Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια λοιπον θελω τη γνωμη σας για αυτο εδω το λαπτοπακι

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html

αλλα βγαζει ενα προβλημα πηαγ σημερα να το φορτισω  πρωτη φορα γιατι σημερα το πηρα και δυστυχως εκθεσιακο κομματι αλλα ηταν καλο μηχανημα πιστευω και μου κοψανε και 100 ευρω, λοιποοοον και βαζω να φορτισει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα 

Αναγνωριστηκε μετασχηματιστης AC 90W

To συστημα σας θα λειτουργει με μικροτερη ταχυτητα και η μπαταρια δε θα φορτιζει

Το προβλημα μπορει να λυθει ως εξης:

Βεβαιωθειτε οτι το βυσμα ειναι πληρως εισαγμενο για καλυτερη λειτουργια του συστηματος

Ρε παιδια οποιος γνωριζει ας μου πει εχει προβλημα κοινως η μπαταρια η δε ξερω και γω τι η ειναι κατι αλλο??? περιμενω απαντηση σαςςςςς

Δημοσ.

Μαλλον μπαταρια ειναι εφοσον ηταν εκθεσιακο κομματι ,, παρε τηλ στην Dell και πες τους το προβλημα και θα στο φτιαξουν.

Δημοσ.

το περιεργο ειναι πως μεσα στον πινακα ελεγχου την αναγνωριζει τη μπαταρια και απο εκει που το πηρα το χαν χωρις μπαταρια...

Δημοσ.

αυτο που εγραψες ειναι επιλογη στο bios αν εχεις απο Α012 και πανω μην το πειραξεις.

Αν το λαπτοπακι δουλευει μονο με τον φορτιστή το προβλημα ειναι αλλου πιθανον στην μπαταρια ή στο κυκλωμα που την φορτίζει κανε υπομονή μεχρι την δευτέρα και παρε την Dell.

P.S. Με γειά το laptopaki !!!

Δημοσ.

Ευχαριστωωωω καλα το μηχανημα τα σπαειιιι ναι βασικα θα το παω πρωτα εκει που το πηρα γιατι κατι μου βρωμαει πως μου δωσανε λαθος μετρασχηματιστη. ο δικος μου ειναι 90 W και στο ιντερνετ βλεπω πως εχει 130 το μοντελο που εχω αντε να δουμεεεε

Δημοσ.

90 watt τροφοδοτικα εχουν το δικο μου dell καθως και του giorgos09

αποκλειεται το δικο σου να λειτουργει με το 90αρι

εδω το alienware που εχω εχει 150βατ τροφοδοτικο

100% σου εχουν δωσει λαθος,αυριο κιολας το πακεταρεις και το πας πισω μεχρι να βρεθει το τροφοδοτικο σου.

Τελος αν το λαπτοπ εχει το dell support center μπορεις να δεις την ζωη της μπαταριας σου.

Δημοσ.

Για τροφοδοτικο το βλεπω.Προσεχε ομως και ζητα τον δικο του,μην σου δωσει καμια μαλακια κινεζια πολυφορτιστη,στο λεω γιατι το εχω δει..

Δημοσ.

90 watt τροφοδοτικα εχουν το δικο μου dell καθως και του giorgos09

αποκλειεται το δικο σου να λειτουργει με το 90αρι

εδω το alienware που εχω εχει 150βατ τροφοδοτικο

100% σου εχουν δωσει λαθος,αυριο κιολας το πακεταρεις και το πας πισω μεχρι να βρεθει το τροφοδοτικο σου.

Τελος αν το λαπτοπ εχει το dell support center μπορεις να δεις την ζωη της μπαταριας σου.

Αυτο με τη μπαταρια να δω τη ζωη της που παω και το κανω;;;

Λοιπόν και η γκαντεμιά συνεχίζεται. Παω σημερα το πρωι με βροχες και καταιγιδες να δω τι φταιει και φυσικα μου ειχαν δωσει λαθος τροφοδοτικο τωρα γιατι δε ξερω πως τα καταφερανε. Μου δινουν αλλο της dell γυρω στα 220 W δε ξερω αν ειναι το δικο του ομως....πως μπορω να το δω αυτο;;;Παντως φορτιζει κανονικα.Τελος παντων παω σπιτι ολα οκ α! Σημερα το πρωι εντωμεταξυ μου εκλεισε 3 φορες μονο του το λαπτοπ εβγαζε μπλε οθονη κλπ κλπ. Το ειπα στο παιδι που το πηγα για τη μπαταρια μου λεει δεν ειναι τιποτα εκλεινε γιατι δε μπορουσε να το σηκωσει με τον φορτιστη αυτον. οκ λεω και φευγω. Ερχομαι σπιτι τον ανοιγω οκ λεω αντε να δουμε επιτελους. τσουπ κλεινει παλι 2 φορες ε και το ξαναπαω πισω ελεος δεκα φορες πια πηγα. και μτον κρατησανε 2 ωρες του καναε τεστ της dell δε βρηκε προβλημα και του καναε επαναφορα συστηματος και τωρα οκ. βεβαια να φαω τη γλωσσα μου αλλα λεμε τωρα. παντως μεχρι στιγμης τα σπαει το μηχανημα!!!

Δημοσ.

πηγαινε στην εναρξη και γραψε dell support center

τρεξε το προγραμματακι και θα σου ανοιξει μια λιστα(τωρα δεν ξερω ποια εκδοση εχεις εσυ γιατι εχει αναβαθμιστει για win8 η εφαρμογη)

επανω στο μενου του προγραμματος θα δεις να λεει ειδοποιησεις

το πατας

κατεβαινεις προς τα κατω θα δεις να λεει μπαταρια

το πατας και θα σου δειξει ποσοστο!

post-184642-0-76769400-1356903371_thumb.pngpost-184642-0-95736700-1356903373_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...