sakis543 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δεν τον έχει κανείς να μας πει για τον controller ? Τον έχω εγώ. Δεν ξέρω όμως πως να κοιτάξω αυτό που λέτε. Πείτε μου και θα σας πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ανεβηκε κ σε αυτον η τιμη οποτε μαλλον θα παω για τον τοσιμπα απο e-shop. ειχα 2 320 toshiba για 4 χρονια μετα τους εδωσα κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος οποτε θα ξαναδοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis543 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα 66.5 είναι. Δεν ανέβηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ανεβηκε κ σε αυτον η τιμη οποτε μαλλον θα παω για τον τοσιμπα απο e-shop. ειχα 2 320 toshiba για 4 χρονια μετα τους εδωσα κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος οποτε θα ξαναδοκιμασω. μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpress Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Eπειδή στο αρχικό ποστ το λινκ το βγαζει στις 66 λιρες από άλλον προμηθευτή, η χαμηλή τιμή είναι από amazon (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006DZKEAW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE) στις 53,99 (στα 70 ευρώ με την ισοτιμία που δίνει το amazon). Να κάνω και μία ερώτηση: επειδή γράφει αποστολή από 2 έως 5 εβδομάδας, είναι περιττό να βάλω στάνταρ αποστολή με επιπλέον κόστος 5,6 λίρες? Και αν βάλω στάνταρ αποστολή το πακέτο θα έρθει ως συστημένο ή με κούριερ ή και πάλι θα το πετάξει ο ταχυδρόμος έξω από την πόρτα όπως κάνει με το FREE Super Saver Delivery? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μολις παρελαβα...παραγγελια στις 30/12,παραλαβη στις 7/1......amazon rulesssss πολυ μικρος και ελαφρυς,δεν εχει εξτρα παροχη ρευματος μονο απο usb !!! ...ομως θα μπορουσαν να ειχαν μεγαλυτερο καλωδιο,αυτο ειναι 45cm,καθαρος χωρος 931GB ενα ευχαριστω στον topic starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα των δισκων; ξερουμε τι εχει μεσα ο καθενας; οταν εγραψα το μηνυμα οντως μου εβγαζε τοσο οποτε αφου εχασα κ τον σαμσουνγκ στην προηγουμενη τιμη ειπα να παρω απο ελλαδα κ να ξεμπερδευω. αυτος λεει 2 εβδομαδες κ δεν μπορω να περιμενω. το μονο που σκεφτομαι ειναι αν ειναι να παρω το wd elements αλλα σε αυτον αν χαλασει ο κοντρολλερ αντιο κ ο δισκος σωστα;.δεν με ενδιαφερει να δωσω 5 ευρω παραπανω αρκει να εχω εγγυηση το λιγοτερο 2 χρονια κ να λειτουργει ο δισκος εκτος θηκης(σημαντικο) γιατι μπορει να τον κανω εσωτερικο στο μελλον στο νμετμπουκ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου έφτασε και εμένα. Δεν μπορώ να πω πολλά πολλά μιας και τον έχω λίγες ώρες και benchmark στο pc μου που είναι έτοιμο να καταρρεύσει (πάω για format) δεν κάνω, θα δώσω ψευδή στοιχεία. Πάντως πρόσεξα πως είναι εξωφρενικά αθόρυβος (όλοι οι 2.5 είναι) αλλά ο συγκεκριμένος νομίζεις και δεν γυρίζει καν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2013 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μου το έδωσε ένας φίλος μου να του περάσω ταινίες. Η ταχύτητα εγγραφής 105-107 ΜΒ/sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μου το έδωσε ένας φίλος μου να του περάσω ταινίες. Η ταχύτητα εγγραφής 105-107 ΜΒ/sec. σφαίρα πάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 double post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σφαίρα πάει! Εγώ έχω έναν 500gb wd my passport (από τους πρώτους usb 3.0) και πιάνω μέχρι 35-40. Πίκρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis543 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω έναν 500gb wd my passport (από τους πρώτους usb 3.0) και πιάνω μέχρι 35-40. Πίκρα! Σε θύρα USB 2.0 λογικό, σε θύρα USB 3.0 όμως παράλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα των δισκων; ξερουμε τι εχει μεσα ο καθενας; οταν εγραψα το μηνυμα οντως μου εβγαζε τοσο οποτε αφου εχασα κ τον σαμσουνγκ στην προηγουμενη τιμη ειπα να παρω απο ελλαδα κ να ξεμπερδευω. αυτος λεει 2 εβδομαδες κ δεν μπορω να περιμενω. το μονο που σκεφτομαι ειναι αν ειναι να παρω το wd elements αλλα σε αυτον αν χαλασει ο κοντρολλερ αντιο κ ο δισκος σωστα;.δεν με ενδιαφερει να δωσω 5 ευρω παραπανω αρκει να εχω εγγυηση το λιγοτερο 2 χρονια κ να λειτουργει ο δισκος εκτος θηκης(σημαντικο) γιατι μπορει να τον κανω εσωτερικο στο μελλον στο νμετμπουκ μου. για το μαγαζι το εγραψα,το βαλα και σε μπολντ αλλωστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σε θύρα USB 2.0 λογικό, σε θύρα USB 3.0 όμως παράλογο... Ο Hitachi του θέματος στην ίδια θύρα πιάνει 105. Δοκίμασα να ενημερώσω τους drivers και τώρα πιάνω 60-65, πάλι όμως δεν φτάνω τα επίπεδα του hitachi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα