Arsenis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και σκέφτηκα να περιμένω για τίποτα καινούριο και πραγματικά καλό (π.χ. Samsung galaxy S III, iPhone 5, HTC one X κ.λ.π.) και να μην ξεπερνάει της 5". Χρηματικό όριο δεν υπάρχει ούτε προτίμηση μάρκας (είμαι επιφυλακτικός για τα Sony Xperia) και λογισμικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και σκέφτηκα να περιμένω για τίποτα καινούριο και πραγματικά καλό (π.χ. Samsung galaxy S III, iPhone 5, HTC one X κ.λ.π.) και να μην ξεπερνάει της 5". Χρηματικό όριο δεν υπάρχει ούτε προτίμηση μάρκας (είμαι επιφυλακτικός για τα Sony Xperia) και λογισμικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τι εννοείς, να περιμένεις τίποτα καινούριο, δεν σου κάνουν αυτά που αναφέρεις.
fraris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ZTE Nubia Z5 5''(441ppi), Meizu Mx2 4.4'' . Oppo Find 5 5''(441ppi) , HTC Droid Dna / Butterfly 5''(441ppi) , Xiaomi Mi2 4.3''
Arsenis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μου κάνουν αλλά αν είναι να βγει κάτι πιο καινούριο και καλό γιατί να μην περιμένω ?? ZTE Nubia Z5 5''(441ppi), Meizu Mx2 4.4'' . Oppo Find 5 5''(441ppi) , HTC Droid Dna / Butterfly 5''(441ppi) , Xiaomi Mi2 4.3'' το HTC Droid Dna / Butterfly 5''(441ppi) πότε θα κυκλοφορήσει???
fraris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Noμιζω δε θα κυκλοφορησει ευρωπη ακομη τουλαχιστον to Htc...Οπως και ολα αυτα που σου ειπα παραπανω... Εγω ημουν ετοιμος να παραγγειλω το Μeizu Mx2 αλλα βγηκε πριν 5 μερες το ΖΤE Nubia Z5 που μοιαζει στο Htc...Kαι λογικα αυτο θα παρω απο εξωτερικο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα