Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 καλά και οι IvyBridge με τις καθυστερήσεις στην διαθεσιμότητα άργησαν και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Και σε Socket 1150... Έτσι πληροφοριακά, γιατί ονειρευόμουν συμβατότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 κάθε 2 "γενιές" αλλάζει, γνωστό αυτό... στο συγκεκριμένο τουλάχιστον έχει και καλύτερες δικαιολογίες πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ναι ας μη το συζητησουμε , απλα σου λεω οτι κι εγω που αγορασα επεξεργαστη σε ενα socket που με το ζορι περασε τους 12 μηνες δεν επαθα και κατι στη τελικη επειδη δε μπορεσα να βαλω sandybridge και ivybridge μετα απο τοσο καιρο που θα αλλαξω υπολογιστη το λιγοτερο που με ενδιαφερει ειναι να κρατησω τη μητρικη μου και δεν ειμαι μονο εγω ετσι , αλλα η πλειονοτητα των χρηστων αν το πηρες τοσο βαρια που σε 6 μηνες ξεπεραστηκε το μηχανημα σου και εγινε ξαφνικα "αχρηστο" παω πασο.. Δεν εκανα εγω την αγορα αυτη και θελησα μετα απο 6 μηνες να το πουλησω .Εχω εναν amd 9 χρονια σκυλί .Δεν προκεται να αγορασω ποτε intel γιατι απλα ειναι πανακριβοι και πιστευω πως για την αποδοση τους ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θα τα αξιοποιησω ποτέ .Με amd apu ειμαι καλυμμενος πλεον και απο επεξεργαστη και απο καρτα γραφικων . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Καλά που δεν το συζητήσατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Η πλειοψηφια του κοσμου σημερα δεν κανει τπτ αλλο από χρηση ιντερνετ, ταινιες, μουσικη, αντε και καμμια μετατροπη video-audio. To να πας απο sandy bridge σε haswell μονο για αυτα, είναι μαλλον ενδειξη αγνοιας ή/και ελλειψης ευφυιας. Ακομα και gamer να εισαι βολευεσαι με τετραπυρηνο προ sandy bridge εποχης (η gpu ειναι το παν). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norms Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα το φοβερά ενδιαφέρον. Το θέμα είναι αν θα είναι τελικά η τελευταία γενικά με socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Η intel βγαζει καθε τοσο καινουργια και τα ποιο "παλια" 7-6 μηνων τα θεωρει αχρηστα .Intel haswell τον Ιουνιο μεχρι τον Σεπτεμβριο καλα ειναι μετα ομως ειναι αχρηστα πλεον για την Intel και οι τιμες παρε εναν intel haswell 400 ευρω γιατι ειναι INTEL!! Τι εννοείς η Intel βγάζει άχρηστα τα παλιά; Πώς γίνεται αυτό; Βγαίνει κάποια ανακοίνωση ότι τα παλιά είναι άχρηστα; Ή άμεσα οι εταιρίες απαιτούν για τα games τους την νέα cpu; Εντέλει τι αλλάζει για σένα; Ποιος σε υποχρεώνει να πάρεις τον καινούργιο; Η intel; Μήπως τελικά δεν έχεις πια τον καλύτερο που έσκασες ένα σωρό λεφτά και ερίχνες στα αυτιά στους προηγούμενους και πρέπει να τα ξανασκάσεις γιατί οι προηγούμενοι που είχαν καιρό να τα σκάσουν βγήκαν ξαφνικα μπροστά; Αυτό δεν είναι πραγματικά που σε τσαντίζει; Ή μήπως βλέπεις στα ραβδογράμματα στα hardware sites να μένεις πίσω και νιώθεις χάλια; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως ακριβώς αχρηστεύεται η cpu από την νέα; Παιδιά ήμαρτον. Η τεχνολογία προχωράει. Δεν μπορεί να παγώσει επειδή εμείς τα σκάσαμε και έχουμε το καλύτερο και δεν πρέπει να βγει τίποτε άλλο μέχρι να δώσουμε εμείς την άδεια. Έξαλλου τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό και ούτε προσπαθεί να σε υποχρεώσει κανείς. Εδώ κάνουμε πως και πως οι εταιρίες να υποστηρίξουν τους νέους επεξεργαστές και κάρτες. Εσύ τι φοβάσαι; Άλλα έτσι είναι. - Βγαίνει νέα κάρτα, "μα είναι δυνατόν εγώ δεν την χάρηκα ακόμη την δικιά μου." - Παίρνουμε καινούργια κάρτα, "τι κάνουν οι εταιρίες κοιμούνται και δεν φτιάχνουν για την top end κάρτα μου games." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis299 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω έναν amd phenom II 3.4 dual core και παίζω όποιο παιχνίδι βγαίνει νέο σε ανάλυση 1920χ1080 με άριστες επιδόσεις . Έχω ριπάρει και μετατρέψει bluray σε αρχείο mkv σε 52 λεπτά. Για μένα τα πράγματα είναι ως εξής αν παίρνεις 5.000 ευρώ τον μήνα πάρε intel , αλλιώς πάρε amd σου δίνει Πολύ πιο πολλά για λιγότερα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον κάποιοι θέλουν σε υπάρχον μητρική να βάλουν καινούργιο επεξεργαστή, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 *"Υπάρχουσα μητρική"Βεβαια για μενα η λογική του να αλλαζουν socket τοσο συχνα με ξενιζει... απο οταν πηρα το 1155-PC μου πριν ενα χρονο περιπου εχουν αλλαξει 2 socket.... θελω να πω οτι ειναι κριμα αν καποιος αναβαθμισει να πρεπει να τα αναβαθμιζει ολα . Αφου ετσι και αλλιως δεν νομιζω να εχουν και τοσο τρομακτικη τεχνολογικη διαφορα το 1156- 1155 -1150 θα μπορουσε να ηταν ενα σοκετ οπως το αγαπημενο 775. και να ειχαν αλλο ενα πχ1366-2011 για σουπερ-high-end καταστασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το να αλλάζει socket κάθε τρεις και λίγο καταντάει κοροϊδία και σπαστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 απο οταν πηρα το 1155-PC μου πριν ενα χρονο περιπου εχουν αλλαξει 2 socket.... κάποιο λάθος κάνεις, στη πλατφόρμα που παίζεις ακόμα το s1155 είναι, από του χρόνου τον Ιούνιο αλλάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αχαριστοι...Πες τα ρε Thresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apnet Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Οι περισσότεροι από όσους έχουν intel ούτε καν τον χρειάζονται!!! Μια χαρά θα έκαναν τη δουλειά τους εξίσου καλά και με κάποιον amd με τα μισά λεφτά... Αλλά όσο είναι τόσο πολλοί σε αριθμό εκείνοι που τρώνε το παραμύθι της "γκλαμουριάς" που ταίζουν τα κοράκια του μάρκετινγκ τόσο θα τα τσεπώνει η Intel... Άλλη μία εταιρεία κολοσσός που δεν είναι σε καμία περίπτωση value for money για το μέσο χρήστη. Αν ήταν δεν θα ήταν κολοσσός.... Και επειδή αναφέρθηκε και για το socket.... τραγωδία μεγάλη.... Ο μόνος λόγος που το κάνουν τόσο συχνά είναι για να αναγκάζουν τους χρήστες να ακολουθούν την αγορά που εκείνοι ορίζουν για να τα κονομάνε εις βάρος τους. Η αλλαγή socket συνήθως γίνεται επειδή η intel έχει ανάγκη να τα τσεπώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα