kanesaxo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 και για αποθήκη να τον παρεις ειναι τιμιοτατος...Διότι πρακτικά δε θα χαλάσει ποτέ. Οπως ειπωθηκε, τον βαζεις σε ενα κουτάκι και τον εχεις αποσυνδεδεμένο και με οτι αρχεία χρειάζεσαι και δε θα ήθελες να χάσεις...
kondoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Η τιμή είναι super για κάποιον που: - εκτιμά τα 5 χρόνια εγγύηση - χρειάζεται πολύ γρήγορο μηχανικό δίσκο (στα ίδια χαρακτηριστικά με τον black), με μεγάλη χωρητικότητα. - θα πάρει δύο για raid. - εμπιστεύεται το getitnow και περιμένει ότι θα παραλάβει (αν και να παραλάβει σε 6 μέρες, χλωμό). Να τον πάρεις για αποθήκη, είναι σπατάλη (πόρων του συνόλου, όχι των δικών σου χρημάτων), είναι αμαρτία από το θεό. Αλλά όποιος εξομολογηθεί ότι το κάνει για τα 5 έτη εγγύησης, συγχωρείται. Κατόπιν των προαναφερθέντων, προχώρησα στην παραγγελία και ευχαριστώ τον j0mak που μας άνοιξε τα μάτια. 1
johnbond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ παρήγγειλα έναν. Η τιμή είναι απο αυτές που σε αναγκάζουν να τιμήσεις την προσφορά. Είχα και μεγάλο πρόβλημα με αποθηκευτικό χώρο. Θα ρίξω μέσα οτι έχω και θα εγκαθιστώ και παιχνίδια αφού είναι γρήγορος. Αν με ενοχλεί ο θόρυβος βλέπουμε. Αρκεί να παραλάβουμε που δεν το πολυπιστεύω. Πήρα και ένα χαρτι μαζί με 1ευρώ γιατί λέει οτι απο 99ευρώ έχει δωρεάν μεταφορικά. Και βάλανε το δίσκο 98.98...
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ειναι οτι καλυτερο μπορω να βρω απο αποψη χωρητικοτητας και αποδοσης για σταθερο pc σε αυτα τα χρηματα? και τονιζω οτι θα γεμισει με ταινιες και λοιπα... Ειπαμε ΑΠΟΔΟΣΗ<>ΑΠΟΘΗΚΗ ("ταινιες και λοιπα").... εφοσον λες οτι το ζητουμενο ειναι το 2ο κατ'εμε ΔΕΝ αξιζει. Oσοι δισκοι μου χαλασαν μεχρι σημερα ηταν ολοι εντος εγγυησης... τα δεδομενα μου ομως ποτέ Ο RE4 για τη δουλεια που προοριζεται σιγουρα βρισκεται σε πολυ καλη τιμη, σαν αποθηκη ξαναλεω απλα οτι υπαρχουν φθηνοτερες λυσεις και σιγουρα δεν χρειαζεσαι RE4 (δε χρειαζεται να πληρωσεις το premium πώς αλλιως να το πω να γινει αντιληπτο?) για αποθηκη. Αυτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει άλλος δίσκος με 5 χρόνια εγγύηση που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός καλού δίσκου σε αυτή την τιμή και χωρητικότητα ? αν υπήρχε θα γινόσουν εύκολα αντιληπτός.. Ο @kondoras κατ'εμε έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση αν και έβαλε και το διαβολάκι στην μέση..
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Kαι ποσο κοστολογειται καθε ετος εγγυησης για να 'χουμε καλο ερωτημα;
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αξία - Ανεκτίμητη ! Μόλις διάβαζα ένα ποστ με 2 φτυσμενους Green.. Ανάλογα όπως είπε και ο φίλος ποίος και τι εκτιμάει περισσότερο σε ένα μηχάνημα. άλλοι θέλουν VFM άλλοι απόλυτες επιδόσεις,άλλοι να μην ξαναπληρωσουν για κάτι που πλήρωσαν.. Εγώ είμαι της Intel - nVidia - Wd 5 χρόνια.. αυτές τις επιλογές κάνω και δεν έχω η έχω ελάχιστα προβλήματα στους υπολογιστές μου που όσα χρόνια κ αν περάσουν συνεχίζουν και παίζουν.. και η πραγματική οικονομία νομίζω έτσι γίνεται.. γιατί αυτά τα προϊόντα έχουν καλή μεταπώληση αν θέλεις ν'αναβαθμισεις,γιατί έχουν μεγάλες εγγυήσεις και στην στραβή δεν ξαναπληρωνεις,κλπ.Φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη,και ο καθένας δικαιούται αναμφισβήτητα την δική του.
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μα ΔΕΝ λεω κατι διαφορετικο, σιγουρα οποιος θελει εναν "καλο δισκο" (δικα σου λογια - για να "ειμαι πιο αντιληπτος") σιγουρα ζηταει και την εγγυηση γιατι θα τον δουλευει πολυ, θα τον στρεσαρει πολυ (βλ. λειτουργικο, καμια 4000-5000 ωρες χρησης το χρονο κλπ) και γενικα ξαναεγραψα για οποιον χρειαζεται τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου ειναι μια πολυ καλη προσφορα. Οποιος θελει να κανει απλα αποθηκη που σημαινει λειτουργια ξερω γω 1000 ωρες το χρονο, κατ'εμε απλα σπαταλαει παραπανω χρηματα χωρις λογο. Επισης την εγγυηση θα την συνιστουσα σε οποιον μπορει να κανει πραγματα περα των συνηθισμενων για τετοιους δισκους (πολλες φυσικες μετακινησεις - κινδυνος πτωσης -, πολλες συσκευες αναπαραγωγης -tv's, bluray players και δε ξερω γω τι αλλο μπορει να αποδειχθει επικινδυνο- κλπ κλπ) που εκει αυξανει την διαρκεια ζωης του δαπανημενου για την αγορα χρηματικου ποσου (αλλα τιποτα μα τιποτα δε σου εγγυαται τα δεδομενα που θα χασεις ουτε σου εγγυαται οτι ο δισκος αυτος θα ζησει παραπανω απο εναν με 2-3 χρονια εγγυηση). Τωρα αν καποιος θελει γιατι μπορει να δημιουργησει προσωπικη αποθηκη μονο με τετοιους δισκους θα το εκτιμουσα αν ειχε ενα καλο δειγμα τουλαχιστον 10 δισκων σε αντιπαραβολη με 10 αλλους σε ιδια χρηση παντα. Νομιζω μολις προσφατα ανοιξε ενα θεμα (παλι απο getitnow ηταν?) για τους "Red" της WD (περιγραφη απο Πλαισιο -ουσιαστικα WD-: Ειδικά σχεδιασμένος για συστήματα NAS με σύνδεση SATAIII και αυξημένη αντοχή εώς 35% από τους κανονικούς δίσκους και παραπεμφθηκαμε στο newegg οπου γινοταν της μουρλης απο "κοκκινη σαβουρα" στις κριτικες! Επομενως θεωρω οτι εχω καθε δικαιωμα να πιστευω πως μεγαλυτερη εγγυηση = μεγαλυτερη διαρκεια ζωης των χρηματων σου και τιποτα αλλο.
ReaperX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Για όσους δεν τους απασχολεί η εγγύηση και θέλουν Sata3... http://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ουσία η τελευταία σου πρόταση είναι ..giorginho μιας και κανείς δεν ξέρει πότε και γιατί μπορεί να βαρέσει ένας δίσκος απλά για να δίνουν και αυτοί 5 χρόνια κατι θα ξέρουν για το τι φτιάχνουν.. Για όσους δεν τους απασχολεί η εγγύηση και θέλουν Sata3...http://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html Π.χ εδώ που τα χρήματα είναι σχεδόν ίδια εγώ θα προτιμούσα την μεγαλύτερη εγγύηση από το Sata III και αυτό στα 2 χρόνια εγγύηση που δίνει το πρώτο κατάστημα μόνο τα άλλα 2 με τον έναν χρόνο θα το σκεφτόμουν ίσως μόνο αν τον γέμιζα με 2TB και μετά ράφι..
kanesaxo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μα παίδες, χάνουμε την ουσία... Είτε καποιος τον θελει για λειτουργικό, είτε για αποθήκη, κανένα πρόβλημα! Στη τιμή της προσφοράς πάντα. Εννοω πως με τα 99ε που κοστίζει, ενώ ο "αποθήκη"-ανταγωνισμός ειναι στα ιδια χρήματα πάνω κατω, γιατί να μην προτιμήσω αυτόν; μόνο για τα 5 ετη εγγυησης και τπτ αλλο. Και ας καίει κανα watt παραπάνω και ας ακούγεται λίγο παραπάνω... Προσωπικά, αγόρασα πριν κανα μηνα έναν 2ΤΒ για αποθήκη...Τον δίνω για πλάκα 70ε για να πάρω αυτόν με τα 99...
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι: ...υπαρχουν φθηνοτεροι σε αυτες τις χωρητικοτητες (99 ευρω στη Γερμανια btw εχουν τα 3ΤΒ! - 70 λιρες εχει ο "αποθηκαριος" WD 2TB στο αγγλικο αμαζον)! 88 ευρω για τα 2ΤΒ απο αμαζον με εγγυημενη την... χρηση της εγγυησης χωρις παρατραγουδα δεν τα λες και "ιδια" με τα 99 @moviemaker: Μα γι αυτο σε ρωτησα ποσο κοστολογεις τον καθε επιπλεον χρονο εγγυησης σε χρημα! Πχ ο kanesaxo λεει ανετα 30 ευρω! ΟΚ, πασο. Καλα θα κανει τοτε και θα επιλεξει τον RE4! μπάι δε γουέι η δικη σου τελευταια προταση ειναι αυτο που περιγραφω με μια λεξη: "Αποθηκη"! Οπως σου ξαναειπα τα ιδια λεμε με αλλες λεξεις
VasKag Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 το ποτε θα χαλασει ενας δισκος πραγματικα κανεις δεν ξερει. εμενα μου ετυχε καινουριος 2,5" 320gb Black να "χτυπησει" σε μια εβδομαδα. σιγουρα οταν αγοραζεις κατι αλλιως ειναι να εχει 5 χρονια και αλλιως 2. οταν λες εγγυημενη χρηση εγγυησης απο αμαζον, σου εχει τυχει δλδ απο εγχωριο καταστημα να μην σου αλλαξουν δισκο που ειναι μεσα στην εγγυηση?
christs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 οταν λες εγγυημενη χρηση εγγυησης απο αμαζον, σου εχει τυχει δλδ απο εγχωριο καταστημα να μην σου αλλαξουν δισκο που ειναι μεσα στην εγγυηση? yeap, εμενα. Και μαλιστα μιλαμε για μεγαλο καταστημα, Media Markt, τρομαρα τους. Χαλασε ο WD Elements μου 1ΤΒ και πλεον δεν τον αναγνωριζε κανενας υπολογιστης, επιβεβαιωμενα και απο το service τους οτι ειναι προβλημα δισκου και οχι δικο μου, καμια μα καμια φθορα απο εμενα εξωτερικη, ουτε καν γρατζουνια δηλαδη, και μετα απο 2 βδομαδες, που ηρθε η ωρα να μου δωσουν αλλον σκληρο, αφου τον ειχαν στειλει και στην εταιρια και εκεινη ειχε εξακριβωσει οτι πραγματι ειμαι εντος εγγυησης, ξες τι μου ειπαν? Οτι επειδη εχουν ελλειψη σκληρων, πανε παρε τον Hyundai η τον Yamaha η δε ξερω γω ποιον με πασαρανε οι αθεοφοβοι, στα 1 ΤΒ, αλλα επειδη εσυ πήρες τον σκληρο σου 70 ευρω, και αυτοι τωρα κανουν 120 ευρω, (ας οψεται η πλημμυρα-κερδοσκοπια) , θα πληρωσεις τη διαφορα. Εγινε μεγαλο πατιρντι στο μαγαζι, απαιτησα ειτε το ιδιο μοντελο, ειτε τα λεφτα μου, στο τελος με το ζορι και πλασαροντας μου το στυλ οτι σου κανουμε και χαρη, μου δωσαν δωροκαρτα ισοποση των χρηματων μου... Και μετα φταιω εγω, που δε ψωνιζω πλεον απο Ελλαδα.
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Βασικα φταις εσυ που δεχθηκες την δωροκαρτα εκτος φυσικα αν δεν ηθελες πλεον δισκο (ή τον εβρισκες αλλου φθηνοτερα) και ειχες βαλει κατι αλλο στο ματι (αν και απο αυτα που εγραψες δε νομιζω να ηταν αυτος ο σκοπος σου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα