D13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπιζω πρόβλημα στο Laptop μου με τα Windows Vista, μου ανοίγουν τα Windows μόνο με ασφαλή εκκίνηση και δεν μπορω να τα επαναφερω στην κανονική λειτουργία. Έκανα επαναφορά συστήματος αλλα πάλι τα ίδια.<br> Τι μπορω να κάνω για να επανέλθει;<br> SOS Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από D13
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου και αρκετά άντεξες με τα Vista,το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τα αρχεία σου όσο μπαίνεις ακόμα σε Safe mode και να περάσεις στα 7.. αν μπορείς να διαθέσεις και κάποια χρήματα για έναν SSD πραγματικά το μηχάνημα σου θα το απογειώσεις..
D13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεν γίνεται κάτι για τα Vista? έλεγα μήπως και γινόταν κάτι. Sent from my iPhone using Insomnia
A_panM Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ακομα με αυτα τα Windows εισαι...κανε οτι λεει ο φιλος πιο πανω..
mavlamemos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πατα start βρες την εκτελεση ( run) . Εκει πληκτρολογισε msconfig . Θα σου εμφανισει ενα παραθυρο. Σε μια απο τις καρτελες ( νομιζω λεει εκκινηση η καρτελα ψαχτες ολες) λεει καπου για ασφαλη εκκινηση η safe mode. Αν ειναι τικαρισμενο τοτε θα μπαινει μονιμα σε safe mode. Ξετικαρε το. Αν ειναι αυτο τοτε λγικα θε εισαι οκ. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα