MoviemakerGr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν βάλω δηλαδή την δική μου μητρική την ΙΤΧ σε αυτό το κουτί που την δέχεται θα πάρει αυτή την ψήκτρα ? Οι προτάσεις που έγιναν έγιναν με κριτήριο τον χώρο και ότι δεν θα κάνει o/c ..
Antwni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Adtakhs σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά δεν είναι για μένα αυτό...είναι ολίγον κουμούτσα... Movie η freezer θα έχει μέσα την mx-4? Ξέρεις ή να πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω?
adtakhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι μόνο το overclock παιδιά ! Είναι και η απόλυτη ησυχία !!! Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν ανεμιστήρα πάνω στο cpu που ξεχνάει να πάρει εμπρός ? Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν ανεμιστήρα που ενώ του σκίζεις τα μάτια του επεξεργαστή σου στο linpak να τρέχει με 400rpm ? Εγώ για αυτό το λόγο την πρότεινα και γιατί είναι φτηνή για αυτά που προσφέρει, ενώ κάλλιστα αν ποτέ θελήσει με αυτήν κάνει και overclock ! Τέλος πάντων την γνώμη μου λέω ! Εκείνος αποφασίζει ! Μην νομίζετε πάντως πως είναι πολύ μεγαλύτερη από την GAIA ....
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη, αλλά όποια κ να έχει θα είναι καλή.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα