Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

φτασανε χριστουγεννα και εχοντας μαζεψει καπια χρηματα λεω να κανω μια αναβαθμιση RAM στον υπολογιστη μου η μνημη που εχω τωρα ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-2GB-Dimm-1333MHz-Bulk-edition-JM1333KLN-2G-BULK.htm

εχω 2 επιλογες

1 εφ οσον εχω αυτη την RAM {τρεχοντας σε single channel} μπωρω με 14 ευρω να παιρνω αλλη μια ιδια και να τρεχει στα 4 GB

η 2 να παρω αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Cerulean-Blue-Vengeance-4GB-DDR3-1600-Dimm.htm και να εχω την ιδη υπαρχουσα και αυτη την καινουρια συνολο 6 gb

αλλα η ηδη υπαρχουσα με την μνημη της επιλογης 2 εχουν διαφορες ως προς την ταχυτητα και ως προς τα volt

θα υπαρξει καπιο προβλημα συμβατοτας θα παθει τιποτα το pc η ειναι ενταξει??

ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

λιπών αν αλλάξεις ram ξαχνα αυτές που έχεις εκτός και αν βάλεις το ειδιο ακριβώς μοντέλο αυτο που θες να κανείς  εσύ είναι εγκληματικό να  βάλεις δυο διαφορετικές και μάλιστα στην μια περίπτωση η μια ποιο μεγαλύτερη από την άλλη 

αν θες δοσε αλλα 10  και παρε 8 gb  http://www.skroutz.gr/s/395767/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600.html

α και βαλε μια την μητρικη 

Δημοσ.

η μητρικη μου ειναι MB Turbo-X H61M HDMI (1155,DDR3,H61)

και κατι αλλο αφου εγκαταστησω την {ιδια} RAM μετα χρειαζεται τιποτα αλλο {ρυθμισεις του BIOS η κατι αλλο}

Δημοσ.

Καλα υπερβαλεις λίγο οταν λες εγκληματικό και δεν απαντας στην ερωτηση που εκανε ο φιλος.

1)Δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα οτι και αν βαλεις .Ο υπολογιστης θα δουλεψει ανετα ακομα και αν οι μνημες εχουν μια μικρη διαφορα στα volt(αν και αυτο δε προτεινεται γενικα,εκτος αν σου χαριζουν μνημες οπότε τις βαζεις ). Απλως θα δουλεψουν στη ταχυτητα των χαμηλοτερων (1333) και θα πρεπει να ρυθμισεις και χειροκινητα τα volt Με καποιες δοκιμες για να εισαι ανετος.

Και οι δυο μνημες που δειχνεις παντως 1.5 v ειναι συμφωνα με τη περιγραφη..

2)Αν βαλεις 4+2 δε θα εχεις dual channel (οπως δεν εχεις και τωρα) και αρα θα χάνεις λίγο σε αποδοση αλλά θα κερδιζεις σε χωρητικότητα . Οπως και να εχει μια χαρα θα δουλευει. Τοσα nettop Και λαπτοπ εχουν απτη μανα τους 2+1 gb h 4+2 gb ram. Δεν εγκληματουν οι κατασκευαστες . ΤΟ dual channel καλο ειναι αλλά αμα δεν υπάρχει δεν εγινε και τιποτα..

3)Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που ειπε ο φιλος είτε να βαλεις μια ιδια είτε να βαλεις 2*4 Gb τωρα που ειναι φτηνες.

4)Αν δεν εχεις 64 bit windows θα χρειαστει να βαλεις είτε πας στα 4 ειτε στα 8 για να βλεπεις ολοκληρη τη μνημη. Ρυθμισεις δε θα χρειαστείς εκτός απο την περιπτωση που διαλεξεις να βαλεις διαφορετική μνημη(διαφορετικη ταχυτητα ή ελαφρα διαφορετικα volt) οπότε ισως πρεπει να κανεις χειροκινητα ρυθμισεις για να πετυχεις τη βελτιστη λειτουργια. Και παλι οι ρυθμισεις είναι προεραιτικές στο 90% των περιπτωσεων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...