Γιαννηςστ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου εσυ μαλλον δε καταλαβες καλα ! το παλικαρι λεει ''Σύνδεσα το home cinema με την samsung 6100 D με καλώδιο HDMI και έχω εικόνα και ήχο... Όλα καλά . Όμως παράλληλα αγόρασα και ένα καλωδιο digital optical για να ακούω τον ήχο μεσω oπτικής και όχι μέσω του Hdmi.'' σε αυτο ακριβως του απαντησα ! αφου εχει μια χαρα ηχο απ την συνδεση hdmi δε χρειαζεται τιποτε αλλο ! ο ιδιος λεει πως θελει την οπτικη , ΟΧΙ για να αποδευσευσει 1 hdmi , αλλα για να βγαζει εικονα απ τhn hdmi και ηχο με την οπτικη ινα! νομιζοντας προφανος οτι ειναι καλυτερη ποιοτικα η ινα ! κ τον συμβουλευω πως εφοσον δεσμευει την hdmi για συνδεση τοτε να την αφησει οπως εχει και για τον ηχο ! ο λογος ?? ειναι η απολυτη ψηφιακη συνδεση ποιοτικα ! και κατι ακομη ! εγω συνδεω τον πολυκαναλο ενισχυτη με την καρτα γραφικων δεσμευοντας την μια απ τις 2 hdmi της καρτας ! και ας μπορω να συνδεσω τον ηχο με την οπτικη της καρτας ηχου μου με την οπτικη του ενισχυτη ! αυτα .. φιλικα παντα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν έβαλε την οπτική ίνα για να ακούει των ηχο του blueray στην tv, αλλα για να περάσει τον ηχο των τηλεοπτικών καναλιών απο την tv προς το home cinema. To Optical στο home cinema ειναι είσοδος και οχι έξοδος. Και στην TV αντίστοιχα ειναι έξοδος. Αν είχε πολυκαναλο ενισχυτή οπως εσυ και οχι ενα απλό home cinema, θα μπορούσε μεσώ HDMI ARC να εχει και εξοδο ηχου προς την TV αλλα και είσοδο απο αυτήν προς τον AV. Καθώς το HDMI 1.4 Arc ειναι αμφίδρομο. Εαν ο χρήστης πήρε την οπτική για άλλο λόγο τότε ορθώς απάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαννηςστ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εαν ισχυει αυτο που λες για τα τηλεοπτ. καναλια εχεις δικιο ! εγω ποσταρα απλα σε αυτο '' αγόρασα και ένα καλωδιο digital optical για να ακούω τον ήχο μεσω oπτικής και ΟΧΙ μέσω του Hdmi.' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα