Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά παίρνω αναγκαστικά μεγάλους δίσκους και το backup μου ουσιαστικά είναι να ξέρω τι έχω, ώστε αν γίνει κάτι να τα ξανακατεβάσω...

ασφαλώς μιλάω για music/tv series/movies/anime, όχι σοβαρά data...

Δημοσ.

με τοσο αρχειο ρε παιδια γιατι δεν στηνετε ενα file server . και εκει να χωνετε δισκους . Αλλα μηπως υπερβαλουμε λιγουλακι ... οκ καλη φαση το hd υλικο αλλα δεν νομιζω να αξιζουν ολες οι ταινιες να τις εχουμε σε hd. Η να το πω και διαφορετικα ποσε φορες θα τις δουμε και θα τις ξαναδουμε ....

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε για το τσιγάρο αξίζει να διακινδυνεύεις να πάθεις καρκίνο αλλά δες πόσοι καπνίζουν :P

τι να κάνουμε, συλλέγουμε hd movies/series/anime/music :-)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του κατακερματισμένου backup. Με την λογική πως με ένα (ξου ξου μακριά από μας) fail χάνεις λιγότερα πράγματα που πρέπει μετά να ξαναβρείς/κατεβάσεις, εφόσον δεν μιλάμε για unique υλικό. Προσωπικά ευτυχώς ξεφυγα από την αρχική κάψα και για την συλλογή τα κρατάω σε χαμηλότερη ποιότητα, ακόμα και σε δισκάκια, αλλά για κάποιον που θέλει σκληρούς, θα προτιμούσα περισσότερους και μικρότερους (ίσως portable) ή τέλος πάντων που να μην είναι όλοι την ίδια στιγμή συνδεδεμένοι. Ίσως και εσωτερικοί με κάποιο εξωτερικό dock.

Αρκεί βέβαια να μην είναι κάτι τέτοιο εξαιρετικά ασύμφορο οικονομικά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι το 1-1 backup, απο το πρώτο κιόλας byte. Ότι υπάρχει σε κάποιον δίσκο, υπάρχει και σε κάποιον άλλον, αν δύναται, άλλης παρτίδας/σειράς. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να τα φτύσουν ταυτόχρονα και οι δυο δίσκοι. 

Αυτήν την στιγμή οι δίσκοι χωρητικότητας 2-3 ΤΒ είναι σε ανεκτά επίπεδα, οπότε κάλλιστα μπορούν να αγοραστούν σε δυάδες. 

Και με την έλευση 5+ΤΒ δίσκων, οι τιμές θα πέσουν κι άλλο. 

Λύσεις του τύπου dvd, κατ εμέ είναι ασύμφορες, εκτός του ότι και τα δισκάκια έχουν τα θέματά τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...