spaka279 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τωρα αυτες ειναι οι ρυθμισεις μου (οχι αυτες με τις οποιες ειχα προβλημα) Frequency Settings Cpu multiplier x42 BCLK/DMI/PEG Clock Ratio Enable BCLK/DMI/PEG Frequency [1000] 100.0Mhz Extreme Memory Profile Disable System Memory Multiplier [16,00] Internal CPU PLL Overvoltage Enabled Real Time Ratio in OS Disabled Intel Turbo Boost Disabled Voltage Settings Load-Line Calibration Auto Dynamic Vcore Normal (το αφησα Normal και νομιζω ειμαι γυρω στο 1.344v. Να δοκιμασω να αφαιρεσω ταση ή να το αφησω ετσι?) DRam Voltage 1,600v CPU PLL Auto Τις μνήμες γιατί τις τρέχεις στα 1.6v ;;;θα δουλεψουν στα 1600 με 1.5v? Βλεπεις καποιο προβλημα?
TEOKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 θα δουλεψουν στα 1600 με 1.5v? Βλεπεις καποιο προβλημα? Μα οι vengeance ειναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να δουλεύουν με 1.5v. Τσάμπα τις ζορίζεις. 1
spaka279 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ευχαριστω ρε παιδια! Τις κατεβασα στο 1,5v τωρα και τρεχω prime95 blend test. Ολα δειχνουν μια χαρα μεχρι τωρα. Λετε να ηταν και αυτο ενας υποπτος για το προβλημα που ειχα?
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 E οι vengeance δεν φημίζονται για τις ανοχές τους.
spaka279 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Λοιπον... Ξαναειχα το ιδιο προβλημα. Γυρισα και optimal defaults και μου το εκανε παλι...ειμαι μες τα νευρα... αρα 99% ειναι η gpu. μιας και δε συντρεχει θεμα θερμοκρασιων υπαρχει λογος να την ανοιξω και να αλλαξω παστες κτλ; ή κατευθειαν κοιταω για αλλη;
spaka279 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλημερα παιδια! Μιας και ειμαι πιο ηρεμος τωρα να περιγραψω λιγο την κατασταση... Εχθες ειχα τις ρυθμισεις οπως τς εχω ποσταρει πιο πανω ( με διορθωμενη τη ταση των RAM). Λιγο πριν απογειωθω τρωω ενα μαυρισμα οθονης. Τραβαω ενα reset to defaults κα επαναφεροαι στα 3.3ghz και ολες τις μαμα ρυθμισεις. Μετα απο 3 ωρες πτηση επανω στη προγειωση παλι τα ιδια και μαλιστα επειδη ημουν στο teamspeak μπορουσα να μιλησω κανονικα (για λιγο ακομα) Επισης σχεδον αμεσως μου τα παιδια οτι με βλεπουν κολλημενο. Ολα δεχνουν GPU αλλα πρεπει να εξαλειψω την πιθανοτητα του να αγορασω μια να τη καρφωσω πανω και να παθω παλι κανα πατατρακ... To overclock σιγουρα δε φταιει αλλα το να εκανα καποια ζημια με το overclock στη mobo ή τις μνημες δε ξερω... Να γονατιζει το τροφοδοτικο? δε νομιζω, ειναι ενος ετους 850w και νομιζω ειναι αξιοπιστο... Να παθαν κατι οι μνημες? ετρεξα κανα 2ωρο memtest86 και δε βγαζουν βλαβη... Πρεπει να βρω μπορεσω να βρω μια αλλη καρτα γραφικων για να κανω δοκιμες...
spaka279 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 οσο ειχες τις μνημες 1.60 κολλησες καθολου? Πολλες φορες. προχθες τις κατεβασα το 1,5v
TEOKOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να δουλεψεις-στρεσαρεις με την ενσωματωμένη gpu για λίγο διάστημα 1
spaka279 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Σε defaults κολλας? Εχθες κατεβασα σε default και μου το ξαναεκανε Δοκίμασε να δουλεψεις-στρεσαρεις με την ενσωματωμένη gpu για λίγο διάστημα Η μητρικη μου P67 δεν υποστηριζει την gpu του I5 μου οποτε δε μπορω να το κανω Μολις εκανα και 1 ωρα τεστ με το Occt. Υπαρχει κατι περιεργο? Μου εβγαλε ολα no errors. Η ταση -12v γιατι ειναι στο -4,κατι? και η -5v στο -6,01? πειραζουν αυτα?
spaka279 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 <p> update bios ειπες εχεις κανει?</p> Εχω κανει. Αν δε κανω λαθος εβαλα το F7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα