Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Skype. Όταν εγκατέστησα τα Windows 8 όλα ήταν μια χαρά, αργότερα άρχισαν τα προβλήματα. Οπότε δε νομίζω να είναι κάποιο conflict με το λειτουργικό. Έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση, ενώ έχω κάνει και uninstall- install αρκετές φορές. Τι γίνεται... σε άκυρες στιγμές, το Skype μπορεί να «παγώσει» τελείως. Δε ξεκολλάει ποτέ, ενώ ακόμα και αν κάνω quit και το ξανανοίξω (ακόμα και να κάνω kill το proccess!) ανοίγει... κολλημένο! Όπως ήταν πριν! Έχω δοκιμάσει να αναλύσω το proccess αλλά δε βγάζω άκρη. Από όσα μου βγάζει, υποθέτω ότι περιμένει το Skype να του δώσει το λειτουργικό έλεγχο σε κάποιο resource, αλλά για κάποιο λόγο (π.χ. άλλο proccess που ελέγχει το resource και τρέχει μόνιμα με μεγαλύτερη προτεραιτότητα) αυτό δε γίνεται ποτέ...
SOADNICK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Desktop ή Metro εκδοση? ειχα την metro και τωρα εχω την desktop αλλα με καμια δεν ειχα προβλημα (Win8 Pro x64 MC). Δοκιμασε απεγκατασταση μεσω CCleaner και την εκκαθαριση μητρωου για να σβησει οτι σκουπιδι εχει αφησει πισω του το skype, λογικα ομως αυτο ισχυει για την desktop εκδοση για την metro δεν ξερω. ΥΓ Καλη χρονια
Haldol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Desktop εννοείται. Έκανα αυτό που μου είπες, και ως τώρα δείχνει να λειτουργεί... θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες άμα θα ξαναρχίσει... thanks! Επίσης, καλή χρονιά, χρόνια πολλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα