Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 4g + Kinect + Adventures 199 @ MediaMarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 παιχνιδια (pro 13 και κατι αλλα καινουργια) στην εκκωφαντικη τιμη (στη διαφημιση χαρακτηριστικα "ο τζαμπας" και "τα δινουμε κοψοχρονια" κλπ) των 39 ευρω εκαστο... Χρονια πολλα ΜΜ! Νομιζω πριν κανα μηνα εσκασε εδω θεμα με το pes13 στις 17(?) λιρες απο το zavvi?

χαχαχαχαχα γελαει το συμπαν.ενταξει η αληθεια ειναι οτι το ΜΜ οταν το θυματε βαζει κ καλες προσφορες αλλα τελευταια μερα του χρονου μας βαζει το προ 40ε.γελαει ο κοσμος

Δημοσ.

Οχι μονο φετος το εδινε ακριβοτερα απο πέρσι , αλλα το περσινο το οποιο και αγορασα στα 149 ευρω ειχε περισοτερα παιχνιδια και 3 μηνες live....

Το ιδο ειχα προλαβει και εγω, μου φαινεται και στα ΜΜ αρχισε να ισχυει καθε περσι και καλυτερα.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! Αν και οι "προσφορες" ειναι τετοιου "ακυρου βεληνεκους" μονο στο Ελλαντα, ημουν Ισπανια (ΜΑDRID) μεχρι τις αρχες Δεκ και εκει οι προσφορες εβγαζαν ματια......πχ πολλα bundles για Χ360 (που ξεκιναγαν απο τα 150), PS3 (που ξεκιναγαν απο τα 179), PSVITA (απο 195Ε, 229 τα bundles COD+την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΗΚΗ, AC, FIFA13, NFS + ολα με MC 4GB), Wii U (απο 289), 3ds (απο 160 + παιχνιδι ή παιχνιδια) , σκληρoi δισκoi, κλπ σε τιμες "λιωμα" ενω με ολα τα "πακετα" MS + SONY εδιναν δωρο 1 χρονο LIVE ή PLUS + σε μερικα 20Ε καρτες ή 2100 ποντους!!!!! και ολα αυτα πριν ΚΑΝ αρχισουν οι γιορτινες προσφορες........αυτα για τα περι ελληνικων-κοροιδευτικων προσφορων κυριοι των ΜΜ και λοιπων μικρομαγαζων!!!!!

Δημοσ.

Καλα ποσο στοκοι μπορει να ειναι που βγαζουν για χριστουγεννιατικη προφορα το προ 13, 39 ευρω????

• Like 3
Δημοσ.

Καλα γενικά οι τιμες (και) στα παιχνιδακια δεν εχουν σχεση αναμεσα σε εξωτερικό και Ελλάντα..

Οπότε πιθανως για Ελλαδα να ειναι καλη η τιμή. Γενικώς όμως όχι.Και σιγουρα για πρωτοχρονιατιη προσφορα ειναι για γελια.

Φυσικά για το συγκεκριμένο αν το πεις στο μαγαζατορα υπάρχει και ο αντιλογος..Εμεις εχουμε την εκδοση με την Ελληνικη περιγραφή..

Προσωπικά 4 δωράκια μου πηρα για πρωτοχρονια (πολυμηχανημα ,ξυριστικη ,ταμπλετ από την καλη προσφορα του dx.com, Και ενα nas 310)..Και τα 4 ήταν απο εξωτερικό(amazon +dx.com) σε τιμές πολύ χαμηλότερες απο Ελλάδα.

Ας προσέχαν οι ντοπιοι μαγαζατορες για να μας κρατησουν πελατες..Με τετοιες προσφορές οπως του MM δεν πανε πουθενα..

• Like 1
Δημοσ.

Καλα γενικά οι τιμες (και) στα παιχνιδακια δεν εχουν σχεση αναμεσα σε εξωτερικό και Ελλάντα..

Οπότε πιθανως για Ελλαδα να ειναι καλη η τιμή. Γενικώς όμως όχι.Και σιγουρα για πρωτοχρονιατιη προσφορα ειναι για γελια.

Φυσικά για το συγκεκριμένο αν το πεις στο μαγαζατορα υπάρχει και ο αντιλογος..Εμεις εχουμε την εκδοση με την Ελληνικη περιγραφή..

Προσωπικά 4 δωράκια μου πηρα για πρωτοχρονια (πολυμηχανημα ,ξυριστικη ,ταμπλετ από την καλη προσφορα του dx.com, Και ενα nas 310)..Και τα 4 ήταν απο εξωτερικό(amazon +dx.com) σε τιμές πολύ χαμηλότερες απο Ελλάδα.

Ας προσέχαν οι ντοπιοι μαγαζατορες για να μας κρατησουν πελατες..Με τετοιες προσφορές οπως του MM δεν πανε πουθενα..

Παιδια εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι παραλληλα με την μεγαλη οικονομικη κριση στη χωρα μας, και την υφεση σε ολους τους τομεις, ολο και περισσοτεροι (ειδικα νεοι) ανθρωποι, μαθαινουν την διεξοδο των εξωτερικων αγορων, και ουσιαστικα το χρημα που φευγει εξω γινεται ολο και περισσοτερο. Ναι μεν, γλιτωνουμε πολλα λεφτα εμεις ολοι που το κανουμε, αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα στο μελλον με αυτη την κατασταση.
Δημοσ.

Καλα ποσο στοκοι μπορει να ειναι που βγαζουν για χριστουγεννιατικη προφορα το προ 13, 39 ευρω????

Παίζει να απευθύνονται σε γιαγιάδες παπούδες κτλ που θα πάρουν δώρο στα εγγόνια τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...