poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω μην βγαλεις prepaid και πληρωνεις προμηθεια.εγω αυτο που εχω κανει εχω ανοιξει ενα λογαριασμο σε πειραιως και αλλον ενα σε alpha bank και ζητησα να μου βγαλουν καρτα για atm.η καρτα αυτη ειναι visa και στις δυο τραπεζες και δεν εχει προμηθειες και τετοια.απλα βαζεις λεφτα στην τραπεζα ειτε με φακελο απο το atm ειτε απο το ταμειο και μετα ψωνιζεις κανονικα.την λυση αυτην την εχω βολευτει εδω και χρονια.αν την χασεις σου βγαζουν αλλη δωρεαν.βλεπεις με αναλυτικο λογαριασμο τι αγορασες κτλ.
mrgeorge32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος τι σημαινει εκφορτιση καρτας??ειναι το ιδιο με την αναληψη μετρητων?μιλαω φυσικα για προπληρωμενη και λεει κοστος εκφορτισης 2 ευρω.μονο αυτο δε καταλαβα.θελω να βγαλω μια καρτα στην πειραιως επαναφορτιζομενη.θα την φορτισω με 100 και θα εχω υπολοιπο 95 λογω 5 ευρω κοστος ενεργοποιησης και πρωτης φορτισης.οποτε θα εχω να ψωνισω με 95 ευρω?εκφορτιση σημαινει οτι αν φαω αυτα τα 95 ευρω με τη μια απο μια αγορα και δεν ειχει τιποτα η καρτα μετα μεσα θα σημανει οτι εκφορτιστηκε οποτε θα οφειλω στην τραπεζα 2 ευρω??η αν εκφορτιση σημαινει π.χ σε περιπτωση που παρω ενα προιον και το επιστρεψω πισω και μου βαλουν μετα τα λεφτα παλι πισω και παω να τα τραβηξω απο τη καρτα θεωρειται εκφορτιση.. δλδ αναφερει στισ πληροφοριες η πειραιως τα εξης:2 ευρω κοστος εκφορτισης και 2 ευρω κοστος αναληψης ΑΤΜ..
Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Βγάλε μία πιστωτική και βάλε την ΜΟΝΟ στο paypal να τελειώνεις. ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως κίνδυνος.
mrgeorge32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 πλακα κανεις τωρα???τι πιστωτικη ρε ρετρομανιακ? μια Prepaid θα βγαλω ευκολα και γρηγορα απο την πειραιως..απλα εχω αυτην την απορια ειμαι πληρως ενημερωμενος και για pay pal και για τα παντα και για το πως λειτουργουν οι prepaid..απλα αν ξερει κανεις ποια η διαφορα της εννοιας "ΕΚΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ" με την αναληψη μετρητων απο μια επαναφορτιζομενη prepaid...τυπικη ειναι η απορια μου..τιποτα το ιδιατερο
arc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος τι σημαινει εκφορτιση καρτας??ειναι το ιδιο με την αναληψη μετρητων?μιλαω φυσικα για προπληρωμενη και λεει κοστος εκφορτισης 2 ευρω.μονο αυτο δε καταλαβα.θελω να βγαλω μια καρτα στην πειραιως επαναφορτιζομενη.θα την φορτισω με 100 και θα εχω υπολοιπο 95 λογω 5 ευρω κοστος ενεργοποιησης και πρωτης φορτισης.οποτε θα εχω να ψωνισω με 95 ευρω?εκφορτιση σημαινει οτι αν φαω αυτα τα 95 ευρω με τη μια απο μια αγορα και δεν ειχει τιποτα η καρτα μετα μεσα θα σημανει οτι εκφορτιστηκε οποτε θα οφειλω στην τραπεζα 2 ευρω??η αν εκφορτιση σημαινει π.χ σε περιπτωση που παρω ενα προιον και το επιστρεψω πισω και μου βαλουν μετα τα λεφτα παλι πισω και παω να τα τραβηξω απο τη καρτα θεωρειται εκφορτιση.. δλδ αναφερει στισ πληροφοριες η πειραιως τα εξης:2 ευρω κοστος εκφορτισης και 2 ευρω κοστος αναληψης ΑΤΜ.. Άσε τις φορτίσεις, εκφορτίσεις και λοιπές "μπαταρίες" με χαζές προμήθειες. Πήγαινε στην ίδια τράπεζα, άνοιξε ένα απλο λογαριασμό και βγάλε μια απλή χρεωστική. Όσο εχει λεφτά ο λογαριασμός αγοράζεις, όσο δεν εχει δεν γίνεται καμια αγορά/χρέωση.
mrgeorge32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ρε αλανια,στην ερωτηση που εθεσα δεν πηρα απαντηση.αν δε γνωριζετε δε πειραζει.no problem αλλα οταν μου κανουν υποδειξεις και το τι θα κανω,,εεεεε τι να πω επαναλαμβανω..αν ηθελα θα ειχα βγαλει χρεωστικη..prepaid θελω τι να κανουμε.πφφφφφφφ
Retromaniac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Οκ φιλαράκι μην βαράς. Δεν ξέραμε ότι είσαι ενήμερος για το πόσο κοροϊδία είναι οι prepaid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα