Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχω εδω και ενα χρονο εναν 2500k ο οποιος ειναι με τη μαμα ψυχτρα και δουλευει στα 3.3ghz..

Ψαχνωντας εδω στο site ειδα ειναι πανευκολο (χωρις να πειραχτουν οι τασεις, αν κανω λαθος διωρθωστε με) να τον ανεβασω στα 4.5ghz. (Δεν θα δοκιμασω για παραπανω)

Τωρα ψαχνω για ψυχτρα και θελω να ξερω με ποια μικροτερου κοστους ειμαι καλυμενος. Οχι οτι θα παρω την "ελαχιστη" αλλα επειδη δεν ειμαι για περιτα εξοδα δε θελω να κανω υπερβολες.

Εβαλα μαλιστα και μια αγγελια για καμια corsair a70 αλλα δε βλεπω φως και ψαχνω για αντιστοιχες.

Η μητρικη μου ειναι gigabyte p67a ud3 b3 και οι μνημες corsair vegeance 4x 2 gb.

τα αναφερω γιατι ειδα οτι η a70 χωραει τσιματσιμα διπλα απο τις μνημες

Ευχαριστω

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεχασα να ανεφερω πως η χρηση αυτου του pc ειναι καθαρα για Flight Simulator. Ο λογος που θελω να ανεβασω την ταχυτητα ειναι για να παρω λιγο περισσοτερα fps, ειδικα στο approach.

Moviemaker ευχαριστω. Στη φωτο δειχνει μονο τον εναν ανεμιστηρα. Ο αλλος ειναι απο πισψ αλλα δε τον βλεπω?

Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις λινκ για την hyper212 απο κανα ελληνικο καταστημα γιατι ψαχνω στα γνωστα και δε βρισκω. Αν υπαρχει προβλημα για λογους διαφημισης στειλε pm

Δημοσ.

Κοίτα ο επεξεργαστής σου είναι ικανά δυνατός,ίσως να έπρεπε να δοκιμάσεις κ μια άλλη κάρτα αν θέλεις αρκετά fps.

Είναι πολύ cpu intensive το fs και επωφελείται αρκετά από τα ψηλά ρολόγια.

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω αλλά πόσα fps μπορεί να πάρει με o/c και πόσα με μια κάρτα γραφικών ? έχουμε κανένα δεδομένο ? άσε που πάντα κατά την γνώμη μου δεν φτάνει μια καλή ψήκτρα για έναν υπολογιστή πουσαρισμενο σε συνεχή χρήση.

Εχω δει 1155 που δεν πουσαριστικε και αρκετά,με καλη ψήκτρα κ θερμοκρασίες να εχει αλλάξει το χρώμα του νικελ στηρίγματος του επεξεργαστή και να εχει γίνει μπλαβι σαν τους λαιμούς των εξατμίσεων.. και επειδή αυτό πιανει με μεταλλικές βιδες γύρω απο τις τρύπες η μητρική να εχει αρχίσει να υφίσταται το φαινόμενο της φρυγανιάς... να αλλοιώνεται το χρώμα της και να ξεραίνεται..

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/417047/Xigmatek-Gaia-SD1283.html

http://www.skroutz.gr/s/2090835/Xigmatek-Dark-Night-SD1283-Night-Hawk-Edition.html?from=autocomplete&keyphrase=xigmatek+dark+knight

η πρωτη απο τις καλες τις κατηγοριας της.για να μην πω η καλυτερη.

Την δευτερη την εχω εγω.δεν εχω δει πανω απο 42 βαθμους οσο και να παιζω.

δεν ξερω σε περιπτωση oc τι θα γινει ομως .ισως τα παιδια ξερουν καλυτερα.τωρα για fps συμφωνω οτι σιγουρα μια καλυτερη καρτα θα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη!

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδια

Λοιπον βρηκα ψυχτρα , μια Coolermaster V6GT η οποια απο οτι καταλαβα και ταιριαζει στον ι5 s1155 και κανει για την δουλεια που την θελω. Δηλαδη να κανω overclock μεχρι τα 4.5

Θα συμφωνησω και γω με το Δεινοσαυρο οτι το fsx ζηταει τρελους πορους απο την cpu και οχι τοσο απο την καρτα γραφικων. Αυτο & βασει  γνωμεων του forum (HvaCC) που ειμαι & εχει σχεση με το  Flight SImulator.

Τωρα εχω καποιες αποριες οσο αφορα το overclock αλλα δε ξερω ειναι offtopic αν ρωτησω εδω...

Διαβασα καποια αλλα σχετικα posts αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κατεληξα στο οτι απλα μπαινω bios και ανεβαζω  το multiplier στο 45 ή χρειαζονται πιο συνθετα πραγματα. Sorry αν ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο overclock.

Επειδη δεν εχω ακομα την ψυχτρα στα χερια μου, κατεβασα μια ολα τα προγραματα που καταλαβα οτι χρειαζομαι. CPU-Z  HWMonitor  RealTemp και IntelBurnTest. Με στοκ 3.3ghz και στοκ ψυχτρα Εκανα ενα standart test (οχι maximum) και ειδα καποια παραξενα πραγματα. Η θερμοκρασια εφτασε max σε καποιους core 79 80 82C.Δεν ειναι πολλυ?

Η συχνοτητα του επεξεργαστη συμφωνα με το cpuz ηταν πεσμενη 1.6ghz (προφανως απο οτι καταλαβα για λογους εξοικονομησης ενεργειας) αλλα το περιεργο ειναι οτι ανεβηκε και μεχρι 3.8 καποια φαση.

Επισης το test κρατησε μονο 164sec ρωταω γιατι διαβασα κατι για ολο το βραδυ οτι το αφηνουν.

Sorry για το πολυ mpla mpla

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...