Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , μπορει να με βοηθησει καποιος να βγαλουμε ενα backdoor απο το pc μου?

Το antivirus προσφατα σταματησε να κανει update εχω nod32 + malwrebytes.

Το skype μου ζηταει που και που να εμπιστευτω ενα πιστοποιητικο λεει "για το windows media player (ivan-pc) " δεν το δεχτηκα φυσικα και στο δικτυω μου δεν μου κλεβει καποιος internet.

τι να κανω ?

Δημοσ.

Τι ακριβώς βρίσκεις, με ποιο πρόγραμμα το βρίσκεις και ποια έχεις χρησιμοποιήσει για να το καθαρίσουν και δεν τα κατάφεραν; 

Ποιο λειτουργικό έχεις;

Αυτή την περίοδο έχει σπάσει η μύτη μας από τα τόσα φαγητά και είναι λιγουλάκι δύσκολο να μυρίσουμε τα νύχια μας, you know? :P

Δημοσ.

χαχαχα έχεις δίκιο , απλά και εγώ δεν ήξερα από που να ξεκινήσω.

κοίτα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο στο pc από τα scan.

έχω mallwarebtes + nod32 + έβαλα μόλις σήμερα και το avira να δουλεύει μαζί με το nod.

δεν βρίσκουν κάτι αλλά το pc μου κάνει παράξενα πράγματα που δεν τα έχει ξανά κάνει.

π.χ ανά διάφορες τυχαίες ώρες κάνει έναν ήχο "αυτόν τον ήχο όταν βάζεις και βγάζεις μια usb συσκευή"

*(δεν ξέρω αν έχει σχέσει αυτό)

Το skype μου ζητάει να εγκρίνω διάφορα certificates όπως αυτό που έγραψα στο πρώτο post .

και αυτό εδώ : 30293706.png

καμιά φορά όταν βάζω το usb μου λέει το nod πως βρήκε κάτι στο autorun .

*(το οποίο και αυτό ποτέ δεν μου το είχε ξανά εμφανίσει)

Είχα τρέξει ένα rat στο vmware μου είμαι σίγουρος γι αυτό .

Έχω τα 7 στο vmware και είναι μολυσμένα 100% .

Έχει μπει το usb εκεί οπότε ίσως να το κόλλησα και σε αυτόν εδώ.

Επίσης είχα τρέξει ένα πρόγραμμα κάποια στιγμή και μετά από Χ λεπτά έκλεισε και εξαφανίστηκε το .exe του.

Έχω γράψει ανά διαστήματα στο cmd netstat -ano για να δω τις established συνδέσεις αλλά δεν βλέπω κάποια άλλη εκτός του skype και του chrome που δουλεύω κυρίως...

Τι άλλο πρέπει να κάνω να μπορώ να είμαι ήσυχος 1000% ?

Δημοσ.

Τι άλλο πρέπει να κάνω να μπορώ να είμαι ήσυχος 1000% ?

Καταρχήν να βγάλεις το ένα από τα 2 antivirus που έχεις τώρα - κατά προτίμηση το nod32 γιατί το έχεις σπασμένο ( :P )

Ενημερώνεις το antivirus που έχει μείνει, το malwarebytes (βάλε την δωρεάν έκδοση και όχι την σπασμένη) και κατεβάζεις και ενημερώνεις spybot.

Απενεργοποιείς το autoplay

safe mode και σκανάρεις τα πάντα (και usb στικάκια και τον WD εξωτερικό που έχεις). 

Αφήνεις το autoplay κλειστό και για το μέλλον. 

Μην με ρωτήσεις που ξέρω ότι τα έχεις σπασμένα, μύρισα τα νύχια μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...