horsepower Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Μου έδωσαν ένα BOSE Acoustimass 4 και θέλω να το συνδέσω με την TV και καμιά φορά να συνδέω κανα PC για μουσική. Έχετε να μου προτείνετε έναν οικονομικό ενισχυτή ? Ευχαριστώ, Μιχάλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 yamaha,pioneer,denon οσο πιο ψηλα μπορεις σε χρηματα. το πιο φτηνο και καλο για μενα yamaha-rx-v373 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Για να με καλύψει πρέπει να είναι 500W? Κάτι ποιο φτηνό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Pioneer VSX-322-K, Τον βρίσκεις στα 185€ με λιγο ψάξιμο. Την δουλειά σου θα την κανεις μια χαρα. Αλλα να ξέρεις τα bose το κατιτίς τους καλύτερο θα το ηθελαν.. Οχι τόσο σε ισχύ αλλα σε ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα