πανηλειακός Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα insomnia. είναι δύσκολη η εγκατάσταση των drivers σε ένα νέο pc? πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα?
nikos547 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα insomnia. είναι δύσκολη η εγκατάσταση των drivers σε ένα νέο pc? πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα? Καλησπέρα φίλε !! Το να εγκαταστήσεις του σωστούς Drivers δεν είναι δύσκολο αρκεί να έχεις το cd των drivers.. Οι Drivers είναι κάποια προγραμματάκια (οδηγοί) για να μπορέσουν να λειτουργήσουν διαφορά περιφερειακά ,όπως κάρτα γραφικών , ήχου κα… Σε περίπτωση που δεν έχεις το cd μπορείς απλά να τους κατεβάσεις τους Drivers από το ιντερνετ , απλά πρέπει να ξέρεις το μοντέλο πχ της κάρτας γραφικών η της μητρικής ! Υπάρχουν βέβαια και διάφορα προγραμματακια που κάνουν όλη την δουλειά ανιχνεύουν τον υπολογιστή και σου λέει ποιοι Drivers σου λυπούν και τους κατεβάζει από το official site της εταιρίας !!
πανηλειακός Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 οχι αφου το αγορασα τον υπολογιστη ειχαν βαλει το cd... τα εφτιαξα ολα αλλα το προβλημα μου ειναι με το ιντερνετ
nikos547 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 windows xp έχεις ?? Μάλλον δεν έχεις βάλει τα drivers της κάρτας δικτύου της μητρικής !!!
πανηλειακός Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) windows 7 εβαλα!! τα περασε ενας φιλος!!! μονο που ηταν απο το δικο του λαπτοπ το cd αυθεντικο ειναι.....αλλα οταν μου περασε το λογισμικο win 7 λεει οτι δεν ειναι γνησιο...αλλά το cd ηταν της toshiba επειδη το laptop του ειναι toshiba....αλλα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο το θεμα ειναι οτι δεν συνδεεται στο ιντερνετ...και προσπαθει και αυτος και εγω να δουμε τι θα κανουμε....γτ λεει πρεπει να εγκαταστησω ενα προγραμμα λες να θελει τα drivers?? τα εγκατεστησα πααντος Υ.Γ βρήκε ο φίλος το lan! ευτυχώς θ το φτάξει αυριο Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2012 από πανηλειακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα