Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πώς μπορείς να τα συγκρίνεις με τα vista και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κράζει ο κόσμος; Ήταν τόσο επιτυχημένα που η MS έβγαλε τα 7 στο καπάκι για να το γιορτάσει! στο καπάκι? κάθε 3 χρόνια βγάζει πάνω κάτω η MS νέο OS, μόνο τα XP ήταν η εξαίρεση και έμειναν παραπάνω... 1ος λόγος που δεν τα θελουμε,θα έχουνε bugs,2ος λόγος προβλήματα συμβατοτητας,3ος λόγος δεν ειναι πλήρως δοκιμασμένη,4ος έχουμε συνηθίσει τα 7αρια.... lolwut τα 3 πρώτα όμως... 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατι κυρα Fujitsu μου βαζεις μεσα λειτουργικο; Οχι μονο εσυ αλλα και ολοι οι κατασκευαστες Laptop's Με ρωτησες εμενα αν θελω το λειτουργικο που βαζεις πχ Windows 8 η αν θελω να βαλω Linux? Συν τα χαζα δοκιμαστικα προγραμματα για ενα μηνα οπως Antivirus κλπ που πρεπει να ξεσαβουριαζουμε καθε φορα που περνουμε καινουριο φορητο. Απο το να γκρινιαζεις εσυ Fujitsu και καθε Fujitsu βαλε μεσα Linux που ειναι και δωρεαν και ετσι δεν θα πληρωσουμε εξτρα για ενα λειτουργικο που ισως δεν το θελουμε, βαλε και ενα DVD με ολους τους drivers για ολα τα λειτουργικα και ασε αυτον που θα το αγορασει να βαλει οτι λειτουργικο + οτι προγραμμα γουσταρει. 1
Still_Shady Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 2 ζομπονοτυροπιτες, 1 cheetos pizza και μια Fanta μπλε μου στοιχησαν οι 6 σελιδες, αλλα αξιζε γιατι πεθανα στα γελια.1. Οσοι δεν τα εχουν δοκιμασει ας το βουλωσουν. 2. Οσοι ειναι haters απο οτι ειδα ειναι ή ανεγκεφαλοι που δεν μπορουν να πατησουν το winkey+s να κανουν search, η απλα δεν μπορουν να πανε στο γ****ενο Metro και να γραψουν αυτο που θελουν.3. Επειδη ειναι γτπ τα μηχανηματα σας μην ακουω για ασυμβατοτητα4. Αυτο που εκανε η ΜΣ με την ενοποιηση (η οποια σε λιγο καιρο θα ειναι τελεια 100%) σας εχει τσουξει αρκετα λαινουξαδες και μακακιδες5. Ειναι πιο γρηγορα, καλυτερα, σε καθε τομεα και καλυτερα απο τα 7 παρτε το χαμπαρι.6. Αν δεν εισαι αξιος να ψαχτεις σε οτι παρεις, ειτε ειναι πισι ειτε κινητο ειτε το νεο σου κομπιουτερακι μην τα παιρνεις.Γτ μολις μαθεις λιγο τα 8, τα 7 φανταζουν εφιαλτης με την εναρξη εκει κατω.7. Το νεο UI ειναι και γ**ω!Εγω που χρησιμοποιω αρκετα Twitter, Fb, Outlook email κλπ ειναι παραδεισος, τα εχω ολα μαζεμενα και εχω ολες τις ειδοποιησεις απο εκει.8. App Store!Νο comments9. Ιντερνετ Εξπλορερ 10.Kαι εγω εκραζα μια ζωη τον IE αλλα απο τον 9 και μετα ειναι ο βασικος μου.10. Ξυπνηστε προβατα.Καλες γιορτες, αντε να μαζεψω κανα φραγκο για κανα Lumia. 2
kallair Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ποσα gb ram έχεις; 1 ή 2gb απ ότι θυμάμαι μιας και δεν το χρησιμοποιω πλέον εγώ.
thomasG4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 1 ή 2gb απ ότι θυμάμαι μιας και δεν το χρησιμοποιω πλέον εγώ.Και δεν είδες μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις όταν έβαλες τα 7;
lepaterious Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 2 ζομπονοτυροπιτες, 1 cheetos pizza και μια Fanta μπλε μου στοιχησαν οι 6 σελιδες, αλλα αξιζε γιατι πεθανα στα γελια. 1. Οσοι δεν τα εχουν δοκιμασει ας το βουλωσουν. 2. Οσοι ειναι haters απο οτι ειδα ειναι ή ανεγκεφαλοι που δεν μπορουν να πατησουν το winkey+s να κανουν search, η απλα δεν μπορουν να πανε στο γ****ενο Metro και να γραψουν αυτο που θελουν. 3. Επειδη ειναι γτπ τα μηχανηματα σας μην ακουω για ασυμβατοτητα 4. Αυτο που εκανε η ΜΣ με την ενοποιηση (η οποια σε λιγο καιρο θα ειναι τελεια 100%) σας εχει τσουξει αρκετα λαινουξαδες και μακακιδες 5. Ειναι πιο γρηγορα, καλυτερα, σε καθε τομεα και καλυτερα απο τα 7 παρτε το χαμπαρι. 6. Αν δεν εισαι αξιος να ψαχτεις σε οτι παρεις, ειτε ειναι πισι ειτε κινητο ειτε το νεο σου κομπιουτερακι μην τα παιρνεις. Γτ μολις μαθεις λιγο τα 8, τα 7 φανταζουν εφιαλτης με την εναρξη εκει κατω. 7. Το νεο UI ειναι και γ**ω! Εγω που χρησιμοποιω αρκετα Twitter, Fb, Outlook email κλπ ειναι παραδεισος, τα εχω ολα μαζεμενα και εχω ολες τις ειδοποιησεις απο εκει. 8. App Store! Νο comments 9. Ιντερνετ Εξπλορερ 10. Kαι εγω εκραζα μια ζωη τον IE αλλα απο τον 9 και μετα ειναι ο βασικος μου. 10. Ξυπνηστε προβατα. Καλες γιορτες, αντε να μαζεψω κανα φραγκο για κανα Lumia. ativ s μακραν καλυτερο για μενα
polaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 "Σε οποιον δεν αρεσει το metro, μπορει να κανει unpin..." Τον απλό χρήστο, που αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία αγοραστή PC, που ξέρει το ίδιο UI απο τα Win95 εως Win7 τον έχασες πριν φτάσεις στην μέση αυτής της πρότασης. Οταν έχεις ένα λειτουργικό που χρησιμοποιεί και η κουτσή μαρία το UI είναι το μόνο που ξέρει και οι αλλαγές πρέπει να γίνουν σιγά σιγά. Κατα τη διάρκεια της παντοδυναμίας των Windows υπήρχαν και υπάρχουν αρκετά πιο γρήγορα-σταθερά λειτουργικά αλλά δεν είδες να τρέχει o κόσμος προς τα εκεί. Συμφωνώ απολύτως, παρόλο που αναβάθμισα στα 8 με τα 29€ upgrade program που υπήρχε/υπάρχει. Πάλεψα 10 μέρες με το UI, και τελικά έβαλα ένα προγραμματάκι που ΠΛΗΡΩΣΑ προκειμένου να μην μου εμφανίζει το UI.. Παρ'όλα αυτά, ο μοναδικός λόγος που μια τεράστεια μάζα χρηστών δεν κάνει μετάβαση σε OSX είναι το πανάκριβο hardware της Apple... Πλέον το OSX έχει ανέβει πάρα πολύ, και αν η Apple έκανε ever την κίνηση να το κάνει συμβατό με PC (και όχι μέσω hackintosh και λοιπές ιστορίες για αγρίους) θα είχε τεράστειο market share. Τα Windows 8 τα θεωρώ το καλύτερο λειτουργικό για τις ανάγκες μου και τεράστεια αναβάθμιση από τα 7, αλλά ξέρω πάρα πολύ κόσμο που δεν τα θέλουν γιατί απλά δεν μπορούν και δεν θέλουν να ασχοληθούν με το UI...
Mourloz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ativ s μακραν καλυτερο για μενα Καλό είναι αλλά το μόλις το Amazon φέρει το lumia 920 κοντά στα 500€, τους τα έδωσα για πλάκα.
Neo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αν το osx έμπαινε παντού θα ειχε θεμα η apple λογω πτώση πωλησεων hardware.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 άσε που η αύξηση συμβατότητας με hardware θα έπρεπε να ήταν εκθετική...
kallair Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Και δεν είδες μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις όταν έβαλες τα 7; Mε vista δουλευε ρολόι χωρίς να μου έχει κολλήσει ή κρασάρει ποτέ. γενικά δεν είχα κανένα θέμα. Σαφώς και τα win7 είναι λιγο πιο ελαφριά αλλά αξιοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα. την διαφορά την βλέπεις σε κανα netbook. που είναι πιο αδύναμο μηχάνημα. εκεί ναι, θα δεις διαφορά.
keysmith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό με τα vista έχει καταντήσει ανέκδοτο.. win vista με service pack είναι το ίδιο ελαφρυ και λειτουργικό με windows7... To είχα 3 χρόνια χωρίς να κάνω φορμάτ και πάντοτε λειτουργούσε απρόσκοπτα! 90 στους 100 χρήστες που είχαν vista και έβαλαν 7-άρια θα πούνε το ανάποδο (οτι είδαν ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση, πχ χρόνους εκκίνησης χρήση μνήμης, δυνατότητα να μπεί σε παλιότερο hardware). Υ.Γ. Ναι το 90 στους 100 είναι δικιά μου ισως αυθαίρετη υπόθεση. Ισως να είναι 99 στους 100 μπορεί να είμαι λάθος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 90 στους 100 χρήστες που είχαν vista και έβαλαν 7-άρια θα πούνε το ανάποδο (οτι είδαν ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση, πχ χρόνους εκκίνησης χρήση μνήμης, δυνατότητα να μπεί σε παλιότερο hardware). Υ.Γ. Ναι το 90 στους 100 είναι δικιά μου ισως αυθαίρετη υπόθεση. Ισως να είναι 99 στους 100 μπορεί να είμαι λάθος σε καθαρό perfomance πάντως οι διαφορές ήταν τρομακτικά μικρές... 2
anivas11 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν έπαυαν να κυκλοφορούν τα προιόντα της MS. Μόνο που η MS δεν έχει στό μυαλό της εμάς, όταν σχεδιάζει προιόντα. Δυστυχώς η ευτυχώς, την επιτυχία ενός προϊόντος πληροφορικής την αποφασίζουν αυτοί που ασχολούνται περιστασιακά με αυτά. Ακόμα και σεις που γράφετε κατά της MS πόσο εύκολα θα βάζατε linux στον υπολογιστή της γυναίκας σας και θα επιλέγατε android κινητό για την ανηψούλα σας? Θα μου πείτε υπάρχει η apple, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ανταγωνισθεί την MS στην τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα