Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν λέτε τώρα πόσες φορές ξηλωθήκατε για να δείτε ταινία στον κινηματογράφο τη χρονιά που μας πέρασε. Επίσης ποιες ήταν οι ταινίες αυτές;

Εγώ ξηλώθηκα 5 ολόκληρες φορές. Ασυνήθιστα πολύ για μένα...

The Avengers

Hunger Games

The Intouchables

The Dark Knight Rises

The Hobbt: An Unexpected Journey

• Like 1
Δημοσ.

The Dark Knight Rises με φίλους, Twilight το τελευταίο (με ήθελε η ξαδέλφη μου, δεν μου είχε πει καν τι θα πήγαινα να δω) και Expendables 2 με την καλή μου.

Δημοσ.

The Avengers

The Intouchables

The Dark Knight Rises

Ted

The Dictator

Skyfall

The Bourne Legacy

Prometheus

The Vow

Σιγουρα ξεχναω και μερικες πατατες... τα 1+1 εκαναν ολοι την δουλεια αλλιως σιγα...

Δημοσ.

4 και πολλές είναι αν και λατρεύω τον κινηματογράφο  γενικά σαν χρόνια δεν άξιζαν πολλές ταινίες  η περισσότερες ήταν για blu ray στο σπίτι 

The Dark Knight Rises

Prometheus

The Hobbt: An Unexpected Journey

The Woman in Black

Δημοσ.

Είχα χρόνια να πάω σινεμά αλλά από τη μια μεριά το ότι άρχισα το downloading προς το τέλος του 2011 οπότε αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για ταινίες και από την άλλη το 1+1 με έκανε να πάω αρκετές φορές το 2012.

The Cabin in the Woods

The Hobbit

The Avengers

Prometheus

21 Jump Street

The Intouchables

The Perks of Being a Wallflower

The Dark Knight Rises

Skyfall

De rouille et d'os

The Amazing Spider-Man

Battleship

Παίζει να πήγα και σε καμιά άλλη αλλά να μη τη θυμάμαι τώρα ή να έβαλα και κάποια από το 2011.Πάντως να ευχαριστούν οι κινηματογραφικές εταιρίες το πειρατικό κατέβασμα αλλιώς ζήτημα να χα πάει σε 3-4 από τις παραπάνω :-D

Δημοσ.

Ούτε που θυμάμαι πόσο κόστιζε το εισιτήριο, την τελευταία φορά που πήγα κινηματογράφο! Το μόνο που θυμάμαι, είναι ότι το τότε τρέχον νόμισμα, ήταν η ...μνα! Την οθονάρα, τη lazy boy και τα ηχητικά του σαλονιού μου, καθώς και - προ πάντων - τη δυνατότητα να πατάω pause όποτε μου τη δώσει, δεν τα βάζω δίπλα σε καμία αίθουσα... 

Δημοσ.

Avengers

The Amazing Spider-man

The Dark Knight: Rises

The Hobbit: An Unexpected Journey 3D 48fps

Φυσικά αυτή που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν η τελευταία λόγω της πολυτέλειας του Village, των 48fps και του καταπληκτικού 3D.

Δημοσ.

Πρέπει να είδα 3 φορές το DK rises, 3 φορες το Expendables, 2 φορές το Avengers, Battleship, Hobbit και πρέπει 1-2 ακόμα ταινίες που δεν θυμάμαι.

Δημοσ.

The Dark Knight Rises

The Hunger games (αν και νομιζω οτι ηταν τελη 2011)

αν και τρελαινομαι να πηγαινω κινηματρογραφο, εχω 2 κριτηρια για να δω μια ταινια

1) Να ξερω οτι θα μου αρεσει και οτι θα αξιζει τα λεφτα της. Δεν ειναι δυσκολο, τα πιανω απο μακρυα αυτα

2) Να μην γινετε παγκοσμια προβολη ταυτοχρονα και στην Ελλαδα, ή να μην ειμαστε απο τις τελευταιες χωρες που θα την προβαλλουν. Γιατι πολυ απλα εκνευριζομαι να δω μια ταινια στο σινεμα αποψε και αυριο το πρωι να την βρω εστω και σε dvdrip στα γνωστα μερη.

Τρανο παραδειγμα; Το Argo. Βγηκε οκτωμβριο-νοεμβριο εξω και εδω στην Ελλαδα βγηκε το 2013. 2-3 μηνες μετα. Ε οχι.

Αυτος ειναι ο λογος που δεν θα παω να δω ολες σχεδον τις οσκαρικες ταινιες που βγαινουν σε λιγο καιρο

μονο το django unchained και το gangster squad θα παω να δω αν δεν αλλαξουν τις ημερομηνιες προβολης

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είδα 3 φορές το DK rises, 3 φορες το Expendables, 2 φορές το Avengers, Battleship, Hobbit και πρέπει 1-2 ακόμα ταινίες που δεν θυμάμαι.

Το Battleship γιατί μόνο 1 φορά;;;  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...