Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να χτίσω ενα δευτερο σύστημα για το σπίτι.

Διαθετουμε κουτια, τροφοδοτικά, δίσκους, εναν Phenom x6 1090T, έναν Phenom X2 555, μια Gigabyte 890GPA-uD3H, και 4x2GB 1333 Ram.  

Και εδώ θέλω την γνώμη σας. Να πάρω μια φτηνη μητρική για τον 555 και 8gb φτηνες ddr3 1333,και να αφήσω τον 1090 ως έχει

ή

Να πάρω μια καλύτερη Am3+ μητρική και ψηλότερα χρονισμένες μνήμες και να κοτσάρω τον 1090T πάνω?

Κλινω στην δεύτερη λύση για να υπάρχει μια βάση για Piledriver όταν με το καλό γιατι η τωρινή δεν υποστηρίζει.

Και άν ναι τι μητρική να πάρω και τί μνημες?

Κύρια μελήματα μου η σταθερότητα καθώς το σύστημα θα είναι ανοιχτό για 16 ωρες το 24ωρο.

Μπορώ να διαθέσω περίπου απο 100 για την πρώτη και μέχρι 200 ευρώ ίσως και λίγο παραπάνω αν πάμε για την δευτερη λύση με 16gb μνήμη.

Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις υποδείξεις.

Δημοσ.

για τα 140 ευρο ειναι παρα πολυ καλη εγω λεω.δεν την λες και ακριβή αν σκεφτεις οτι σε ιντελ παίρνεις ουτε καν τα μισα σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

αν πας στην sabertooth να ξερεις οτι η μνημες λογο cpu θα παιζουν στα 1600.πρεπει να τις κλοκαρις για να παιξουν στα 1866.

Δημοσ.

ναι.αλλα η μητρικη σε αφηνει να τις τρεχεις χωρεις να πειραξης τον επεξεργαστη στα 1600 και ας εχει κοντρολερ στα 133.μετα πας σε oc που σου δηνει η μητρικη επιλογή.εμενα ετσι μου το εκανε.αλλα εγω ειμαι και κολκαρισμενος οποτε ετσι και αλιος δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.

Η 890gpa εχει ενσωματωμένο τσιπάκι radeon 4290 που φτάνει και περισσευει. Υπάρχει και κάρτα γραφικών ετοιμοπόλεμη για το άλλο αν χτιστεί.

Δημοσ.

Red devil και αυτη ειναι καλή περίπτωση αρκεί να βρεις καποιο revision της μητρικής που να υποστηρίζει load line calibratiοn. Οπου ρωτησα έχουν το rev1.

Δημοσ.

Καμιά μητρική από τις παραπάνω να μην πάρεις !!

Οτι γράφει EXTREME 3  έχει 4+1 φάσεων κύκλωμα τροφοδοσία επεξεργαστή και δεν είναι και ότι καλύτερο !

Η SABERTOOTH REV. 1. έχει θεματάκια με vdroop σε καταστάσεις overclock ! και το rev 2.0 είναι πανάκριβο!

Όλες οι άλλες FXA-D3 που προτάθηκαν είναι ακατάλληλες για πολλούς λόγους !

Γνώμη μου είναι πως αγοράζεις GIGABYTE 970A-UD3  στο REV 1.2  για να έχεις καλό LLC , 8+2 φάσεις τροφοδοσίας , ψύξη στα mossfets με 88€

Και αγοράζεις KINGSTON 8GB BEAST DDR3 1866Mhz με 39€

Ο 1090T τρέχει default τις μνήμες στα 1600Mhz και με ελαφρύ κλοκάρισμα του μέσω base colck παίζει ΑΝΕΤΑ τις μνήμες και στα 1866Mhz !!! 

Με σύνολο λοιπόν 129€ είσαι κομπλέ !

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...