Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω την Καρτα ATI HD 4800 suries. Την έχω τρία χρόνια. Θέλω να παίξω το hitman αλλά με βγάζει έξω στην επιφάνεια εργασίας. Λέτε να ήρθε η ώρα για αλλαγή; Και αν ναι ποια μου προτείνετε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω την Καρτα ATI HD 4800 suries. Την έχω τρία χρόνια. Θέλω να παίξω το hitman αλλά με βγάζει έξω στην επιφάνεια εργασίας. Λέτε να ήρθε η ώρα για αλλαγή; Και αν ναι ποια μου προτείνετε;

Κι εγω την 4890 εχω και παιζω μια χαρα. Βαλε το patch και δες.......

Δημοσ.

Κι εγω την 4890 εχω και παιζω μια χαρα. Βαλε το patch και δες.......
Θα το δω. Ευχαριστω πολύ. Μακάρι να μην ειναι η Καρτα. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Θα το δω. Ευχαριστω πολύ. Μακάρι να μην ειναι η Καρτα. Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν ειναι η καρτα. Βαλε και τους καινούριους drivers αν δεν τους εχεις και εισαι τζετ.

Δημοσ.

Δεν ειναι η καρτα. Βαλε και τους καινούριους drivers αν δεν τους εχεις και εισαι τζετ.
Η Καρτα δουλεύει στους 36 με 37 βαθμούς νορμαλ. Ειναι εντάξει; Σε ευχαριστω. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Η Καρτα δουλεύει στους 36 με 37 βαθμούς νορμαλ. Ειναι εντάξει; Σε ευχαριστω. Sent from my iPhone using Insomnia

Ουυυ μια χαρα εισαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...