crmaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εχθες κατεβασα σε default και μου το ξαναεκανε Η μητρικη μου P67 δεν υποστηριζει την gpu του I5 μου οποτε δε μπορω να το κανω Μολις εκανα και 1 ωρα τεστ με το Occt. Υπαρχει κατι περιεργο? Μου εβγαλε ολα no errors. Η ταση -12v γιατι ειναι στο -4,κατι? και η -5v στο -6,01? πειραζουν αυτα? Η -12V δε χρησιμοποιείται πια (και το -4 είναι λάθος βασικά, μην βλέπεις καθόλου τις ενδείξεις του bios από όπου παίρνουν data όλα αυτά τα προγράμματα) και η -5 δεν υπάρχει στα τροφοδοτικά εδώ και κάτι χρόνια. Αν θες να δεις αν το PSU είναι ΟΚ (που κατά 99% δεν έχει το πρόβλημα αυτό μιας και είναι made by Seasonic) αγόρασε ένα πολύμετρο των 5 ευρώ και την ώρα που τρέχει το OCCT το PC σου πάρε ένα κενό/αχρησιμοποίητο 4pin Molex connector και βάλε το μαύρο καλώδιο του πολυμέτρου στο μαύρο καλώδιο του Molex και το κόκκινο του πολυμέτρου στο κίτρινο του Molex. Εκεί θα δεις τα 12V. Για τα 5V μαύρο και κόκκινο στο Molex. Και ανάποδα να τα βάλεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο απλά θα βλέπεις αρνητικές τάσεις 3
rfc Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Και δε χρειαζεται να τρεχει occt. τις βλεπει και ετσι
jsiskos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Και δε χρειαζεται να τρεχει occt. τις βλεπει και ετσι Το οcct πρέπει να τρέχει για να δει τις τάσεις υπό φορτίο.
rfc Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τις τασεις τις βλεπεις χωρις φορτιο λεμε..... τις εντασεις βλεπεις με φορτιο.... ξαναλεμε
jsiskos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Και τάσεις βλέπεις με φορτίο για τυχόν voltage drops. Εμένα μου μυρίζει πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Το "θυμαμε" στην υπογραφή σου γράφεται θυμάμαι
rfc Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αν ειχε voltage drops...... θα τοξερε ηδη, μην ανησυχεις
spaka279 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τυχαινει να εχω καλο πολυμετρο και μετρησα τις τασεις. Με το Occt ανοιχτο Full και κλειστο 5.02V σταθερα. Και επισης το ιδιο με τα 12.02v σταθερα. Αν αυτη ειναι ενδειξη οτι το τροφοδοτικο ειναι ok πιστευω ο crmariw ξερει καλυτερα απο ολους να μας πει. Τωρα δεν εχω παρα κανω μια εγχειρηση την gtx295 μου...
spaka279 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δανειστηκα απο ενα φιλο μια GTX260 και κανω δοκιμες. Οχι απλα δεν εχει κολλησει μεχρι τωρα αλλα δειχνει να τα πηγαινει και καλυτερα απο την gtx295 μου(οσο αφορα το fsx). Τωρα θα την κρατησω αυτη μεχρι τη Παρασκευη για να σιγουρευτω και ειμαι σε ψαξιμο νεας καρτας..Βρηκα μια gtx560TI στα 100 ευρω. Καμια γνωμη κανεις?
Oroku Saki Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αυτη η ψυκτρα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Corsair-Hydro-Series-H60-2013-edition-CW-9060007-WW.htm ειναι καλη για overclock ? Σε stock clock θα δω μεγαλη μειωση στις θερμοκρασιες?? Χωραει σε ολα τα κουτια? Εχω τον 2500κ 3,3ghz η μητρικη ειναι ASUS P5 P67 LE καρτα γραφικτνω εχω την MSI GTX 560 TI TWIN FRONZ II OC 2 GB και μνημες εχω 12 gb ddr 3 1600 mhz corshair. ειναι καλη για overclock? Χωρις overlock θα δω μεγαλη μειωση στις θερμοκρασιες?
Oroku Saki Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Eιναι καλη για overclocking στα 4.5 ghz? Χωρις overclock θα δω μεγαλη πτωση στις θερμοκρασιες με αυτη την ψυκτρα? Αξιζει να παρω αυτην η να παρω καποια καλυτερη?
Oroku Saki Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Να μην φτανει τα 100 ευρω. Μεταξυ 50 και 100. Εψαξα και διαβασα κριτικες για αυτη την ψυκτρα και ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλη. Την εχει δοκιμασει καποιος απο εδω μεσα να μου πει τη γνωμη του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα