Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα forum!

Σήμερα μου καηκε η πολυαγαπημενη μου HD5850 Xtreme!

Συγκεκριμενα, στο HDMI (και μονο σ αυτο) βγαζει artifacts!

Αυριο γυρναει στο Πλαισιο. Το ζητημα ειναι, με τι να την αλλαξω?

Να υποθεσω οτι η 7750 ειναι εκτος συζητησης, η 7770 ομως? Δικαιουνται να μου την αλλαξουν μ' αυτην?

Ποια ειναι η πιο φθηνη απο εκει που να εχει τουλαχιστον ισαξια αποδοση με την 5850?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?page=2

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Ούτε η 7770 είναι ισάξια με την 5850!Μόνο στο θέμα κατανάλωση είναι καλύτερη αλλά δεν ξέρω κατα πόσο σε ενδιαφέρει αυτό!

Τώρα εάν είσαι καμμένος gamer και κυνηγάς frames σίγουρα θα την δεις την διαφορα (7770 vs 5850) τώρα εάν δεν είσαι και τόσο εντάξει μια χαρά θα είναι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές εάν σκεφτεί κανείς πως πέρσι τέτοια περίοδο έπαιρνες 6850 σε τέτοια τιμή!

• Moderators
Δημοσ.

Θα την επιστρεψω αυριο.

Θα απαιτησω ή τα λεφτα μου πισω ή 7850 1GB τουλαχιστον.

Ειδα μερικα benchmarks και κατατροπώνει και την 7770 και την GTX650 και την 650Ti.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε...

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις ουτε που να το σκεφτομαι? Ειναι υποχρεωμενοι:

1) Τα 129 ευρω της αγορας ΠΙΣΩ (οχι πιστωτικο).

2) Αντικατασταση με ολόιδια ή ισάξια.

Και σε παιχνιδια ουτε καν την ανταγωνιζεται η 7770 ή η 650.

Επισης μπορω να "χτυπησω" και σε καθαρα τεχνικα χαρακτηριστικα. 128bit vs 256bit, DP vs no-DP κτλ.

Οποτε ή τα 129 μου πισω ή 7850 1GB.  :-)

Η 650ti ειναι επισης 128bit και δε θελω Nvidia ουτως η αλλως. (Και οχι, δεν την περναει. Ειναι ανταγωνιστικη απλα).

Δημοσ.

Θα την επιστρεψω αυριο.

Θα απαιτησω ή τα λεφτα μου πισω ή 7850 1GB τουλαχιστον.

Ειδα μερικα benchmarks και κατατροπώνει και την 7770 και την GTX650 και την 650Ti.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε...

H 5850 ειναι αναλογη της 6870. Αυτο σημαινει λιγο καλυτερη απο την 650ti αλλα χειροτερη απο την 7850. Δεδομενου οτι το Πλαισιο κοστολογει ακριβα τις καρτες, μαλλον θα στην αλλαξουν με μια 650ti. ΑΝ σου δόσουν χρηματα πισω διαλεξε το χωρις 2η σκεψη καθως με 176 ευρω παιρνεις την 7850 2gb απο το digital-master. Και την 650ti όμως να σου δωσουν οι χασουρα σου μικρη θα ειναι, ουσιαστικα θα χασεις λιγο σε επιδόσεις και θα κερδισεις σε νεα τεχνολογια, δηλαδη θερμοκρασια, καταναλωση, θορυβοςκαι καλυτερη υποστηριξη με drivers, οπως και physX και CUDA cores.

EDIT: ΑΝ μιλαμε για 129 ευρω παρε την 650ti και μην τους κανεις νουμερα. Με τοσα χρηματα δεν προκειται να αγορασεις καλυτερη καρτα. Η 7850 1GB κοστιζει πανω απο 200 ευρω στο Πλαισιο και ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλυτερη απο την 5850.

EDIT2: Δεδομενου οτι και η 650ti αρχιζει απο 170 ευρω στο Πλαισιο (ελεος!), ζητημα ειναι και να δεχτουν αυτην την ανταλλαγη. Μαλλον θα σου προτεινουν την 7770, η οποια ειναι όμως καθαρα χειροτερη. Αρνησου το κατηγορηματικα, αντι να σου δώσουν τα χρηματα σου πισω μαλλον θα συμβιβαστουν και θα σου δωσουν την 650ti. ΑΝ τελικα σου δωσουν τα χρηματα πισω (ΟΧΙ πιστωτικο απο το Πλαισιο) μπορεις να αγορασεις ειτε την 7850 που σου ειπα παραπανω είτε την 6870 στα 133 ευρω απο το digital-master.

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε 129 πισω. Βαζω και ενα 50ρικο και παιρνω 7850.

Δεν θελω να κοροϊδεψω κανεναν. Η καρτα μου καηκε και θελω ισαξια. Δε θελω να μου αλλαξουν Ati με Nvidia.

Δημοσ.

Τοτε 129 πισω. Βαζω και ενα 50ρικο και παιρνω 7850.

Δεν θελω να κοροϊδεψω κανεναν. Η καρτα μου καηκε και θελω ισαξια. Δε θελω να μου αλλαξουν Ati με Nvidia.

Εχει καλως αν γινει ετσι και εισαι προθυμος να ξοδευτεις λιγο, αλλα για ενα μαγαζι και ειδικα το Πλαισιο, το να δωσει χρηματα πισω αποτελει εσχατη λυση. Θα προτεινα να εισαι ανοιχτος και στην ιδεα της αντικαταστασης της με την 650ti, πιστεψε με και αυτη η κινηση μεγαλη παραχωρηση θα ειναι εκ μερους τους.

Δημοσ.

Πως γινεται ομως να βγαζει artifacts ΜΟΝΟ στο HDMI ομως βρε παιδια?  :unsure:

Δοκιμασες αλλο καλωδιο;

Οι ρυθμισεις σε καρτα & τηλεοραση/οθονη ειναι ιδιες/σωστες;;

• Moderators
Δημοσ.

Το γνωριζω αυτο, αλλα που ξερεις, μπορει να θεωρησουν οτι λογω προσφορας -πολυ χαμηλης τιμης τοτε- αξιζει να μου δωσουν πισω τα 129.

Εγω θεωρω πολυ πιθανον να μου το παιξουν τρελιτσες επειδη το προβλημα δεν ειναι εμφανες με την πρωτη, δηλαδη ειδικα στο DVI η καρτα δουλευει αψογα (και 3d και ολα).

Τι να πω, θα δειξει η νεκροψια αυριο...

Δοκιμασες αλλο καλωδιο;
Οι ρυθμισεις σε καρτα & τηλεοραση/οθονη ειναι ιδιες/σωστες;;

Δοκιμασα με 3 καλωδια, 1 ανταπτορα σε 2 μονιτορ και 1 τηλεοραση...

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...