Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους...

Σκεφτομουν να μεταβω σε μια HD 5970 λογο τιμης/αποδοσης αλλα εχω μια ερωτηση μονο....

σε ποσους βαθμους πρεπει να τρεχει μια dual GPU καρτα για να θεωρειται οκ?

Εαν καει ο ενας GPU γινετε να δουλεψει με αλλον?

Επισης θα αντεξει η καρτα αυτη σε 6 ωρες καθημερινο gaming για δυο χρονια?

δεν ειναι σταθερο νουμερο αλλα μ.ο. ολη τη χρονια...

Μου εχουν πει οτι βγαζει γυρω στα 80 FPS στο BF3 ultra αλλα αλλοι λενε 50 FPS τελικα τι γινετε?

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να βγαζει 80 σε ultra b3,μαλλον δεν στα ειπαν καλα.Οσο για τις θερμοκρασιες μην ανησυχεις ισχυει οτι ισχυει σε ολες τις καρτες μονοπυρηνες ή διπυρηνες και πανω απο 90 βαθμους να ανεβαζει δεν θα παθει τιποτα.

Δημοσ.

Παντως για εμενα δεν αξιζει.Απο οσο γνωριζω η 5970 ειναι δυο 5870 με τα ρολογια της 5850.Σαν κατοχος cf 5870 σου λεω οτι σχεδον κανενα παιχνιδι δεν εκμεταλλευεται σωστα στο cf.Πολλοι το εχουν μονιμα ανοιχτο και νομιζουν οτι τους δινει frames,αλλα αμα δοκιμασουν και το σβησουν θα δουν οτι με μια καρτα το παιχνιδι παιζει ακομα καλυτερα.Σε αλλα παλι δεν παιζει καν.

Ενταξει στα παιχνιδια που οντως υποστιριζουν cf οι καρτες δεν πιανονται,αλλα και παλι αυτα τα παιχνιδια παραμενουν λιγα στον αριθμο τους.Για εμενα παντως το cf που εκανα,ητανε η χειροτερη αγορα σε αυτο το pc.Δεν λεω οτι το εχω μετανιωσει γιατι με εχει βοηθησει αρκετες φορες στα games αλλα αν το σκεφτομουνα τωρα,δεν θα το εκανα.

Δημοσ.

Σου αρέσουν τα πυροτεχνήματα εε?

Θα πάω να πάρω τότε μια HD 6990 σε ενα τροφοδοτικο μαπα...και μετά....χεχεχεχεχ

Μόνο που έκρηξη θα πιάσει γενικά την μισή Ελλάδα...

Επίσης είπα οτι το τροφοδοτικο ειναι cooler master αλλα δεν ακούτε....

Και επίσης εγώ που έχω κάνει ενα μέσο overclock στην HD 6770 μου πιάνω 20-30 Fps εξωτερικά και 40-50 εσωτερικά σε κτίριο...στο BF3 όλα ultr 1920x1080

Και μου λέτε οτι η HD 6970 δεν μπορεί!

Δημοσ.

Επειδή είχα 6970 στο bf3 έπιανε γύρω στα 60 κατά μέσο όρο. Σε κλειστούς χώρους και παραπάνω, αλλά πάντα στα high. Στα ultra υπολόγιζε γύρω στα 10 fps λιγότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...