buuren Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια ζηταω τη βοηθεια σας για ενα netbook που θελω να παρω. Το θελω για ιντερνετ , καμια φωτο, κανενα βιντεακι κτλ., οταν θα ειμαι στο χωριο ... Ειδα μια μερα ενα asus eee και μου αρεσε. Λεω να παρω ενα τετοιο. Τι λετε? (στα 280 ευρω ειναι). Με επεξεργαστη intel atom 2600 η amd c60 ? Καμια αλλη λυση μεχρι 350 ευρω? Δεν εχω ιδεα απο netbook-laptops.. Τα φωτα σας...
Zefy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Παιχνίδια θα παίζεις;(τύπου Sims 3,Fifa,κλπ.)
buuren Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Παιχνιδια δεν παιζω, οχι. Κανενα απλο καμια φορα...
Zefy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Είσαι απλός χρήστης!Πράγματι δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβό. Όμως δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι με τόσο μικρή οθόνη... Θα δεις ότι με τον καιρό δεν βολεύει...(ειδικά η συγκεκριμένη παραείναι μικρή) Γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο: http://www.cosmodata.gr/product/153685/ είναι στα 369,00€ και θεωρείται πλέον προσφορά. Διότι έχει καλή (σε μέγεθος) οθόνη,θα σε εξυπηρετεί σε ότι χρειαστείς, και έχει ΚΑΙ WINDOWS !!!! Τι λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα