marios_geo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Περίσσεψαν κάποια PC (Dell XPS 8300) από τη δουλεία, και πήρα ένα προσωρινά. Έχει πάνω ι7-860 16gb ram 1 hdd 2 DVD-R (δεν ξέρω γιατί δύο, έγινε λάθος στην παραγγελία). NVIDIA GTS 240. Το άνοιξα λίγο, και είδα ότι το M/B είναι κατηγορίας Micro-ATX, και έχει μόνο δύο θήρες PCI (μια είναι pci express 16x). Το τροφοδοτικό είναι ένα 350w. Είδα λίγο τις προδιαγραφές της nvidia, και σαν ελάχιστες απαιτήσεις για τροφοδοτικό έχει 450w. Παρόλα αυτά το μηχάνημα παίζει. Το ερώτημα. Να τολμήσω να πάρω κάποια GTX 470 ή GTX 660 μεταχειρισμένη, κρατώντας το ίδιο τροφοδοτικό; Ποιο μπορεί να είναι το χειρότερο σενάριο;
konpat Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον εννοείς gt 240 (δε νομίζω να υπάρχει gts 240 ,την είχα και εγώ σε ένα 380αρι ) .Αν τελικά είναι gt 240 δεν καει πολύ ρεύμα (δεν χρειάζεται έξτρα ρεύμα από το τροφοδοτικό) οπότε μπορεί να δουλέψει με ένα 350άρι που έχεις.Οι άλλες που αναφέρεις χρειάζονται και έξτρα τροφοδοσία οπότε το τροφοδοτικό που έχεις δεν κάνει με τίποτα (χρειάζεσαι ένα καλό 500άρι τουλάχιστον).Το ποιο μικρό πρόβλημα θα είναι να μη δουλεύει σωστά η κάρτα γραφικών και το μεγαλύτερο οτιδήποτε άλλο.
veteranos123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον εννοείς gt 240 (δε νομίζω να υπάρχει gts 240 ,την είχα και εγώ σε ένα 380αρι ) .Αν τελικά είναι gt 240 δεν καει πολύ ρεύμα (δεν χρειάζεται έξτρα ρεύμα από το τροφοδοτικό) οπότε μπορεί να δουλέψει με ένα 350άρι που έχεις.Οι άλλες που αναφέρεις χρειάζονται και έξτρα τροφοδοσία οπότε το τροφοδοτικό που έχεις δεν κάνει με τίποτα (χρειάζεσαι ένα καλό 500άρι τουλάχιστον).Το ποιο μικρό πρόβλημα θα είναι να μη δουλεύει σωστά η κάρτα γραφικών και το μεγαλύτερο οτιδήποτε άλλο. Σύμφωνα με το site της Nvidia υπάρχει αυτή η Site: http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gts_240_uk.html">κάρτα
marios_geo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Με βάση τις προδιαγραφές, και η 240 θέλει 450w. Αλλά εγώ έχω μόνο 350w και παίζει. Έλεγα μήπως και οι άλλες παίζουν...
konpat Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Όταν λες "παίζει" εννοείς σε παιχνίδια ? Αν ναι τότε μάλλον πρέπει να είναι καλό τροφοδοτικό.Αν όχι τότε στα παιχνίδια θα καταλάβεις αν δουλευει σωστα το τροφοδοτικό γιατί η κάρτα (κυρίως) και ο επεξεργαστης τραβάνε περισσότερο ρεύμα για να δουλέψουν.Πάντως αυτή η gts240 παρόλο που έχει υποδοχη για ρεύμα δεν πρεπει να καταναλώνει τόσο πολύ ρεύμα ,όσο οι άλλες που σκέφτεσαι να αγοράσεις.
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Καμμια σχεση στο τι καιει η 240 με την 470.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα