Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι για πολλούς το socket 775 είναι πεθαμένο από την στιγμή που έχουν βγει πλέον τόσοι άλλοι επεξεργαστές με διαφορετικά socket όμως νομίζω πως ο Q9550 βάζει <<κάτω>> πολλούς cpus ακόμη...

Τον 9550 τον τσίμπησες από εδώ σε τέτοια τιμή??

Eνδεικτικα ο 9550 χανει απο τσιπακι των 60 ευρω αυτη τη στιγμη.

http://www.anandtech.com/bench/Product/405?vs=50

Δημοσ.

oui.Απο ενα εξαιρετικο παλικαρι. Νομιζω οτι η πραγματικη αξια του αυτη ειναι. Οι υπολοιποι απλα θελουν να φτιαξουν το επομενο Pc με τα δικα σου λεφτα, αποψη μου...

Ριξε και ενα βλεφαρο προς ebay. αλλα και εδω ισως πετυχεις κανεναν με 80€.  Αν κα Q6600 που χεις, με ενα ψιλο κλοκαρισμα, ανεβαινει αρκετα.

Δημοσ.

Αναφερθηκε ο G840 στα 60 ευρώ o οποιος συνηθως εχανε από τον 9550 αλλά κερδιζε σε καποια λιγα benchmarks..

Μόνο που υπάρχει ο G860 στα 59 ευρώ, ο οποίος καλύπτει κάπως τη διαφορά εκει που εχανε και εκει που κερδιζε την επεκτεινει..

Τελος υπάρχει ο I3-3220 στα 110 ευρω ο οποιος ξεπερνά σχεδον παντού τον Q9550 και μαλιστα παιζουν μεγαλες διαφορες..

Αν βαλουμε και την Amd στο παιχνιδι υπάρχουν πολύ καλα τετραπυρηνα η και εξαπυρηνα τσιπακια σε χαμηλές τιμές που συμφερουν ακομα περισσοτερο.Πχ Fx4100->98 ευρω , Fx6100->110 ευρω

Με αυτά τα δεδομένα η μόνη περίπτωση που θα αλλαζα επεξεργαστη θα ηταν να ειχα κλεισμένο τον Q6600 ωστε να πουληθει στα 60 ευρώ. Και να αγοραζα τον Q9550 στα 70. Αλλιως δε συμφέρει με τη καμια..

Οπως σου ειπαν αν θες το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πουλησεις Q6600+ Μητρική και να πας σε αλλη συνθεση.. Αν τα πουλησεις 80 ευρώ βάζεις και αλλα 100 και πας σε I3+ H77 Μητρική

ή εναν Amd Fx και AM3 μητρική οπου αναλογα ποιον Fx Θα βαλεις ισως σου βγει και λιγοτερα χρηματα..

Σε αυτή την περίπτωση εχεις καινουρια μητρική ,με ολα τα πλεονεκτηματα που θα εχει αυτο (σατα 3,usb 3 pci-e 3.0) αλλά και σαφώς βελτιωμενη αξιοπιστια + καλύτερη απόδοση + power efficiency (κυριως αν βαλεις I3)

Δημοσ.

AMD FX 8350 8-CORE 4Ghz 16Mb CACHE

GIGABUTE 970A-UD3 REV 1.2

SAMSUNG 840 128GB SSD SATA III

KINGSTON 8GB BEAST DDR3 2133MHZ

---------------------------------------------------------

410€

Τον πας και εδώ αν γουστάρεις !

2600069.png

cpuz_oc_st_load0zugm.png

Οι επιδόσεις σου σε read θα είναι κορυφαίες από τον SSD ! Καμιά υστέρηση κ.λ.π. του συστήματος

wsjc2425wh2v_t.jpg

1865420.jpg

15260.jpg

4868.jpg

Αυτό είναι το ποιο συμφέρον σύστημα αυτή την στιγμή που ψήνει καφέ και κάνει και κουλουράκια άμα λάχει ! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σε INTEL βγαίνει κάτι με 3470  χωρίς δυνατότητα κλοκαρίσματος , με λιγότερο features από πλευράς πλατφόρμας με Z77 , μικρότερη αναβαθμισιμότητα στην ίδια τιμή  !

Για εμένα όταν από πλευράς AMD με την ίδια τιμή μπορείς να αγοράσεις ένα προιόν το οποίο υπο προυποθέσεις μπορεί να ανταγωνιστεί τον I7 3770K , τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς αλλού !

Δημοσ.
Σε INTEL βγαίνει κάτι με 3470  χωρίς δυνατότητα κλοκαρίσματος , με λιγότερο features από πλευράς πλατφόρμας με Z77 , μικρότερη αναβαθμισιμότητα στην ίδια τιμή  !

Για εμένα όταν από πλευράς AMD με την ίδια τιμή μπορείς να αγοράσεις ένα προιόν το οποίο υπο προυποθέσεις μπορεί να ανταγωνιστεί τον I7 3770K , τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς αλλού !

Με amd δεν έχω δουλέψει όμως ποτέ και δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστη όσο η Intel θα μπορούσες να μου πεις τις διαφορές τους;

Δημοσ.

H αξιοπιστία είναι στα ίδια επίπεδα !

Δεν χαλάνε οι επεξεργαστές ότι και αν τους κάνεις !!! εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Από εκεί και πέρα στο θέμα της μητρική σου πρότεινα φτηνή, καλά εξοπλισμένη και υπεραξιόπιστη με δυνατότητες overclock  παραπάνω. 

Προσπάθησε να κάψεις έναν επεξεργαστή. Αν τα καταφέρεις θα σου κανω δώρο έναν καινούριο.  :-D

Δημοσ.

Η αξιοπιστία είναι η ίδια. Δεν έχεις να φοβάσαι από τη μεριά της amd. Αλλά δεν υπάρχει και λόγος να πάρεις κάτι χειρότερο. Δες τον i5 3470 με μια h77 μητρική.

Οι γραφικότητες περί ανταγωνισμού i7 με 8350 είναι μόνο γι αυτούς που βλέπουν τον ίσκιο τους για μπόι. Κάνε ένα ψάξιμο και θα καταλάβεις...

Α, και ο samsung 840 ο απλός προφανώς είναι κακή επιλογή. Γκούγκαρε τον ssd της υπογραδής μου και θα καταλάβεις γιατί.

• Like 1
Δημοσ.

1+ για τον INTEL 330  στα 180GB με 120€ !!! 

Συνεχίζεις κατά προσωπικού .... Μπράβο αλλά τα ίδια θα μπορούσα να πως και για εσένα ....... 

Και μην ανησυχείς έμαθα πολλά με ένα googlαρισμα !

πχ.

http://www.hwbox.gr/271649-post23.html

και η απάντηση

http://www.hwbox.gr/271671-post24.html

και ένα συγκριτικό μεταξύ 8150 (όχι 8350 που είναι κατά 15 - 40% δυνατότερος από τον 8150 ειδικά σε cinebench)και 3770Κ αν ο 3470 μπορεί να τα πιάσει τα σκορ πάω πάσο !

PART1-2.png

Δημοσ.

Για να καταλάβω λίγο επειδή είναι η τέταρτη φορά που το κάνεις:

Ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος ssd είναι καλύτερη επιλογή αλλά παρόλαυτα προτείνεις άλλον? Εγώ ξέρω γιατί, εξήγησε και στον ts να καταλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...