Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες, μας ειχαν πει οτι επειδη θα φοραγαμε στρατιωτικά άρβυλα πολλα χρονια, μπορει να παρει λιγο καιρο μεχρι να ξαναδουμε τριχα στις γαμπες μας, ομως εχουν περασει σχεδον 10 χρονια απο τοτε που εβαλα τελευταια φορα αρβυλο και δεν εχω δει ουτε τριχα (ενω μικρος ημουν δασος) και αρχιζω να ανησυχώ. Βλεπω και τον πατερα μου που ουτε αυτος εχει τριχες (και τωρα μεγαλος που ειναι) για τον ιδιο λογο και ηρεμω καπως απλα θελω να ξερω εαν θα με παει ετσι για την υπολοιπη ζωή μου ή εαν και ποτε προκειται να ξαναφυτρωσουν.

Θενξ ιν αντβανς!

Δημοσ.

δηλαδή θες να πεις ότι αν φοράω για κάποιον καιρό αρβύλες δεν θα ξαναφυτρώσει τρίχα;;;;

TEΛΕΙΑ!!!!!!!

Νεροφαλότσες να δοκιμάσεις, που είναι και ιν..;ρ

Δημοσ.

Ρε μπρικομαν καταρχάς σου εύχομαι το μοναδικό πρόβλημα της ζωής σου να είναι αν θα έχεις τρίχες στις γάμπες :)

Η τριχοφιυα γενικά είναι κληρονομική, είτε μιλάμε για μαλλιά είτε γέννια, είτε τρίχες στο σώμα.Επομένως αφού ούτε ο πατέρας σου έχει λογικά μην περιμένεις να δεις ούτε εσύ τρίχες σε εκείνο το σημείο.

Και τα 10 χρόνια είναι πολλά συνήθως 4-5 χρόνια max νομίζω αργεί η ανάπτυξη δλδ θα έπρεπε ήδη να είχες.

Δημοσ.

brickoman πρέπει να είναι πολύ καλό αυτό που πίνεις φίλε .. :)

Ή να σε φρίκαρε, οπότε με προσοχή,,

Αν μετά το στρατό σταμάτησες να φοράς και παντελόνια, τότε θα ξαναφυτρώσουν τρίχες..

Αλλιώς δε νομίζω. Και το παντελόνι στα σημεία που τρίβεται περίπου την ίδια δουλειά κάνει (γάμπες-γόνατα-μοιρός).
Εκτός αν έρθει στη μόδα ξανά η καμπάνα.. :D

Δημοσ.

δηλαδή θες να πεις ότι αν φοράω για κάποιον καιρό αρβύλες δεν θα ξαναφυτρώσει τρίχα;;;;

TEΛΕΙΑ!!!!!!!

Κοιτα, για 4 χρονια λογικο μου ακουγεται να μην βγουν για λιγο αλλα το θεμα ειναι να βγουν καποτε.....

Άλλοι ανησυχούν για το κεφάλι κ άλλος για την γάμπα :P

Άμα τα έχεις πολλά επάνω κάνε μια μεταφορά κάτω :P

Λολ κατσε μισο λεπτο να κανω την μεταφορα :P

Ρε μπρικομαν καταρχάς σου εύχομαι το μοναδικό πρόβλημα της ζωής σου να είναι αν θα έχεις τρίχες στις γάμπες :)

Η τριχοφιυα γενικά είναι κληρονομική, είτε μιλάμε για μαλλιά είτε γέννια, είτε τρίχες στο σώμα.Επομένως αφού ούτε ο πατέρας σου έχει λογικά μην περιμένεις να δεις ούτε εσύ τρίχες σε εκείνο το σημείο.

Και τα 10 χρόνια είναι πολλά συνήθως 4-5 χρόνια max νομίζω αργεί η ανάπτυξη δλδ θα έπρεπε ήδη να είχες.

Προς το παρον ειναι το μοναδικο μου προβλημα. Ομως οπως ειχα πει πριν μπω στην σχολη ημουν δασος κατω στις γαμπες.

brickoman πρέπει να είναι πολύ καλό αυτό που πίνεις φίλε .. :)

Ή να σε φρίκαρε, οπότε με προσοχή,,

Αν μετά το στρατό σταμάτησες να φοράς και παντελόνια, τότε θα ξαναφυτρώσουν τρίχες..

Αλλιώς δε νομίζω. Και το παντελόνι στα σημεία που τρίβεται περίπου την ίδια δουλειά κάνει (γάμπες-γόνατα-μοιρός).

Εκτός αν έρθει στη μόδα ξανά η καμπάνα.. :D

Τζιν τονικ πινω. :P Ε, και πιο παλια που ημουν δασος, δεν φοραγα παντελονια; Ισα-ισα φοραγα κατι δερματινα και θα επρεπε να ηταν χειροτερο....

Μην ανησυχείς, και να μη βγουν υπάρχουν πάντα διέξοδοι

https://www.youtube.com/watch?v=bc80tFJpTuo

πλακίτσα ε. no offense ;)

:confused:

Δημοσ.

TEΛΕΙΑ!!!!!!!

α ωστε γι αυτο βλεπω συνεχεια γκομενες με αρβυλα τωρα τελευταια....

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως αν είναι αυτό που σε αγχώνει, ο τόξο σε χλατσώνει και χωρίς τρίχες. Οπότε chillax :)

Ηταν αναγκη τωρα να αναφερεις τον Τοξο; Θα βγει σε λιγο να μου πει να ξυριστω ολόκληρος γιατι οπως λεει ετσι ειμαι dekavle.....

Δημοσ.

σε λαθος φορουμ ρωτάς, καλύτερα σε κανα defencenet που έχει περισσότερους αρβυλοφόρους.

Εκει μιλαμε για πιο σοβαρα ζητηματα..... εαν ειναι κανας παλιος εδω που εχει κανει 3 χρονια θητεία ας με φωτίσει με τα φώτα του!

Δημοσ.

3 χρονια θητεια ειχε κανει ο παππους μου.

Και ο πατέρας μου και ο θείος μου. Ο παππούς σου θα ήταν στον ελληνοϊταλικο οπότε θα του πήγε 3 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...