Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ποια ειναι τα πιο σοβαρά θεματα που μιλάτε, αν υπάρχουν ufo και πότε οι Ρώσοι θα κατακτησουν την Τουρκία και θα μας δώσουν την Πόλη;
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ποια ειναι τα πιο σοβαρά θεματα που μιλάτε, αν υπάρχουν ufo και πότε οι Ρώσοι θα κατακτησουν την Τουρκία και θα μας δώσουν την Πόλη; Ειναι δυσκολο να καταλαβει ενας απλος κοινος θνητος το τι εννοουμε εμεις σοβαρα θεματα 1
qsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον παιδες, μας ειχαν πει οτι επειδη θα φοραγαμε στρατιωτικά άρβυλα πολλα χρονια, μπορει να παρει λιγο καιρο μεχρι να ξαναδουμε τριχα στις γαμπες μας, ομως εχουν περασει σχεδον 10 χρονια απο τοτε που εβαλα τελευταια φορα αρβυλο και δεν εχω δει ουτε τριχα (ενω μικρος ημουν δασος) και αρχιζω να ανησυχώ. Βλεπω και τον πατερα μου που ουτε αυτος εχει τριχες (και τωρα μεγαλος που ειναι) για τον ιδιο λογο και ηρεμω καπως απλα θελω να ξερω εαν θα με παει ετσι για την υπολοιπη ζωή μου ή εαν και ποτε προκειται να ξαναφυτρωσουν. Θενξ ιν αντβανς! εγω περισυ το χειμωνα που ημουν φανταρος ειχα σταματησει να βγαζω τριχες γυρω απο τους καρπους κυριως λογω ισοθερμικων αλλα και της μακρυμανικης πλεον ομως εχουν επανελθει αυτο με την αρβυλα ομως δεν το ειχα , το βασικο θεμα που ειχα ειναι οτι δεν ενιωθα τις ακρες των μεγαλων δαχτυλων για πολλους μηνες
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εγω περισυ το χειμωνα που ημουν φανταρος ειχα σταματησει να βγαζω τριχες γυρω απο τους καρπους κυριως λογω ισοθερμικων αλλα και της μακρυμανικης πλεον ομως εχουν επανελθει αυτο με την αρβυλα ομως δεν το ειχα , το βασικο θεμα που ειχα ειναι οτι δεν ενιωθα τις ακρες των μεγαλων δαχτυλων για πολλους μηνες Α, κατάλαβα... Δηλαδή εγώ δεν πρόκειται να ξαναβγάλω ποτέ τρίχες..... Κι εμας τον πρωτο μηνα μας ειχαν γινει τα ποδια χαλια απο τις φουσκαλες και τα χτυπήματα αλλα μετα εφτιαξαν (ή να το θεσω καλυτερα, τα συνηθίσαμε)
qsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 πρεπει να εχει να κανει και με το ποσο ευαισθητο δερμα εχεις (εγω δηλαδη ημουν ετσι σε ενα 3-4μηνο μολις, μολις σηκωσαμε μανικια για καλοκαιρι αρχισαν να ξαναβγαινουν και πλεον ειναι πιο πυκνες απο ποτε ) , σιγουρα η συνεχης τριβη επι χρονια κανει τα πραγματα πιο δυσκολα ισως ομως θα επρεπε να παρεις και τη γνωμη καποιου δερματολογου αυτο ομως πιστευω οτι ειναι ισως το πιο ασημαντο προβλημα που μπορει να εχει καποιος απο τις αρβυλες
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 πρεπει να εχει να κανει και με το ποσο ευαισθητο δερμα εχεις (εγω δηλαδη ημουν ετσι σε ενα 3-4μηνο μολις, μολις σηκωσαμε μανικια για καλοκαιρι αρχισαν να ξαναβγαινουν και πλεον ειναι πιο πυκνες απο ποτε ) , σιγουρα η συνεχης τριβη επι χρονια κανει τα πραγματα πιο δυσκολα ισως ομως θα επρεπε να παρεις και τη γνωμη καποιου δερματολογου αυτο ομως πιστευω οτι ειναι ισως το πιο ασημαντο προβλημα που μπορει να εχει καποιος απο τις αρβυλες Κοιτα, αρβυλα φοράω εδω και 13 χρονια καθημερινά στην δουλειά οποτε μαλλον δεν θα βγουν ποτε οι τριχες. Οσον αφορα τα αλλα προβλήματα εχουν υποχωρήσει σχεδον ολα, αν και το κολυμπι με τα αρβυλα ειναι επώδυνο οσο δεν παει. Οι τρίχες ειναι ομως που με νοιαζουν......
qsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μαλλον πρεπει να το κανεις οπως ενας Ανχης που ειχαμε , ο οποιος εσκαγε για δουλεια με σαγιοναρες και βερμουδα
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μαλλον πρεπει να το κανεις οπως ενας Ανχης που ειχαμε , ο οποιος εσκαγε για δουλεια με σαγιοναρες και βερμουδα ΛΟΛ. Μονο που εγω ειμαι στα ΟΥΚ και σαγιονάρα στο ταχύπλοο δεν λέει
headbanger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ναυτικό δήλωσες. ΟΥΚ ακούω. Τι σχολείο είρε ρε Μπρικ,ν σε πω τον πόνο σου και το ριζικό σου κομάντο.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ΛΟΛ. Μονο που εγω ειμαι στα ΟΥΚ και σαγιονάρα στο ταχύπλοο δεν λέει Εκεί στα ΟΥΚ πάντως έχετε άφθονο χρόνο για πάρλα φαίνεται. Κάνετε εκπαίδευση για να κοιμόμαστε ήσυχοι ή ασχολείστε με τρίχες;
brickoman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ναυτικό δήλωσες. ΟΥΚ ακούω. Τι σχολείο είρε ρε Μπρικ,ν σε πω τον πόνο σου και το ριζικό σου κομάντο. Βρε συ, τα ΟΥΚ τι ειναι; Ειδικη δυναμη του ΝΑυτικου. Εκεί στα ΟΥΚ πάντως έχετε άφθονο χρόνο για πάρλα φαίνεται. Κάνετε εκπαίδευση για να κοιμόμαστε ήσυχοι ή ασχολείστε με τρίχες; Οχι οτι εχω τελειώσει τα ΟΥΚ εδω και 4 χρονια αλλα τελος παντων.........
headbanger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Βρε συ, τα ΟΥΚ τι ειναι; Ειδικη δυναμη του ΝΑυτικου. Οχι οτι εχω τελειώσει τα ΟΥΚ εδω και 4 χρονια αλλα τελος παντων......... Μια χαρά γνωρίζω τι είναι τα ΟΥΚ από 1ο χέρι. κατάγομαι από μιλιτιραστική οικογένεια. Οι δικοί μου συγγενείς αποστρατεύτηκαν τα 90ς από εκεί. 2010 αποφοίτησες; νταξ είσαι. Αν δεν απατώμαι μέχρι το 155-156 σχολείο τα πράγματα ήταν σκατά. όχι ότι τώρα είναι εύκολα μην με πάρεις λάθος. Μπράβο σου. Κριμα που όταν υπηρέτησα εγώ δεν πέρνανε κληρωτούς ήθελα να δοκιμάσω αντοχές μου. Βέβαια τέτοια προσωπικά τεστ με φθάσανε εδώ σε τέτοια ηλικία χεχε. Έφυγα λίγο οφφ τόπικ αλλά ας με συνχωρέσουν οι μοντεράτορες.
brickoman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά γνωρίζω τι είναι τα ΟΥΚ από 1ο χέρι. κατάγομαι από μιλιτιραστική οικογένεια. Οι δικοί μου συγγενείς αποστρατεύτηκαν τα 90ς από εκεί. 2010 αποφοίτησες; νταξ είσαι. Αν δεν απατώμαι μέχρι το 155-156 σχολείο τα πράγματα ήταν σκατά. όχι ότι τώρα είναι εύκολα μην με πάρεις λάθος.Μπράβο σου. Κριμα που όταν υπηρέτησα εγώ δεν πέρνανε κληρωτούς ήθελα να δοκιμάσω αντοχές μου.Βέβαια τέτοια προσωπικά τεστ με φθάσανε εδώ σε τέτοια ηλικία χεχε.Έφυγα λίγο οφφ τόπικ αλλά ας με συνχωρέσουν οι μοντεράτορες. Έχεις πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα