TwitterLover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Hey insomniacs! Εχω 2 ερωτησεις και θελω λιγο βοηθεια! Ι) Το καλωδιο του παλιου iPod Touch μου εχει χαλασει, ετσι τον τελευταιο καιρο το φορτιζα με το καλωδιο του iPhone 4 μου. Το iPod πρεπει να ειναι ή 2nd or 3rd gen. Και μου φαινεται πως μου χαλασε η μπαταρια! Τι μπορω να κανω? ΙΙ)Θελω να παρω ενα iPod Nano απο τα παλια. Ειτε 4th or 5th gen. Που μπορω να βρω? Δεν με πολυνοιαζει ποιο απο τα δυο μοντελα θα ειναι (εκτος αν η τιμη διαφερει κατα πολυ.) Βασικα θελω να ειναι γυρω στα 50 ευρω και κατα προτιμηση πρασινο. Ξερετε καποιο μαγαζι που να τα πουλαει? γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα! Thanks! HAPPY NEW YEAR!!
iMarilina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Hey insomniacs! Εχω 2 ερωτησεις και θελω λιγο βοηθεια! Ι) Το καλωδιο του παλιου iPod Touch μου εχει χαλασει, ετσι τον τελευταιο καιρο το φορτιζα με το καλωδιο του iPhone 4 μου. Το iPod πρεπει να ειναι ή 2nd or 3rd gen. Και μου φαινεται πως μου χαλασε η μπαταρια! Τι μπορω να κανω? ΙΙ)Θελω να παρω ενα iPod Nano απο τα παλια. Ειτε 4th or 5th gen. Που μπορω να βρω? Δεν με πολυνοιαζει ποιο απο τα δυο μοντελα θα ειναι (εκτος αν η τιμη διαφερει κατα πολυ.) Βασικα θελω να ειναι γυρω στα 50 ευρω και κατα προτιμηση πρασινο. Ξερετε καποιο μαγαζι που να τα πουλαει? γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα! Thanks! HAPPY NEW YEAR!! Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Νομίζω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις στις αγγελίες. Αλλιώς μαγαζιά κοιτάς skroutz και στα μεγάλα. Αν θέλεις τεχνικό για αλλαγή μπαταρίας έχω έναν πολύ καλό να σου συστήσω μπορείς να μου στείλεις πμ.
TwitterLover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Νομίζω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις στις αγγελίες. Αλλιώς μαγαζιά κοιτάς skroutz και στα μεγάλα. Αν θέλεις τεχνικό για αλλαγή μπαταρίας έχω έναν πολύ καλό να σου συστήσω μπορείς να μου στείλεις πμ. Eυχαριστω για την απαντηση! Το skroutz δεν εχει τιποτα απο τα παλια nano. Θα παω μια βολτα στα μαγαζια και θα ψαξω! Οσο για την μπαταρια δεν ξερω, αναλογα αν θα βρω η δεν θα βρω το nano, και τι λεφτα θα μου εχουν μεινει (απο τιμη ποσο ειναι πανω κατω η επισκευη? ξερεις?)
iMarilina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Eυχαριστω για την απαντηση! Το skroutz δεν εχει τιποτα απο τα παλια nano. Θα παω μια βολτα στα μαγαζια και θα ψαξω! Οσο για την μπαταρια δεν ξερω, αναλογα αν θα βρω η δεν θα βρω το nano, και τι λεφτα θα μου εχουν μεινει (απο τιμη ποσο ειναι πανω κατω η επισκευη? ξερεις?) όχι πάνω απο 25-30 ευρώ απόσο ξέρω (έχουν πάει καναδυο φίλοι για αλλαγή). Στην ουσία το κόστος της μπαταρίας σχεδόν είναι.
TwitterLover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 GREAT NEWS. Ο γειτονας μου μου χαρισε το iPod Nano του 5th Gen!! Το θέμα ειναι πως δεν πρεπει να το φορτιζω με το καλώδιο του iPhone γτ χαλαει η μπαταρια και το καλώδιο του iPod Touch μου δεν ειναι και πολυ στα καλα του. Μπορω να το χρησιμοποιω αλλα οχι για πολυ ακομα xD Ξερεις κανα μαγαζι που να πουλαει καλωδια για παλιο iPod σε normal τιμές??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα