frap73 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή η οδός είναι πάνω από τον περιφερειακό; Όχι ακριβώς επάνω... Link σε GoogleMaps από τη σελίδα τους.
magdalhnh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Από περιφερειακό, θα στρίψεις για hondos center ( Αυτή είναι η προέκταση Μακρυγιάννη ) και στον πρώτο δρόμο θα κάνεις αριστερά.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Λοιπόν για τον αποκωδικοποιητή που λέγαμε, τόυς έστειλα Μάιλ και με απάντησαν ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Βασικά εγώ το θέλω μόνο για τα κανάλια πιστεύω να κάνει δουλειά έτσι; τους ενσωματωμένους θα τους παίζει λέτε;
keysmith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Λοιπόν για τον αποκωδικοποιητή που λέγαμε, τόυς έστειλα Μάιλ και με απάντησαν ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Βασικά εγώ το θέλω μόνο για τα κανάλια πιστεύω να κάνει δουλειά έτσι; τους ενσωματωμένους θα τους παίζει λέτε; κρίμα.. που δεν παίζει ελληνικούς srt.. Πως θα μπορούσε να μην παίζει τους "ενσωματωμένους", αφού είναι.. "ενσωματωμένοι" (δηλαδή "εικόνα" μέσα στην εικόνα )
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στο e-shop ρώτησες για τον δέκτη; Εδώ υπάρχει το εγχειρίδιο του: http://www.apollo.eu/?doc=3 Υποστηρίζει srt υπότιτλους αλλά δεν αναφέρει σε ποιες γλώσσες. Γράφει επίσης ότι έχει 24 μηνες εγγύηση, ενώ το e-shop δίνει 1 χρόνο
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε συ τους ρώτησα και με είπαν ότιδεν υποστηρίζει.βρήκα απο το eBay στα ίδια λεφτά
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στο e-shop ρώτησες για τον δέκτη; Εδώ υπάρχει το εγχειρίδιο του: http://www.apollo.eu/?doc=3 Εδω http://www.apollo.eu/binary/file/?src=fc76dbd0c400ba071d24993f190e3b06/HOBGZDYE.pdf Λετε να μην εχει και Ελληνικη γλωσσα στο EPG; Δεν μπορουσαν να φερουν ενα απο τα αλλα (115-116-120), τα δυο πρωτα ειναι πιο ομορφα, και ολα αυτα τα 3 εχουν max power consumption 6w ενω το 121 εχει 8. Μικρο το κακο, ελπιζω μονο να μην ζεσταινεται πολυ το καλοκαιρι. Σε αναμονη και εγω να παραλαβω.
MasterX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδες, ο κολλητος ενδιαφέρεται για τον δισκο KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120 GB SATA3 2.5'' RETAIL ειναι καλος πιστευετε; εχει μια μητρική ASUS P5K που απ'οτι βλεπω υποστηριζει SATA2..αξιζει να τον παρει για αυτη τη μητρική;; θα δει καλες ταχυτητες και διαφορα απο τον απλο μηχανικο δισκο που εχει τωρα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απ' οτι βλεπω ακομα δεν εχουν παραλαβει κομματια, θα περιμενουμε καιρο ισως, επαναληψη προβλεπω της ιστοριας αυτων που ειχαν παραγγειλει το NAS...
trolaro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παιδια αξιζει η SAMSUNG T24B300 23.6'' MONITOR TV FULL HD BLACK να την αγορασω;;;
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Εδω http://www.apollo.eu/binary/file/?src=fc76dbd0c400ba071d24993f190e3b06/HOBGZDYE.pdf Λετε να μην εχει και Ελληνικη γλωσσα στο EPG; Δεν μπορουσαν να φερουν ενα απο τα αλλα (115-116-120), τα δυο πρωτα ειναι πιο ομορφα, και ολα αυτα τα 3 εχουν max power consumption 6w ενω το 121 εχει 8. Μικρο το κακο, ελπιζω μονο να μην ζεσταινεται πολυ το καλοκαιρι. Σε αναμονη και εγω να παραλαβω. Το παρέλαβα σήμερα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Μεταλλική κατασκευή και πολύ καθαρή εικόνα στην οθόνη. Δοκίμασα και 2-3 ταινίες brip 720p με ελληνικούς srt και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους παίξει. Άλλωστε ακόμη και στο μενού το αναφέρει ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης η συσκευασία αναφέρει για 24 μήνες εγγύηση... θα την κρατήσω και αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα