privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Alla ena videaki gia to XIII.Pantws ayta ta cel based grafika tou einai poly elkystika.Na doume kai apo gameplay ti 8a leei Download
Jastonas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 wow! eida trailer! re seis ti einai auto? koryfh! anypomonousa na bgei ena tetoio game! koryfh ta graphics! anarwtiemai an 8a exei megales apaithseis to game! fantazomai pws tetoia games (me tetoia graphics) einai pio dyskolo na ftiaxtoun, alla pio eukola shkwnontai apo ena cpu. anyway... kana demo yparxei!? cant wait to play some of XIII!
pseira Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 De kserw an einai pio eukola na ta sikwsei o cpu afou oli ti douleia prepei logika na tin kanei i GPU. Prepei na skiastei kanonika i skini kai meta ta antikeimena pou einai na skiastoun me texniki cel, na ypostoun mia epeskergasia wste ta paraplisia xrwmata na apeikonizontai me ena eniaio xrwma kai na dinetai i eikona tou cartoon! pantws to trailer leei!!!!!!!
privateer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Allo ena videaki http://www.3dgamers.com/dl/games/xiii/xiii_trailer3.zip.html
Jastonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 ax teleioooo! re seis, mporeite na proteinete kana allo game me wraia cartoonistika grafika? mono adventures yparxoun me tetoia graphics? p.x. ... etsi perierga grafika, h toulaxiston psilocomixoeides eixe to comix zone! to opoio to xw katebasei se abandonware sites alla den paizei. zhtaei cd:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.