Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους .

Πριν λίγο καιρό απέκτησα ένα μεταχειρισμένο υπολογιστή ( μερικά από τα κομματια αυτά είναι καινούρια σχεδόν,η οθόνη είναι ολοκαίνουρια ,ακόμα δεν την άνοιξα :-) ) τον οποίο και θα τον ολοκληρώσω από το νέο έτος :-) .

Τα στοιχεία του πάνω κάτω είναι :

Επεξεργαστής i5 2500k

GPU GAINWARD GTX560

Case ( το οποίο το περιμένω εντός των ημερών για αυτό δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα) GMC - H80 BLACK

Memory 2x4gb kingston ( δεν θυμάμαι ακριβώς ταχύτητα και μοντέλο ακριβώς )

Μητρική ,δεν την θυμάμαι ,το μονο σίγουρο είναι τις Gigabyte ud3 νομίζω....

Και οθόνη DELL ultrasharp 2312HM

Τροφοδοτικο 650w

Λοιπόν ,πέρσι είχα επεξεργαστή i5 760 και Κάρτα γραφικών asus 6950 direct cuii 2gb.

Το ερώτημά μου είναι ,θα έχω διαφορά μεγάλη σχετικά σε απόδοση στα γραφικά μεταξύ της 6950 που είχα με την 560 που έχω τώρα ;

Σκέφτομαι να την πουλησω και να πάω ,είτε σε μια 570-580 η 660-670 ,αλλά εάν δεν αξίζει τόσο πολύ ( και ειναι εφάμιλλη της 6950 που ειχα που ήμουνα ευχαριστημένος ) θα προτιμούσα να την κρατήσω όσο με βγάλει.

Θα ήθελα τα φώτα σας ....:-)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχετε απολυτο δίκιο και οι δυο ,ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και ευκρινείς απαντήσεις σας .

Μια μικρή και τελευταία ερώτηση ,από θερμοκρασίες πως πάει η συγκεκριμενη ;

Με κουτί GMC -H8 BLACK και τροφοδοτικο 650w δεν θα έχει θεμα υποθετω...

Οπως και να εχει, θα την κρατήσω τελικά ,μια χαρά θα ειναι .:-)

Καλή πρωτοχρονιά σε όλους .

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

Εμένα είναι gtx560 αλλά no <<ti>> όπως η δικιά σου .

Κάποιος που θα έχει ιδια υλοποίηση με την δικιά μου ,μπορεί να μας πει τι θερμοκρασίες βγάζει και εάν θεωρείται καζάνι ή όχι.

Όπως και να έχει Θα την κρατήσω παντως,απλά να ξέρω εάν είναι στο κουτί που θα παραλάβω σε λίγες μέρες να του βάλω 4 ανεμιστήρες στα πλαγια αντί για έναν που έχει τωρα, σε περίπτωση που έχει τάσεις να ζεματαει :-) .

Δημοσ.

Καλή χρονιά ,χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά.

Φίλε μου salonica91 ,έχεις δίκιο ,τώρα το πρόσεξα με ποιο πολύ λεπτομέρεια και είναι όντως έτσι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση ,να είσαι καλά.

Δεν την αλλάζω , μια χαρα φαινεται ,θα την κρατήσω μέχρι να παραδώσει τα όπλα :-) .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...