Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από το πρωί προσπαθώ να βρω λύση σε ένα προβλημα που δημιουργείται όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 8 στον OCZ Vertex 4 128GB.

Στην αρχή μου έβγαζε ένα μήνυμα για τη GPT partition. Το διόρθωσα (έκανα το δίσκο MBR), αλλά συνεχίζει να εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: http://imageshack.us/photo/my-images/341/img0316cf.jpg/

Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το AHCPI στο BIOS, αλλά το μήνυμα συνεχίζει να υπάρχει. Η μητρική είναι η www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=3930#ov

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο στο sata1 ή τέλος πάντων δοκίμασε τον σε όλες της sata..

Στην σελίδα που δίνεις έχει driver έχει και έναν που λέει

AMD AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)

κάνε αποσυμπίεση και βάλτο σε ένα usb πάτα load drivers εκεί που δεν βλέπει τον δίσκο και δοκίμασε μπας και δουλέψει έτσι.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο στο sata1 ή τέλος πάντων δοκίμασε τον σε όλες της sata..

Στην σελίδα που δίνεις έχει driver έχει και έναν που λέει

AMD AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)

κάνε αποσυμπίεση και βάλτο σε ένα usb πάτα load drivers εκεί που δεν βλέπει τον δίσκο και δοκίμασε μπας και δουλέψει έτσι.

Αυτο με το AHCI driver το δοκιμασα και τα Windows μου λενε οτι δεν υπάρχει driver γι'αυτο το hardware στο φάκελο...

Αν δεν κάνω λάθος όταν κάνεις clean install τα 8 θέλει GPT partion. επίσης θέση 3_0 και Ahci

Όταν ήταν GPT partition μου έλεγε να το αλλάξω γιατι δεν μπορούσε να τα βαλει...

Θα δοκιμάσω να αλλάξω θέση στο δίσκο, αποσυνδέοντας παράλληλα τους άλλους δύο. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος όταν κάνεις clean install τα 8 θέλει GPT partion. επίσης θέση 3_0 και Ahci

Εγώ μια φορά (νάταν μόνο μία) τα 8 μέχρι τώρα μόνο σε mbr τα έχω περάσει και clean και ξε-clean και σε άδειο εντελώς δίσκο και σε άλλους με διαμερίσματα και με ahci και χωρίς, δεν έχει πρόβλημα.

Αυτο με το AHCI driver το δοκιμασα και τα Windows μου λενε οτι δεν υπάρχει driver γι'αυτο το hardware στο φάκελο...

Έκανες αποσυμπίεση έτσι;;;;να υπάρχουν αρχεία inf στον φάκελο.
Δημοσ.

Ναι ειχα κανει αποσυμπιεση το αρχειο και ειχα περασει τον 64bit φακελο στο usb. Ο δίσκος ειναι συνδεδεμένος στο Sata 3_0 κανάλι.

Δημοσ.

Εγώ μια φορά (νάταν μόνο μία) τα 8 μέχρι τώρα μόνο σε mbr τα έχω περάσει και clean και ξε-clean και σε άδειο εντελώς δίσκο και σε άλλους με διαμερίσματα και με ahci και χωρίς, δεν έχει πρόβλημα.

Έκανες αποσυμπίεση έτσι;;;;να υπάρχουν αρχεία inf στον φάκελο.

Ίσως μπερδεύομαι γιατί εγώ λόγω dual για να τον βλέπει ο Chameleon κάνω Guid από το osx έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Αφού παιδευόμουν οοοοολο το πρωι, τελικά έβαλα το CD των Windows 7, στα οποία μου έβγαλε παλι το μήνυμα ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν, δοκίμασα να κάνω delete την partition (πράγμα που έκανα και με τα 8) και αυτόματα έφυγε το μήνυμα περί μη δυνατότητα εγκατάστασης. Ξαναέβαλα το CD με τα Windows 8 και επιτέλους εγκαταστάθηκαν. Φαίνεται να δουλεύουν ολα ΟΚ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...