nikos21aek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι σε αναζήτηση κινητού αυτόν τον καιρό και είμαι μεταξύ αυτών των τριών αλλά απέχω από το σπόρ αρκετό καιρό και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μια μικρή βοήθεια αν είναι εύκολο, με τα συν και τα πλήν του καθενός, ποιο θα επιλέγατε εσείς και γιατί;
nikos21aek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μπα δεν παίζουν λεφτά για το 4. Για την ακρίβεια αυτό θέλω να επωφεληθώ να αγοράσω κάποιο από αυτά μεταχειρισμένο.
nikos21aek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Για ποιό λόγο όμως δεν μου λες. Εγώ στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή το έχω σαν 3η επιλογή από αυτά τα τρία. Είναι σε κάτι πολύ καλύτερο το S3;
geekas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Για μένα One x, καλύτερο σε όλους τους τομείς από το S3 (ποιότητα κατασκευής, οθόνη και κάμερα ) το Lumia από την άλλη είναι Windows Phone, αν θες Windows pHone κοίταξε το αλλιώς πας στο One x
Meraklis56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αποφάσισες αν θες Android η Windows.Αν θες το δεύτερο,τότε αγνόησε το υπόλοιπο μου post. Συμβουλή μου;S3 Καλύτερη κάμερα,μπαταρία,έχει card slot και λίγο καλύτερη υποστήριξη απο την μαμα εταιρία http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759.php
nikos21aek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 card slot δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. Η μπαταρία όντως είναι πολύ σημαντικό να το λάβω υπόψιν μου. Για την κάμερα πάλι δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αυτό που λες για την υποστήριξη φοβάμαι λίγο για το S3, δεν έχω την ίδια γνώμη όντας χρήστης Galaxy S, και το HTC μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Χάνω πολύ αν πάω σε One X;
Meraklis56 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 card slot δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. Η μπαταρία όντως είναι πολύ σημαντικό να το λάβω υπόψιν μου. Για την κάμερα πάλι δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αυτό που λες για την υποστήριξη φοβάμαι λίγο για το S3, δεν έχω την ίδια γνώμη όντας χρήστης Galaxy S, και το HTC μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Χάνω πολύ αν πάω σε One X; Αν σου αρέσει τότε πήγαινε One X.Τώρα με λίγο πρόχειρο ψάξιμο είδα πως η προηγούμενη ναυαρχίδα της HTC πριν το One X,το Sensation δεν πήρε το 4.1 αντιθέτως το S2 θα την πάρει μέσα στον Ιανουάριο.Δεν λέω πως θα γίνει έτσι και με το One X-S3 αλλά έχε το στα υπόψην.Όπως και να χει,κανένας δεν μπορεί να είναι 100% και όλοι δυστυχώς κρατάμε μικρό καλάθι με οποιαδήποτε εταιρία. Συμβουλή μου,πήγαινε για One X,εφόσον δεν κολλάς σε τέτοιες μικρο-διαφορές και σου αρέσει
dreez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 S3... Θα ερωτευθείς το touchwiz και το smoothness του κινητού! Το OneX μπορεί στα χαρτιά να είναι δυνατότερο αλλά υπολείπεται στο software! Εκτός αν θες να μεταβείς σε wp και πάρεις το 920 το οποίο είναι ίσως το καλύτερο wp αυτή τη στιγμή!
isim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 S3... Θα ερωτευθείς το touchwiz και το smoothness του κινητού! Το OneX μπορεί στα χαρτιά να είναι δυνατότερο αλλά υπολείπεται στο software! Εκτός αν θες να μεταβείς σε wp και πάρεις το 920 το οποίο είναι ίσως το καλύτερο wp αυτή τη στιγμή!
geekas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 card slot δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. Η μπαταρία όντως είναι πολύ σημαντικό να το λάβω υπόψιν μου. Για την κάμερα πάλι δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αυτό που λες για την υποστήριξη φοβάμαι λίγο για το S3, δεν έχω την ίδια γνώμη όντας χρήστης Galaxy S, και το HTC μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Χάνω πολύ αν πάω σε One X; όχι απλά δεν χάνεις, κερδίζεις νομίζω Είναι πολύ καλύτερο σε όλα. Οθόνη, το HTC Sense, ταχύτητα, κάμερα ποιότητα κατασκευής 10 σκαλιά πάνω και φυσικά καλύτερη τιμή
dreez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Γιατί μόνο το 920 και όχι το 8x της HTC? Camera!!!
dimos47ki7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Έχοντας σαν έμπειρια το HTC sensation xe (αλλά και το HTC magic) θεωρώ ότι το HTC touch είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να προτιμήσεις το oneX. Κατά τα αλλά δεν έχουν διάφορες στην ταχύτητα. Με το τελευταίο patch to onex ίσως είναι και ταχύτερο. Σε ποιότητα κατασκευής η HTC ήταν πάντα ανώτερη από τον αναταγωνισμο κατά τη γνώμη μου. Και τα 2 τρέχουν 4.1 άρα θα είναι γρήγορα σε απόκριση. Δεν σχολιάζω το lumia καθώς δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου καν. Όσο για την υποστήριξη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ΟΤΙ είναι καλύτερη η Samsung. Εγώ μόλις το έβγαλα από το κουτι είχε 2.3 και μου έβγαλε αμέσως ενημέρωση για την 4.0 (απρίλιος ήταν) ενώ μάλλον θα πάρουμε και την 4.1...άρα υποστήριξη υπάρχει Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα