kazass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια μπορει να ειναι αστειο αυτο που θα ρωτησω αλλα παντα οταν επαιρνα ενα καινουργιο κινητο τ ειχα απορεια..Αγορασα οπως λεω τ samsung galaxy siii κ πουθενα δεν λεει αν χρειαζεται φορτιση,η' ν πρεπει να τ αποφορτισω τελειως και να τ φορτισω μετα η' ακομα ποσες ωρες θελει...Μηπως μπορει κανεις να με διαφωτισεις?? Ευχαριστω εκ των προτερων.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το s3 όταν θέλει φόρτισης σου βγάζει ειδοποίηση, και η φόρτωση τελειώνει όταν πάει στο 100%
pontios16 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το s3 όταν θέλει φόρτισης σου βγάζει ειδοποίηση, και η φόρτωση τελειώνει όταν πάει στο 100% Χαχαχαχαχαχα.... ωραία η απάντηση σου! αλλά αυτός θέλει να πει για όταν παίρνεις καινούργια συσκευή και γενικός για να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί η μπαταρία του!Εγώ ξέρω πως πρέπει 2-3 φορές να το ξεφορτώσεις τελείως και να το φορτίσεις λίγο παραπάνω από όσο θέλει κανονικά (εγώ τα άφηνα 6-8 ώρες)
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Επισης, υπαρχει ηδη θεμα για μπαταριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις