έχεις το technicolor 788vn σε ποια περιοχή είσαι ? ωχ μη μου λες τετια αυτο εχω και εγω. εχω να ριξω κλαμα δηλαδη? πατρα μενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/693358-%CE%9D%CE%9F-Internet-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B9!!! λογικά απλά περιμένουμε ....... εντάξει συνήθως το κάνει κάθε μέρα η κάθε 2 μέρες... σήμερα μου το χει κάνει 4 φορές απτο πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Perfect! Ωραιο ρουτερ μας δωσαν. το μονο που παρατηρισα ειναι πως μολις το ανοιξα για πρωτη φορα ειδα ενα λαμπακι μπλε εκει που λεει upgrade. μηπος εκανε καμια αναβαθμηση η κατι τετιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ε ναι εκεί αναβαθμίζει κάποιες ρυθμίσεις μέσω του δικτύου, δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται αυτό... θα στο κάνει σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα