Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H microsoft πάντα επέτρεπε customization στα λειτουργικά της. Αν το έκανε αυτό και με τα 8 κανένας τώρα δε θα έκραζε. Δηλαδή τόοοοοσο δύσκολο ήταν να μπει το metroUI σαν option yes/no? Και το start menu επίσης; Έλεος.

Δημοσ.

Επίσημα τα 2000 ήταν για επαγγελματική χρήση μόνο. Είχε πέσει πολύ θείος τότε... :P

Το φαντάζομαι...Ειδικά αφού με ένα οποιοδήποτε serial τα είχες genuine! :P

Δημοσ.

προσωπικα αυτο που δεν μου αρεσει στα μηχανηματα της fujitsu ειναι ο αδιαφορος εως κακος σχεδιασμος τους και αυτον θεωρω εναν καλο λογο που δεν τα προτιμω. Η acer ας πουμε το πηρε χαμπαρι και εδωσε βαση στην σχεδιαση, εκει στην ιαπωνια τι πινουν?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινετε αυτο με αλλα προγραμματα για start, αλλα με το pokki απενεργοποιειτε το metro και σε οποιες γωνιες και να πας δεν θα εμφανιστουν εκεινα τα παραθυρακια. Οσο για το ποσο δυσκολο ειναι να κανεις καποιος restart, δεν νομιζω οτι οποιος ανοιξε για πρωτη φορα στην ζωη του εναν υπολογιστη ηξερε ολες τις λειτουργιες. Θεμα ειναι να ψαξεις για να ενημερωθεις. Αν βαριεσαι δεν σου φτεει η Microsoft.

Δημοσ.

Λοιπον οποιανου τ λειπει τ σταρτ ας κατεβασει ενα application ν τ εμφανιστει επισης τι με νοιαζει πως μοιαζουν τα 8 αφου μ ενα κλικ αλλαζω σ desktop ... Δηλαδη εσεις ιδρωσατε εσταζε ιδρωτας γ να πατε ν βρειτε ενα φακελο στα 8; Πανε παρτε κανα υβριδικο λαπτοπ να σ πω πως ρολλαρουν τα 8...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για να μην πω πως μου κάνουν την δουλειά πιο δύσκολη, με τις ασυμβατότητες και ασφαλιστικές δικλίδες. πχ το να βάλεις να ξεκινάει μια εφαρμογή με την εκκίνηση ή ένα πρόγραμμα για να φτιάξει αρχείο στο c:\ πρέπει να το κάνεις "run as admin" και η λίστα πάει λέγοντας.

Αυτη η αλλαγη στις ρυθμισεις ασφαλειας δεν ειναι κατι καινουριο, εχει εφαρμοστει απο τα Vista. Αν θες τοσο πολυ να μπορουν οι απλοι χρηστες να σωζουν στο root του δισκου σου κανε δεξι κλικ-> Ιδιοτητες και αλλαξε τους τα δικαιωματα.

Κατι αντιστοιχο ειναι και με την εκκινηση, αν θες κατι να τρεχει για ολους τους χρηστες χρειαζονται admin rights αν δε σου αρεσει αλλαξε τα δικαιωματα. Φυσικα αν ειναι να πρεστεθει κατι στην εκκινηση του τρεχοντα χρηστη δε χρειαζονται admin rights.

Γενικα ειμαι υπερ των αλλαγων και βελτιωσεων που εχουν γινει στα Windows 8, αλλα επειδη με βολευει αρκετα το κλασσικο Start Menu, εχω εγκαταστησει το Classic Shell -που ειναι free- και ειμαι μια χαρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Windows 8 και πρασινα αλογα...ενα ειναι το κορυφαιο λειτουργικο...win xp, λιτο, αξιοπιστο, συμβατο με το 99% των προγραμματων που κυκλοφορουν σημερα...και μην διαβασω κανεναν να γραφει οτι παλιωσε....ριχτε και μια ματια στο Market share:  http://thenextweb.com/microsoft/2012/09/01/windows-7-finally-overtakes-windows-xp-mac-os-x-overtakes-windows-vista/

Δημοσ.

@NOTIOS1981

Δεν μου φαίνεται να έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις.

Λες ότι κόβει δουλειές με τρίτους έχοντας ένα πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό. Καλά κάνει, δεν πειράζει. Υπάρχει εξέλιξη και τα πράγματα αλλάζουν.

Θα ανοίξουν δουλειές για προγραμματιστές και κατασκευαστές εφαρμογών, ίσως μπουν πιο δυναμικά οι οθόνες αφής στα σπίτια μας (δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά μπορεί να το συνηθίσουμε), κλπ.

Γενικά γίνεται θα λέγαμε πιο κλειστή η φάση. Είμαι υπέρ των κλειστών λειτουργικών. Ότι είναι κλειστό μπορεί να το πληρώνεις παραπάνω στο τέλος, αλλά είναι ελεγμένο και δουλεύει σίγουρα σωστά.

Συμφωνουμε αρκετα :)

Ναι να γινει λιγο πιο κλειστο αλλα μην αγγιξει και τα επιπεδα της apple.

Αυτο που πρεπει να κανει και ηταν το μεγαλο της λαθος ειναι να επιβαλει design patterns. Δεν μπορει ο καθε προγραμματιστης/software house να βαζει στον λειτουργικο οτι γουσταρει. Καπως ετσι κρασαρει ενα λειτουργικο με διαφορους drivers τυπου Deamon tools/vnc κτλ (δεν λεω για τους συγκεκριμενους) που μπαινουν στο λειτουργικο και επηρεαζουν το performance. επισης εκνευριστικα ειναι software-freeware που κοτσαρουν ενα καρο toolbars και addware. σχεδον ολα τα PC φιλων μου ειναι τιγκα απο τετοια αφου πατανε επομενο επομενο χωρις να διαβαζουν καν ή μερικα το βαζουν νταβατζιλικι.

Η μεγαλυτερη καταρα της MS παντως παραμενει η Registry και τα χυμα dll στο συστημα. Μου κανει τρομερη εντυπωση που ποτε δεν σκεφτηκε να το κανει σε μορφη Database και Per application ωστε να μην μενουν σκουπιδια στο λειτουργικο. Αποπειρες τυπου WinFS δυστυχως μειναν στα συρταρια :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Windows 8 και πρασινα αλογα...ενα ειναι το κορυφαιο λειτουργικο...win xp, λιτο, αξιοπιστο, συμβατο με το 99% των προγραμματων που κυκλοφορουν σημερα...και μην διαβασω κανεναν να γραφει οτι παλιωσε....ριχτε και μια ματια στο Market share:  http://thenextweb.com/microsoft/2012/09/01/windows-7-finally-overtakes-windows-xp-mac-os-x-overtakes-windows-vista/

για Pentium 4/D με 3gb ram και hdd καλό είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Και το civic του 95 είναι αξιόπιστο δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερο από το civic του 2008.

Επιπλέον σε ένα μηχάνημα με τετραπύρινο και 4GB RAM το λιγότερο τα XP είναι παντελώς άχρηστα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια εννοειται οτι με συγχρονο hardware επιπεδου ι5 και lga 1155 το win xp αναπαυεται εν ειρηνη...αν και περα απο το dx11 και games τυπου just cause 2 λογω συμβατοτητας, οσον αφορα το gaming και μονο δεν νομιζω οτι υπαρχουν τραγικες διαφορες.....επαναλαμβανω, μονο για Gaming!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια εννοειται οτι με συγχρονο hardware επιπεδου ι5 και lga 1155 το win xp αναπαυεται εν ειρηνη...αν και περα απο το dx11 και games τυπου just cause 2 λογω συμβατοτητας, οσον αφορα το gaming και μονο δεν νομιζω οτι υπαρχουν τραγικες διαφορες.....επαναλαμβανω, μονο για Gaming!!!

πάνω από 3GB ram τον πούλο (no comment για 64bit XP), Trim στους SSD τον πούλο...

να γράψουμε κι άλλες ελλείψεις?

δεν είναι μόνο το gaming, ακόμα κι αν έχεις "σύγχρονο" hardware και δεν ασχολείσαι με gaming πάλι δεν αξίζει να βάλεις XP όταν υπάρχουν τα 7 και τα 8...

Δημοσ.

Ποιο Game αξιοποιει αυτη τη στιγμη πανω απο 3 Gb ram φιλε μου? ξερεις πολλα???   οσο για τον ssd, εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει να περιμενω μερικα δευτερολεπτα παραπανω να φορτωσει το level.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...