nzvion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα προβλημα με ενα pc game to stupid invaders (2000)!Κρασαρει οταν παιζει καποια βιντεο,και παρολο που εψαξα στο δικτυο,βρηκα ενα πατσακι,το οποιο ομως λυνει αλλα προβληματα αλλα οχι αυτο!Η πλακα ειναι οτι κανεις δεν αναφερει το συγκεκριμενο θεμα!Μπορω να φορτωσω σωμενο παιχνιδι,και μετα να παιξει το βιντεο κανονικα,αλλα να κολλησει σε καποιο αλλο αργοτερα,αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο,οσο το γεγονος οτι παγωνει τελειως το συστημα,και χρειαζεται επανεκκινηση ο υπολογιστης!Eχω Windows XP/SP3FX-5900Παλιοτερα το ειχα παιξει ανετα,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν με Win ME...Υπαρχει καποια εντολη να μπορει καποιος να βγαινει απο το παιχνιδι,οταν εχει κολλησει εκτος απο το start,η το ctrl+alt+del.τα οποια σπανια πιανουν,στο θεμα,μηπως γλυτωνω την επανεκκινηση τουλαχιστον?Εχω βαλει compatibility win98/me,γιατι αλλοιως δεν ανοιγει καθολου!
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχει επιλογή hardware / software rendering, προτίμησε το software rendering. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις να θέσεις το CPU Affinity στο 1 cpu core (από το Ctrl+Alt+Del, -> task manager -> δεξί κλικ στο εκτελέσιμο του παιχνιδιού -> Set Affinity -> και επιλογή μόνο μίας CPU (στα XP νομίζω βάζεις 1 εκεί ή κάτι τέτοιο). Αν αυτό με το affinity δουλέψει, μετά πρέπει να βρεις ένα πιο μόνιμο τρόπο για να το θέτεις όταν ξεκινάς το παιχνίδι (πιθανότατα μέσα από κάποιο shortcut), γιατί η αλλαγή μέσω του task manager δεν είναι μόνιμη. Εναλλακτικά δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιο Virtual Machine με παλιότερο λειτουργικό. Το παιχνίδι διαβάζω ότι κρασάρει πολύ σε σύγχρονα μηχανήματα.
kajwbtfe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Υπαρχει καποια εντολη να μπορει καποιος να βγαινει απο το παιχνιδι,οταν εχει κολλησει εκτος απο το start,η το ctrl+alt+del.τα οποια σπανια πιανουν,στο θεμα,μηπως γλυτωνω την επανεκκινηση τουλαχιστον? Δοκιιμασε με ALT+TAB
nzvion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω για την προσπαθεια,αλλα τιποτα με ολα αυτα! Τουλαχιστον στο κυριως παιχνιδι δεν εχει προβλημα!Μονο αυτο με την αναγκη επανεκκινησης με προβληματιζει βασικα!
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ το δοκίμασα το παιχνίδι και όντως κολλάει. Στα vista που έχω στο laptop όμως μπορώ να πατήσω ctrl+alt+del και να κλείσω το game.exe από τις διεργασίες χωρίς επανεκκίνηση. Δοκίμασε να έχεις ήδη ανοιχτό το task manager μήπως και μετά με ALT+TAB μπορέσεις να το φέρεις μπροστά. Μια ερώτηση. Το παιχνίδι είναι στα Αγγλικά; Αυτό που δοκιμάζω είναι με Ρώσικους υπότιτλους και δεν καταλαβαίνω τι λέει.
nzvion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ το δοκίμασα το παιχνίδι και όντως κολλάει. Στα vista που έχω στο laptop όμως μπορώ να πατήσω ctrl+alt+del και να κλείσω το game.exe από τις διεργασίες χωρίς επανεκκίνηση. Δοκίμασε να έχεις ήδη ανοιχτό το task manager μήπως και μετά με ALT+TAB μπορέσεις να το φέρεις μπροστά. Μια ερώτηση. Το παιχνίδι είναι στα Αγγλικά; Αυτό που δοκιμάζω είναι με Ρώσικους υπότιτλους και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Θα το δοκιμασω και αυτο! Ναι οι υποτιτλοι ειναι αγγλικοι στο δικο μου! Ευχαριστω καλη χρονια με υγεια!
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Θέλω χάρη. Μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού έχει έναν φάκελο με το όνομα stitles και είναι οι υπότιτλοι. Θα ήθελα να τους ζηπάρεις και να μου τους στείλεις με pm ή να το ανεβάσεις κάπου και να μου στείλεις το link, είναι λίγα kb. Η Αγγλική έκδοση από τον θείο δεν έχει καθόλου γραμματόσημα και δεν την στέλνει το ταχυδρομείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα