Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 και για αποθήκη να τον παρεις ειναι τιμιοτατος...Διότι πρακτικά δε θα χαλάσει ποτέ. Οπως ειπωθηκε, τον βαζεις σε ενα κουτάκι και τον εχεις αποσυνδεδεμένο και με οτι αρχεία χρειάζεσαι και δε θα ήθελες να χάσεις... θεωρητικά θες να πεις
Anubis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εγω θελω το λινκ για τα προβληματα των red μιας και τους γλυκοκοιταω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εγω θελω το λινκ για τα προβληματα των red μιας και τους γλυκοκοιταω.. τι σχέση έχει με το topic? ποια προβλήματα?
Anubis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα αν καποιος θελει γιατι μπορει να δημιουργησει προσωπικη αποθηκη μονο με τετοιους δισκους θα το εκτιμουσα αν ειχε ενα καλο δειγμα τουλαχιστον 10 δισκων σε αντιπαραβολη με 10 αλλους σε ιδια χρηση παντα. Νομιζω μολις προσφατα ανοιξε ενα θεμα (παλι απο getitnow ηταν?) για τους "Red" της WD (περιγραφη απο Πλαισιο -ουσιαστικα WD-: Ειδικά σχεδιασμένος για συστήματα NAS με σύνδεση SATAIII και αυξημένη αντοχή εώς 35% από τους κανονικούς δίσκους και παραπεμφθηκαμε στο newegg οπου γινοταν της μουρλης απο "κοκκινη σαβουρα" στις κριτικες! Επομενως θεωρω οτι εχω καθε δικαιωμα να πιστευω πως μεγαλυτερη εγγυηση = μεγαλυτερη διαρκεια ζωης των χρηματων σου και τιποτα αλλο. Πως δεν εχει σχεση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 με τον RE4 καμία πάντως προσωπικά το DOA δεν το θεωρώ πρόβλημα, σου έρχεται νεκρός, τον δίνεις πίσω παίρνεις άλλον, το θέμα έιναι να μην ψοφάει αργότερα και στο newegg οι περισσότερες κριτικές ήταν για το 1ο... btw ρώτησα msystems πριν μερικές βδομάδες και το RMA στους Red ήταν στο 0 μέχρι τότε...
christs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Βασικα φταις εσυ που δεχθηκες την δωροκαρτα εκτος φυσικα αν δεν ηθελες πλεον δισκο (ή τον εβρισκες αλλου φθηνοτερα) και ειχες βαλει κατι αλλο στο ματι (αν και απο αυτα που εγραψες δε νομιζω να ηταν αυτος ο σκοπος σου).Εχεις απολυτο δικιο. Δυστυχως τοτε (πριν εναμιση χρονο αυτο) ημουν πολυ απειρος απο αυτα. Να φανταστεις, ουτε καν insomniac ημουν ακομα κατι τετοια αποτελεσαν αφορμη για να μαθω πεντε πραγματα!! και να αγαπησω το παρον site
kanesaxo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 θεωρητικά θες να πεις ετσι, σα την ατέρμονη υποκειμενικότητα της αντικειμενικότητας... :P
nickts1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά, θέλω δίσκο για λειτουργικό + αποθηκευτικό χώρο (με partition) και κοίταζα τον WD Black 1tb. Να προτιμήσω αυτόν εδω;
mpokwsths Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν δε σε ενοχλεί ο λίγο παραπάνω θόρυβος ναι.
nickts1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Με τους προϊστορικούς σκληρούς που έχω τώρα (οι οποίοι αργοπεθαίνουν κιόλας) δε νομίζω να έχω θέμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 αμφιβάλω αν θα διακρίνει διαφορά ανάμεσα στον Caviar Black και στον RE4...
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Είχατε κάνα νέο απο το κατάστημα όσοι παραγγείλατε; Εμένα ακόμη καμία εξέλιξη..
Captain Nemo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ακρα του τάφου σιωπή που με ψιλοτρομάζει λέτε να πέσει άκυρο με τρώει το μαράζι
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ακρα του τάφου σιωπή που με ψιλοτρομάζει λέτε να πέσει άκυρο με τρώει το μαράζι Το συγκεκριμένο κατάστημα έπρεπε να λέγετε getitnever αφου έχει ρίξει τόσα άκυρα, αλλά ομολογώ οτι αυτή τη φορά το πίστεψα οτι θα τον πάρουμε τον δίσκο. Για να δούμε.
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 και το χειροτερο ο δισκος ειναι προσωρινα εξαντλημενο Υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα